27 Şubat 2008 Çarşamba

Siz hangi ünlüden bir parça isterdiniz?




Cancer Research UK, İngiltere'nin önde gelen ve kanser araştırmalarına adanmış bir vakıf. İşte bu vakıf dört senede bir olan 29 Şubat'ı daha hatırlanır kılmak ve kendilerine yardım sağlamak amacıyla " Make Today Count " projesini başlatmışlar. Bu projeye destek sağlayanlardan biri de başta Kate Moss olmak üzere pek çok ünlünün kuaförü olan Londra asıllı James Brown. The James Brown London Collection markasıyla Kate Moss'dan esinlendiği saç bakım ürünleri de bulunan kıvırcık James kalbine çok yakın bulduğu bu vakıf için şöhretli arkadaşlarından topladığı kıyafetleri 29 Şubat 2008 günü Marlybone Londra'da bulunan Cancer Research Shop'ta sessiz açık artırma usuluyle satacak. Şu anda ebay'den de ulaşma imkanı olan kıyafetler kimlere ait derseniz, Kate Moss'un 2007 V&A Golden Age Couture galasına giydiği soluk altın renkli vintage elbise ki, elbise kazayla yırtılıp, ortadan katlanıp, bir fiyonkla daha etkileyici bir mini elbise haline dönüşmüştü, Sienna Miller'ın Karen Walker marka kırmızı elbisesi, Jude Law'un Alfie'de giydiği gri çizgili ceketi, David Beckham'ın koyu kahve deri ceketi.. ilgimi çekenler olurken bunların yanısıra Jade Jagger, Lilly Allen, Kylie Minogue, Eva Herzigova, Naomi Campbell, Kelly Osbourne, Dita Von Teese .. gibi diğer ünlülerden de parçalar bulmak mümkün.


Kate Moss'un yukarda belirttiğim moda tarihi yazan bu elbisesine ulaşmak tabi ki çok kolay değil çünkü su anda elbise 500 poundluk fiyatıyla vakıfa en çok para getirecek parçaymış gibi gözüküyor, diğerlerinin fiyatları daha uygun olmasına rağmen, yardım amacıyla yanıp tutuşan moda severlerden bayağı ilgi görecekleri kesin.

Daha fazla bilgi ve satın almak için:






2 yorum:

Flame dedi ki...

Ben David Beckham'ı çok beğenirim :) Bir fenerbahçe taraftarı olarak formama onun sırt numarasını yazdırdım. Düşün yani... Deri mont, hele hele o giydiyse neden olmasın :)
Sitenede arada giriyorum. çok başarılı...

Unknown dedi ki...

Merhaba Flame, Fenerbahçeli!! olman dışında tüm konularda senle aynı fikirdeyim, ben de kendisine taa Manchester United zamanlarından beri hastayım :)) Daha sık beklerim, iyi dileklerin için teşekkürler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...