30 Ağustos 2008 Cumartesi

Cadınız Akşam Gazetesi'nde

Bundan bir süre önce Akşam gazetesi yazarı Özlem Aktürk'den, moda bloggerları ile ilgili bir yazı yazmak ve fotoğraf çekimi yapmak istediğine ilişkin bir mail aldım. Benim blogumun formatının kimliğimle ilgili fazla ipucu vermeme üzerine kurulması sebebiyle bu konuda şüphelerim olsa da özgemişim ve işimle ilgili soruları es geçerek uzun yorum sorularını cevaplayıp kendisine gonderdim.17 Ağustos'ta sıcak, rüzgar gibi zorlu hava koşullarında Leb-i Derya'da yapılan çekimlerde benim dışımda NYC2ist'den Rana Solaker ve Fashinolism'den İlke'de vardı. Renkli kokteyller bana tatil köyü tanıtımlarını hatırlatıp, güldürürken 1,5 saat süren ve pek çok kare çekilen çalışma çoğu yönden benim düşündüğüm gibi olmasa da bitti. Çekimde bulunamayan diğer bloggerların kendi fotoğraflarını cekip gondermeleriyle tamamlanacak olan yazının içeriği, cevaplarımdan pek azını içerse ve bazı dediklerim küçük değişikliklere uğramış olsa da yazı ve fotoğraflar Akşam Gazetesi'nin ekinde bugün, yani 30 Ağustos günü çıkacakmış. Ben yarın sanıyordum, benim içinde sürpriz oldu. Tabi burda hey sonunda yüzünü görebileceğiz hayallerine dalan siz sevgili okurlara, görebileceğiniz tek şeyin maske ve şapkanın açıkta bıraktığı yerler olacağını şimdiden belirtmek isterim :) Ben de hemen bir Akşam Gazetesi almaya çıkayım bakalım sonuç ne olmuş :) Gazeteye ulaşamayanlar veya üşengeçler için burda da bir şeyler var.

9 yorum:

lale kunt dedi ki...

tebrik ederim cadı :)
yüzünü mereka ediyorum, ama bence çok doğru bişey yapıyosun. internet bu, sağı solu belli olmaz...

Flame dedi ki...

1.sayfada yüzünde maske ayağında Dolce & Gabbana olan genç kadın kim acaba :)))))
Ben senden önce, tesadüfen gördüm. Şaşırdım, sevindimmm.

Yahu şu maske ne zaman çıkacak, görsek hem ne olacak. Yoksa sen çokk ünlü biri misin? Bak aklım karıştı şimdi ! Kararsız kaldım, Who is it?

Bana da bir meyve kokteyli yollasana :)

Akşamcıları da kınıyorum. Bizim kırk yıllık "Moda Cadımızı" Alışveriş cadısı yapmışlar :) olmaz kiiiiii

Öptümm seni, yolun açık olsun. Tv'de bir moda programı falan neden olmasın, yakışır sana :)

Unknown dedi ki...

Teşekkürler kızlar:) Alev iyi dileklerin beni çok sevindirdi ama o kadarı biraz fazla sanırım :)Ben de anlamadım nasıl moda kelimesi alışverişe döndü, neyse medya bu deyip gülüp geçmek lazım :)Kokteyller dediğim gibi süper komik di mi? Bir de kokteyl ve gece kıyafeti ile gündüzün ortasında ne işimiz var? Ehuehuehe, neyse bu da böyle bir anımızdı diyebilirim...

Adsız dedi ki...

Moda Cadısı neden kimliğini açıklamıyorsun?? Sadece bir tercih demen bile geçerli bir sebep ama dikkatimi çeken şu oldu, sen ufak bir ipucu bile vermiyosun, hani yüzünü göstermezsin adını verirsin,adını vermezsin mesleğini söylersin.
Cevaplar:
A) Size ne kardeşim benim kim olduğumdan?amacım kendimi değil stilimi tanıtmak. Üstüme gelmeyin bir daha yazı koymam valla!!!!

B) Bu blog benim iş ve özel yaşantımı etkileyebilir.Aslında ben bir CIA ajanıyım ama aramızda:)

C) Bu tamamen bir reklam stratejisi:) Gizem her zaman ilgiyi ve merakı getirir. Kasetim çıkana kadar böyle işinize gelirse:))))

D) Hepsi

E) Hiçbiri. (Sebep................
........................)

ASLI

Unknown dedi ki...

Ben C şıkkını seçiyorum, kaset kapağımda görürsünüz :)))

Adsız dedi ki...

Hehehe Tebrik edeirm cadıcım :) Zaten ben biliyordum bir gün seni çağıracaklarını, boşuna okumuyoruz senin blogunu, biliyoruzda okuyoruz :)

Haydins dedi ki...

Tebrik ediyorum..Senin blogunun tarzinda baska bir blog var mi??Ben bilmiyorum ,yok galiba..

Baris Ergin dedi ki...

öf pazar günü boşu boşuna heyecanla akşam alıp, yazıyı bulamayıp üzülmüştüm, kaçırmışım cumartesi meğer :(

Unknown dedi ki...

Herkese teşekkürler, benim içinde bir motivasyon oldu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...