12 Ağustos 2008 Salı

Siyah ve beyaz



Desenleri iyi karıştırabilenleri severim, ama kendim genelde uygulayacak kadar cesur değilimdir, en azından değildim, bugüne kadar :) Ufaktan başladım bu işe, siyah üzerine büyük beyaz puantiyeli eteğimle, krem rengi üzerine küçük siyah puantiyeli üstü beraber giydim. Resimde bu pek belli olmasa da, bulanıklık had safhada olsa da sonuç fena değil, bebek adımları ile daha cesur seçimler yapmaya devam. Bu arada dikkatinizden kaçmayacaktır kesin, ama bakın hangi ayakkabıları giydim :



  • Etek Divided by H&M

  • Üst Mango

  • Bilezikler Accessorize ve İndus

  • Ayakkabı Dolce & Gabbana

13 yorum:

Nihan dedi ki...

Cok cici olmus.

lale kunt dedi ki...

ya cadı hastayım sana, ne güzel giyiniyosun...
bu arada dün akşam sitenden bişe yolladım arkadaşıma, bilmiyomuş. nasıl daha evvel ona siteni söylemedim hayret ettim kendime. neyse, ikimiz kanaat getirdik ki bacakların taşş :)

Adsız dedi ki...

bluzun fotografta düz beyaz gibi çıkmış ama bütün olarak gayet güzel görünüyorsun. puantiyeye bayılırım beni çok mutlu eden bi desen. hangi çantanı taktın bu arada?

sebnem

Unknown dedi ki...

Nihan,Lale ve Şebnem, hepiniz sağolun varolun :) Bir cadı klasiği olan Longchamp çantamı aldım, yalnız sanırım bir de siyah patent çanta edinmek lazım. Allahım kadın olmak ne zor, masraf hiç bitmiyor :))Bacaklar taş sıfatından biraz uzak ama fena diiller, hayır çünkü benimkiler taşsa mesela Gisele Bundchen'inkiler ne olur diye düşünüyor insan ister istemez :) Tabi Lalecim senin, benim gibi düşünmeyen insanlar da var, çok normal, hatta bir keresinde biri bacaklarını hep gözümüze sokuyorsun gibi bir şey demişti, hayır benim kimsenin gözüne bişi soktuğum yok,bu benim giyim tarzım ve burası kişisel bir sayfa, ziyaret etmezseniz görmezsiniz zaten, bu kadar basit :). Dün de beni kısa etek ve açık ayakkabı giymekten men eden bir yorum vardı, bacaklarım ve ayaklarım uygun değilmiş! Dediğim gibi herkes beğenmek ve aynı fikirde olmak durumunda değil ama fikirleri belirtmenin de bir sınırı var, ufaktan hakarete varan yorumlar ne yazık ki burada yer alamayacak,yeri gelmişken belirtmek istedim, kusura bakmayınız .

eLzaLiaDe dedi ki...

Coook cici olmus! Bacaklarina ve ayaklarina laf edenleri de burada ki-ni-yo-ruuuuuum ! D&G ayakkabilar da super !
Well done !

Adsız dedi ki...

İştee buudurr :D
Kombinasyona ve ayakkabıların duruşuna bayıldım valla, bacaklarında ayaklarında gayet hoş, yoksa zaten bu kadar güzel taşıyamazdın bunları.. :)

lale kunt dedi ki...

ay bence kıskanıyolar cadıcım. yani sen buraya giydiklerini koyuyosun. senin tarzın o. vücudun el veriyo ki mini minileri giyebiliyosun. valla çok yakışıyo bence hep giy..
bi de kadın olmak bence de çok zor, hep yeni bişeye ihtiyaç duyuyoruz of ooff :)

Unknown dedi ki...

Hahaha çok sağolun kızlar, bir an için kendimden şüphe ettim :)

assortiek dedi ki...

aaa terbiyesizlerr bu bacakların ayakların nesii kötüymüşş körmü onlarr weya daha iddalıysalarrr kendi minili fotolarını yollasınlar hı?:)alttakinede buna da bayıldımm.ayakkabılarıı dememe bile gerek yokk:)

Unknown dedi ki...

:)))

Adsız dedi ki...

merhaba:) blogger ı sürekli takip ediyorum,stilistim,biraz eleştri vari olacak amma neden yabancı marklar neden marka,neden bu kadar çok para????değmez demiyorum çünkü gerçekten değer şeyler kalite ve tarz olarak malesef iç piyasada bu sıkıntımızdan dolayı bu böyle:(ne meslekle uğraştığını merak ediyorum öğrenci olduğunu biliyorum okuduğum kadarıyla ama illaki bişiler yapıyosundur.bunlara harcanan bu kadar para ii bi meslek ve maaş sahibinin alabilcekleri

Adsız dedi ki...

ama ama ammmaaa çok ara verion bis seni öslüos ama olmas ki böle yapılmas kiii
gizem_li

Unknown dedi ki...

Geldim geldim, yazmaya başlayacağım :)Öğrenci değilim,zaten çalıştığım ofisten ara ara bahsediyorum. Kendi paramı kendim kazanıp, harcıyorum çok şükür.
Hep marka diye bir takıntım yok, bunu zaten anlayan anlamıştır,ancak ayakkabı, çanta gibi şeylerde daha kaliteli şeyler almaya çalışıyorum ama 25 euroluk H&M çantaları kullanmaktan da çekinmiyorum. Türk markaları özgün değil, çoğu diğer yabancı markaların kötü ve kalitesiz taklitleri gibi,ayrıca tarzıma uygun şeyler bulmakta çoğunlukla zorlanıyorum, bu yüzden benim için öncelikli değiller.Takip ettiğiniz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkürler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...