27 Ağustos 2008 Çarşamba

Cadının tatil seçimleri bölüm I




Giderken hiç topuklu ayakkabı götürmedim çünkü aklımda öyle dolaşmak veya o tarz yerlere gitmek yoktu, bu tatil tamamen dinlenme ve rahatlama üzerine kurulmuştu:


  • Elbise : Laura for Topshop

  • Çanta: Topshop

  • Sandalet: Zara

  • Bilezik: Fendi

  • Küpe: Accessorize

Elbisenin üzerinde küçük kırmızı çıpalar var tam yazlık, tipini, rengini ve neşeli halini çok sevdim. O gece Babylon'a gittik,Oldies but Goldies gecesi vardı, 24:00'den sonra dolmaya başlıyor ve hafta içi kitlenin yaşı biraz küçük olup, sanki yazlık disco havası olsa da haftasonları daha iyi bir ortam var.Gece çıkmayı sevmiyorsanız, gündüz plajı ve yemekleri de tavsiye edilir, sakızlı frozenı deneyin ;)


8 yorum:

lale kunt dedi ki...

bu elbiseyi hatırlıyorum. alsam mı diye düşündüm, kabinler çok doluydu, dönüşte denerim dedim. dönüşte ise çoktaaan unutmuştum bile :) ama keşke alsaymışım. çantayı da görseydim kaçırmazdım..

bişey dicem, yorum yazmak ne garip ve de komik bi durum aslında dimi? sanki sen bana sordun da bu elbiseyi daha önce görmüş müydün, denemek istemiş miydin, peki sonra nooldu diye?
elbiseni koymuşsun buraya, ben de girip anlatıyorum şöyle oldu böyle oldu diye. kime ne ki aslında dimi :) çok garipsedim de bi an öyle yazıverdim :)

Unknown dedi ki...

Bu elbiseyi indirimde aldım ben 29 tl gibi komik bir paraya, çanta eski. Benim umrumda, böyle paylaşımlar olsun diye yazıyorum zaten, bu konuları sizlerle konuşabilmek hoşuma gidiyor.Sen aynen yorumlara devam et :)

lale kunt dedi ki...

ben de indirimde görmüştüm zaten, bak bi ayrıntı daha :)
peki madem alan memnun satan memnun, ben de yazmaya devam edeyim o zaman :)

Flame dedi ki...

Cadıcım, çantanı çok sevdim. Elbise ve tabi ki sende çokk güzelsin :)

Unknown dedi ki...

Flame yine beni bir şımarttın, günüm kötü geçiyordu, neyse bu iyi geldi :))

Adsız dedi ki...

cadicim harika fotograflar ve tam bir tatil elbisesi. ben su an ceketler, opak coraplar ve kapali ayakkabilara gectim bile belcikada. sicaklarin keyfini cikar benim icin de. bu arada o rujun ya da glossun rengi ne guzel. bayildim. hangi marka? sevgiler.
sebnem

Adsız dedi ki...

lalenin yazdıkları çok sempatik geldi:)) bundan 10 sene önce insanlar giydiklerini sayfalarına(bloglarına) koyacak sende yorum yapacaksın, modadan,alışverişten bahsedeceksin falan deseler herhalde çok tuhaf gelirdi, demek ki bundan 10 sene sonra ne hayal edemeyeceğimiz şeyler yapıcaz kimbilir???
Kıyafetine gelince en az lalenin yazdıkları kadar sempatik, tam bir yaz akşamı kıyafeti işte,süsse süs, doğallıksa doğallık :)))Yalnız benim anlamadığım sen hangi Zara'dan buluyosun bu güzel ayakkabıları ben hiç görmüyorum orda böyle ayakkabılar???

ASLI

Unknown dedi ki...

Sebnemcim aay çok fenaymış, hiç gelsin istemiyorum kış, böyle güzel :)Rujum neydi hatırlayamadım ben de, eve gidip bir bakınayım aklıma gelince yazarım. Ayakkabıları Akmerkez Zara'dan almıştım,bu 2. yazım giydiğim, o kadar çok giyiyorum ki ayağımda parçalanacakları gun yakındır :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...