9 Ekim 2008 Perşembe

Blair Waldorf musun be cadı?



Tabi ki değilim. Sabah yataktan kalkarken tek düşüncem ev yapımı Sportmax vari kocaman kurdeleli iğnemi kullanabilmekti. Nasıl da beğenmiştik SS 08 şovunda kızların saçlarında toka, yakalarında iğne olarak kullanılan parlak renklerdeki kurdeleleri, ne kadar basit ama bulması zor olan, elde edemeyince kendimiz yaptık, ne zamandır sırasının gelmesini bekledi ve işte o gun bugun.


Kıyafeti oluştururken kimseyi düşünmemiştim, taki ofistekiler Gossip Girl kızları gibi olmuşsun diyene kadar, diziyi ben de seyrediyordum, kıyafete bakınca haksız da sayılmazlardı , e hakkında bu kadar olay yaratılan diziden etkilenmemek tabi ki mümkün değildi ama bu kocaman kurdeleyi en iyi bu tarz bir seçim taşıyabilirdi:



  • Hırka,elbise: H&M

  • Gömlek ve ayakkabı : Topshop

  • İğne: El emeği, göz nuru :)

  • Çorap: Calzedonia
  • Çanta: Longchamp

21 yorum:

Adsız dedi ki...

bende görür görmez aynı şeyi düşündüm... tek eksiğin birbirinin aynı giyinen iki kız arkadaş :)

Adsız dedi ki...

bence de tam blair olmussun cok seker:) malum kisiyi de chuck bass gibi giydirseydin bugun:P

sebnem

Unknown dedi ki...

Hahaha, onu Chuck Bass tarzı bir kıyafetle ve fularla düşünemiyorum :))

a. gizem dedi ki...

hakikaten tarz çok güzel olmuş :)
bi de serena gibi giyinmen şart oldu o zaman :p

Adsız dedi ki...

Gercekten aksesuarsiz bir hayat dusunemiyorum. iste kaniti:)

Unknown dedi ki...

Evet onsuz bu kadar sevimli ve farklı olmayacaktı ;)

Adsız dedi ki...

h&m mağzası trde varmı acaba?

Unknown dedi ki...

Ne yazık ki yok :(

Adsız dedi ki...

artık gerçekten dolabini merak ediyorum :)

Superhero

Unknown dedi ki...

Merak edecek bir şey yok, zaten çoğunu görüyorsunuz. Dağınık bir dolap zaten, görseniz bu kız nerden bulup giyiyor bunları diye şaşar kalırsınız :))

jelatin dedi ki...

Peki saten kumaşı filan kendin mi aldın? Peki sonra nasıl yaptın? Ben de yapip saçıma takicam.

Adsız dedi ki...

gittigidiyorda bir sürü h&m elbise var ama taklitmi?
çünkü bir tane elbisesi bu yaz benim pazardan aldığım elbisenin aynısı ama etiketine bakmamıştım.
bu arada halen çorapsız çıkabiliyorsunuz sanırım araba ile işe gidip geliyorsunuz zira bu havada dolmuşlarda donarsınız;) çok cici farklı iddalı bir kıyafet olmuş kıyafete bu özellikleride yakadaki el işi iğne olmuş ;)

Unknown dedi ki...

Evet kumaşı arkadaşımla beraber aldık,o moru tercih etti ben bu fuşya tonunu, pek çok kumaşçı da buna benzer saten kumaşlar var, terzide fular haline gelecek sekilde diktirdik,sonra kurdele haline getirip arkasına incik,boncuk yapımı ile ilgili malzeme satan yerden aldığımız iğneyi diktik. Voila!!! :)

Unknown dedi ki...

Bloggerdaki bir sorun yüzünden, bu cevabı 3. yazışım ama yılmadım, bu sefer olacak :)Gittigidiyor da satılan ürünler gerçek olabilir çünkü benim aldığım yerlerden birinin de ordan satış yaptığını biliyorum. Daha önce de belirttiğim gibi H&M'in Türkiye'de üretimini yaptığı bazı parçaları,bir yerlerden edinmek mümkün aynen benim bazı ürünleri Beyoğlu'ndaki pasajlardan aldığım gibi, sizin elbisenizin de gerçek olma olasılığı var.Yalnız H&M adı duyuldu diye bazen alakasız ürünlere etikette dikildiğini gördüm, o yuzden dikkatli olmak lazım. Siz beni merak etmeyin, benim gibi çok üşüyen biri hala çorapsız gezebiliyorsa, hava hala yeterince sıcak demektir :) İstanbul'da sıcaklık 20 derece civarında,umarım bir süre daha böyle devam eder. Kıyafet ve iğne hakkında yorum yapanlara teşekkürler, belki siz de değişik uygulamaları bizimle paylaşırsınız. x

Adsız dedi ki...

artik yazlik kislik diye birsey kalmadi zaten, yazi ve bahari sevenler (benim gibi) zorliyabildigi kadar zorlasin bence, bagisiklik sistemimiz gelisiyor diyebilirim:P

Unknown dedi ki...

Aynen,kalıplara ve mevsimlere bağlı kalmamak lazım, benim idolum Londra ve New York kadınları, o soğukta ne istiyorlarsa onu giyiyorlar,hava umurlarında değil,böyle olmak lazım :))

SHOPKOLIK dedi ki...

çok yaratıcı olmuş cadıcım! bayıldım...

Nily dedi ki...

Oooh la la tam benlik bişi olmuş! Hırkaya özellikle bayıldım. Bu h&m'yi pasajlarda samanlıkta iğne aramak dışında bir yöntemle bulma imkanım varsa cidden bilmek isterim cadı :)

Unknown dedi ki...

Hırkayı buradan almadım ama bir şey söylemem lazım ki, ben samanlıkta iğne aramak seklinde alışverişleri daha cok seviyorum. Kötü parçaların arasında guzel bir şeyler bulunca, çöpte altın bulmuş gibi oluyorum, mağazaya gidip almaktan çok daha eğlenceli.

Adsız dedi ki...

ben abartılı bişey göremedim blair waldorf un tarzı evet benzemiş ama bırak seni hiç kimse onun kadar güzel değillllll.tipsizzzz şey seni

Unknown dedi ki...

Adsız: Şimdi Gossip Girl'i izleyip, üstüne yorumunuzu gördüm.Burada kendimle dalga geçmişim ama anlayamamışsınız, ben kimseden güzel olduğumu beyan etmiş miyim? Hayır, ayrıca yüzünü görmediğiniz ve tanımadığınız biri hakkında bu şekilde atıp tutmanız benim değil ama sizin hakkınızda oldukça fazla ipucu içeriyor, tipsiz buluyorsanız nacizane tavsiyem buralarda dolaşıp, adsız yorumlar bırakmamanızdır, sevgiler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...