25 Eylül 2008 Perşembe

Okula dönüş!!!



Dünkü kıyafetime göre, bugunkü seçimim sanırım daha normal gelecektir :) Yakın gelecekte, kapri pantolonlarla ilgili yaptığım gibi açık ayakkabı ve çorap ikilisiyle ilgili dünyadan örnekleri, biraz göz aşinalığı kazanmanız ve farklı kombinlerle görebilmeniz için bir araya getirmeyi planlıyorum, bunu yapmam bayram tatilini bulabilir tabi, sizlerden biraz zaman rica ediyorum. Bugünkü kıyafetim bir öncekiyle biraz benzerlik göstermekle beraber,bana okul günlerimi hatırlattı, sanırım o zaman böyle ayakkabı giy deseler burun kıvırırdım :) :
  • Elbise: Zara
  • Hırka: H&M
  • Ayakkabı: Topshop ( Geçen kıştan beri almaya çalıştığım düz oxford ayakkabıları, yaz indiriminde yarı fiyatına alacak kadar şanslıydım)
  • Çanta: Marc Jacobs
  • Çorap: Penti

9 yorum:

derya dedi ki...

bu ayakkabının gördüğüm en anlamlı kullanım şekli bu oldu. çok beğendim. kombinasyon hiç hazzetmediğim oxford modelini almayı düşündürdü.

Dolce vita dedi ki...

bu kombinasyon benim favorim bilgin olsun mutlu bayramlar :)))

Unknown dedi ki...

İkinize de teşekkürler :) Fk, sanırım bu ayakkabıyı daha çok göreceksiniz, ben de çok sevdim :)

Adsız dedi ki...

cadicim bu ayakkabilara ben de bayiliyorum. askili bilekte biten pantolon+bebe yakali gomlek+bereyle de harika duruyor bi dene bence. sevgiler. sebnem.

Unknown dedi ki...

Güzel fikir ama şöyle bir sorunum var benim öyle bir pantolonum yok :) Bir iki kere denedim ama içime sinmediği için almadım, başka kombinler üzerinde çalışmam gerek :)

Adsız dedi ki...

ay ay lise yıllarıma döndüm:) ama bu aralar ekoseli askılı elbisemle baya bir liseli duruyorum zaten:) cadıcım bu arada bu yıl moda olan bol berelerden aldın mı veya alcak mısın?

Unknown dedi ki...

Henüz kışa yönelik bir alışveriş yapmadım daha önce de dediğim gibi,hem zamanım olmadı, hem de havalar sebebiyle pek içimden gelmedi. Burberry defilesinde gördüğümüz bereler güzel, o tarz bir şeyler almayı düşünebilirim. Bu haftasonu, sanırım yeni sezona daha yakından göz atma fırsatım olur.

Adsız dedi ki...

kyaft sçimliniz çk hma gitmkl bbab ça sçimliniz bana ilginç gliy sn simd kk çabyla ayakkabs gibi göünmüş tabi blkid sim bizi yanltmş labili
iyi günler

Unknown dedi ki...

Ayşegül yorum için teşekkürler, keşke bir şeyler anlayabilseydim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...