4 Ağustos 2008 Pazartesi

Batan geminin malları..


Batan gemiden olmasa da Zara indiriminde, bir şey kalmamış olacağından emin etrafı süzüp,yeni sezona göz atayım derken bu deri ceket, ayakkabı ve fırfırlı eteği buldum. Deri ceketlerin mevsimine az kalması ve bu kış sezonu da yine giyilmeye devam edilecek olduğundan, normal satışının 3te biri fiyatı görünce fırsatı kaçırmadım. Gri bağcıklı ayakkabı, modeli bakımından hem kış, hem yaz kullanımı rahat bir model ve son olarak fırfırlı siyah etek yine kolaylıkla pek çok kombin yapabileceğim bir parça. İndirimlerin devam ettiği şu günlerde, alışverişe çıkmayı düşünenler için, bir fikir verebileceğini düşündüm. Bayılıyorum böyle çok yönlü, karlı alışverişlere ve indirime :))


11 yorum:

lale kunt dedi ki...

ben de bershka indiriminden bi deri ceket aldım. tam hayalimdeki gibi hem de çok ucuza.
ayrıca da belki gitmek isteyenler olabilir diye buradan söylemek istiyorum, kadıköy altıyol'daki mango'da inanılmaz indirim var. giriş katı hariç bütün katlar çıkldırmış gibiydi. ben geçen pazar tesadüfen gördüm, insanlar ellerinde 3-5 poşetle çıkıyolardı. delirmişler heralde dedim, ama ben de öyle çıktım :)
11 ytl ye aldığım siyah kazağın yeni sezon fiyatı 72 ytl. öyle söyleyeyim yani. mutlaka uğrayın.

SHOPKOLIK dedi ki...

gule gule kullan...:) kediler kutulari/cantalari niye sever?

Unknown dedi ki...

Teşekkürler :) Sanırım vucutlarının bir yerlerle teması hoşlarına gidiyor, ayrıca meraklı olduklarını söylememe gerek yok değil mi? :)) Lale bu konuda senin bir yorumun var mı, bir kedi sahibi olarak?

axel dedi ki...

zara nın indirimi beni fazlasıyla ihya etti;) 120 lira bayılıp alacağım 1 jean, 1 de kumaş pantolunu toplam 60 kağıta aldım. mutlu alışveriş bu olsa gerek..

Unknown dedi ki...

Kesinlikle axel, ayrıca bu kadara satabiliyorlarsa niye bizi uğraştırıyorlar hep merak etmişimdir :)

lale kunt dedi ki...

saklanmak hoşlarına gidiyo heralde.. yani benimkisi iran kedisi ve çok haşır neşir oomuyo bizimle. genelde evde ben yanlızken ortaya çıkar. kutunun yada poşetin içinde saklandığını düşünüyorum ben.. bide poşetleri yalıyo, o neden bilemiyorum :) sen benim sığınağımsın falan diyip seviyo olabilir mesela :P

Unknown dedi ki...

Bizim de bu fotoğraftaki bayılır poşet yalasın, ısırsın, beni rahatsız etsin o seslerle :) Sanırım, davranışlarının hepsini neden diye düşünmek, uzun vadede akıl sağlığımıza zarar verebilir :)

dyt.kelebekdiyeti dedi ki...

aslında bu tür indirimlerde bence çok da karlı değiliz. e ne demişler önce bindirim sonra indirim. ama yinede kadın milleti değilmiyiz dayanamıyoruz. :)

Unknown dedi ki...

Evet,öyle düşünmek işimize geliyor :)

lale kunt dedi ki...

evet cadıcım biz bırakalım poşetleri yesinler, yalasınlar.. asıl indirim günlerinde nasıl daha karlı alışveriş yapabiliriz ona yoğunlaşalım :D

Unknown dedi ki...

:)) Çok hayati bir noktaya parmak bastın Lalecim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...