14 Kasım 2007 Çarşamba

İngitere'nin en iyi giyinenleri


İngiliz Harper's Bazaar dergisi 2007 yılının en iyi giyinen 25 şöhretini seçti. Listeye göre baş tacımız Kate Moss, 2004'te birinci, 2005'te ikinci, 2006'da üçüncü olduğu listede bu sene ancak 10. olabildi. Rus model Natalia Vodianova'nın birinci olduğu listede, İngiliz aktris Thandie Newton ikinci ve İngiliz basınınca yeni Kate Moss olarak lanse edilen bence tarzının bir palyaçodan farksız olduğunu düşündüğüm Agynees Deyn üçüncü oldular. Aynı listede, yine sevdiğimiz ama 2005 yılındaki stilini aratan güzel aktris Sienna Miller 18., Keira Knightly 21. , Kate Winslet 23. olabildiler. Derginin aralık sayısında görülebilecek tam listede, ilk on şu isimlerden oluşuyor:

1. Natalia Vodianova (model)
2. Thandie Newton (aktris)
3. Agyness Deyn (model)
4. Helen Mirren (aktris)
5. Lily Allen (sarkıcı) ( Kendisi mezuniyet tarzı kabarık elbiselerin altına giydiği spor ayakkabılarla yaptığı çıkışı, Chanel kızı olup, yüksek ökçeli Louboutin ayakkabılarla sürdürdü, bana kalırsa tipi sevimli ama tarzı özenti )
6. Emily Blunt (aktris)
7. J. K. Rowling (yazar)
8. Anouck Lepere (model)
9. Irina Lazareanu (model) (Kate Moss dışında listede olmayı hakeden yegane kişi, yaptığı seçimlerle farklı bir stil sahibi olduğunu yıl boyunca kanıtladı)
10. Kate Moss (model)

Bence Natalia Vodianova bu listede birinci olmayı hakeden bir isim değildir, ya sizce? Peki ya Türkiye'de bir en iyi listesi yapılsa sizce ilk 10 kimlerden oluşur? Yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...