13 Eylül 2008 Cumartesi

Sonbahar-kıs 2008'e giriş: Burberry Prorsum



Güneşli günlere ve yazlık kıyafetlerime henüz güle güle demeye hazır değilken, eylül ortalarına gelmiş olmamız ve yaklaşan sonbahar günlerine hazırlıksız yakalanmamak adına, istemeyerekte olsa artık, önümüzdeki kışa göz atmanın zamanı geldi, hatta geçti bile.




İlk göz atacağımız koleksiyon Christopher Bailey'i kreatif direktörlüğe getirmekle dünyanın en akıllı seçimini yapan, her koleksiyonda mutlaka sahip olmak isteyeceğim parçalarla karşıma çıkan İngiliz markası Burberry Prorsum.




Kahve ve toprak tonları, yeşil, mor, mavi ve altın tonlarında parçalardan oluşan koleksiyon genelde opak çorapların üzerine giyilen diz ustu elbiseler ve onları tamamlayan kimi balon kollu, kimi fırfırlı feminen paltolardan, 70'lere gönderme yapan parlak geniş paçalı pantolonlardan, bu pantolonların uzerine giyilen tuniklerden oluşuyor. Koleksiyonda süet payet işlemeli, deri yapraklardan veya tüylerden oluşan elbiseler benim favorim olmasalar da, lüks ve couture havası yaratıyor.



Aksesuarlara baktığımızda büyük çantalar (Bu senenin it baglerinden olması beklenen Lowry Bag) , yün bereler, eldiven, sado-mazo etkili bilezikler, etkileyici ve büyük kolyeler,tüm kadınların sevgilisi platform burnu açık yüksek topuklu ayakkabılar hoşuma giden detaylar arasında.


Aggy'nin üstündeki mavi palto(3495 dolarcık), balon kollu bej rengi palto geçen sene rüyalarıma giren göz alıcı mavi Burberry paltonun bu seneki rakipleri olacaklar gibi görünüyor. Bu kışın modasına önümüzdeki günlerde farklı markalar,trendler ve detaylarla göz atmaya devam edeceğiz,bir kere başladık artık gerisi gelir:) İyi bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...