14 Şubat 2008 Perşembe

HAPPY VALENTINE'S DAY!!!




Sevgilisi olan, olmayan, isteyen, istemeyen, plan yapan veya umursamayan herkesin gününü kutlarım. Kutlamak adettendir değil mi? Eeeveett, neyse benim için bugün liseden sonra önemini yitirdi dolayısıyla, ben umursamayanlar kategorisindeyim. Önemsemiyorum diyorum ama aklıma da takılmadı değil, hani bu akşam bir planım olsa dışarda, ne giyerdim diye. Ne giyeceğine hala karar verememiş olanlar veya daha sonrası için iki adet seçenek oluşturdum, bakalım hosunuza gidecek mi?
1. seçeneğimiz biraz spor- şık bir tarz; daha günlük kıyafetlerin tercih edileceği mekanlar için uygun olur. Gelecek sezonun rengi olan parlak mavi renkte bir üstü, jean( J Brand Love Story modeli, henüz edinemedim :( ), siyah burnu açık bir ayakkabı ( burda kendisi Christian Louboutin'dir, canıım !!), büyük bir portföy, krem rengi bir palto ve renkli bileziklerle tamamladım, saçlar da stilimize uygun at kuyruğu :)


2. seçeneğimiz ise parti kızları için uygun; bu gece planı önce mum ışığında yemek, sonrası dans etmek olanlar için. Yine canlı yeşil renkte bir elbise, altın rengi ayakkabı, portföy ve takılarla kombinledim. Üstümüze de zamane trendi deri ceketimizi attık mı bizden havalısı olmaz. Siyah opak çoraplarınızı ve bu kadar altın detaydan sonra saçlarınıza abartısız bir fön çektirmeyi unutmayın.


Artık ne giyeceğim derdinden kurtuldunuz :p Hepinize aşk ve keyif dolu saatler dilerim :))

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...