28 Eylül 2008 Pazar

Goldfinger




1964 yapımı , Sean Connery'nin başrolünü oynadığı 3. James Bond filmi olmakla beraber, benim şu anki ellerimin durumunu anlatmak için de kullanılabilir. Yaz boyunca farklı renklerde oje sürdürme hevesim sonbaharda da devam ediyor.Bu zevkimi en yakın arkadaşımla oluşturduğumuz oje havuzu sayesinde daha kolay devam ettiriyorum. Aynı kuaföre gittiğimiz için, ikimiz de beğenip aldığımız ojeleri orda tutuyor ve istediğimizi seçip sürdürüyoruz. Bu hafta Chanel'in Sonbahar 2008 koleksiyonundan sınırlı sayıda üretilen "Gold Fiction" ı deniyorum. Bu koleksiyonu yaratmada ilhamı yine Coco Chanel'in Rue Cambon'daki apartman dairesi vermiş Chanel'in makyaj global yaratıcı direktörü Peter Philips'e. Kendisi bu ojenin yeni "Black Satin" olacağı görüşünde. Ojenin farklı ışıklar altında nasıl göründüğü ve benim elimdeki duruşu da size fikir vermesi açısından tarafımdan eklendi, yalnız fotoğraf makinemin pili bittiği için resmi cep telefonu ile çektim,tam renk yansımamış olabilir,elimdeki duruşu daha çok aşağıdaki sunlight yazan 2.resim gibi.
Benim fikrime gelince, farklı rengi,hoş duruşu,kolay kuruması ve renk pigmentlerinin korunmasını sağlayan ışık geçirmez şık ambalajı sayesinde benden de geçer not aldı. Peki ya sizler beğendiniz mi?

4 yorum:

Adsız dedi ki...

tarzim olmasa da begendim. ben daha ziyade koyu renk oje seviyorum ama degisik bu da. ama ben asil ne diycem. bi fikrim geldi neden nicin makyaj urunlerini soyyyle bi toplu halde cekip bloga koymuyosun. o ne bu ne diye sormam ben de her seferinde hihihi. hakkaten ya biraz kozmetige de bulassin bu blog artik. opucukler sevgiler.

sebnem

Unknown dedi ki...

Bu fikir benim de aklıma gelmedi değil ama gerçekleştiremedim bir türlü, bir de öyle çok kompakt bir makyaj çantam yok doğrusu, pek çok ürün ve markayı kullanırım. En sevdiklerimi ve en çok kullandıklarımı bir araya getirip post ederim yakında.

Adsız dedi ki...

benim tırnakarıma bu renk asla gitmiyor
dolayısı ile bende kullanmıyorum,
2 kez denememe ragmen ikisidebaşarılı olmadı,ölü tırnagı gibi oldu,
ama yakışan sürsün bence de...

SosyalMedyacı dedi ki...

ben genelde cok acık renklı suruyorum tırnak etlerim cok uzun olmasa da kısa cok kısa da degil hani elime nazaran idare eder yani bir iki gun uzadıgında ve manikur sonrasında gercekten oceli oceli cok hoş duruyor tarzım değil ama bir keresinde denemiştim altın saırsı :) cok guzel ve cesur bir renk gercekten... ama simdi moda kıafetinin zıttına renkler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...