7 Şubat 2009 Cumartesi

İzmir mağazaları

Sevgili Ümran bana mail atıp İzmir'deki bazı mağaza adreslerini sormuş. Ben Istanbul'da oturduğum için ve ( tamam nufus kagıdımda kütük İzmir görünüyor ama) yıllardır oralara ( Çeşme -Alaçatı hattı hariç :) ) gitmediğim için sorusunu size yönlendiriyorum, kendisine yardımcı olur musunuz?


sevgili tatlı moda cadısı !bloğunu uzun zamandır takip ediyorum. Tarzınız çok hoş.. sizden bir ricam olacak.Bloğunuzda sık sık bahsettiğiniz markalar var. Çok beğendiğim markalar( H&M. top shop, mango, zara, ) bu markaları izmirde nerelerde bulabilirim. önümüzdeki hafta bir izmir seyahatim olacak. yardımcı olursanız çok sevinirim.tşk..sevgiler ümran

Cevap vereceklere şimdiden teşekkürler :))

27 yorum:

tuguna dedi ki...

Ben de Izmirli degilim ama universitedeyken haftasonu gezmelerim oraya olurdu hep, o yuzden hemen Forum Bornova derim.. Orda aradigi magazalar mevcut.Adresi de Bornovaya gidince kime sorsan gosterir:)

Adsız dedi ki...

ümrancım merhaba ben izmirliyim:) mango outlet izmirde sadece alsancakta var. ama normal mağazaları alsancakta ve balçova agorada var:) zara forum bornovada var ve alsancakta ama alsancak mağazası çok güzel geniş ferah:) zaten diğer mağazaların hepsi forum bornovada var. bide h&m ihracat fazlalarını salı günü kurulan hatay pazarında ve hatay pazarının çevresinde bi dükkan var marka dünyası diye orda bulabilirsin. şimdilik bu kadar cnm daha sormak istersen burdayım:)

Adsız dedi ki...

evet ümrancım, dört senedir izmir de üniversite okuyan ve alışveriş delisi olan biri sana şunları öneriyor ki;
öncelikle tabii ki forum bornova..:)açıldı da rahatladık yahu. içinde pierre cardin'den guess'e pahalı markaları collezıon'dan adil ışık'a nispeten ucuz ve yerel mağazaları bulabileceğin üstelik de yiyecek katı ve sinemalarıyla harika bir complex olmuş bu mekanı görme fırsatını kaçırma. hatta bershka, stradivarius ve pull and bear' ı karsılıklı yapmıslar bırınden cıkıp otekıne gırebılıyorsun:.ve tabii ki zara var:) yerı ıse bornova da ege unıversıte hastanesının onune gelıp taksıye bınersen iki dakıka. ayrıca yine bornovada forum açılmadan önceki kurtarıcımız olan "park bornova" komplexi var. oraya da bakabilrsiniz.
hazır bornovaya gıtmısken küçükpark'da çay içmeyi de unutmayın.::)
izmir de alışveriş için ikinci durak alsancak'tır. burada nispeten daha pahalı markalar bulabilirsin. arabayla giderseniz park sorunu yaşayabilrsiniz ama mango için değer dersen sorun yok:) forum da mango yok çünkü. alsancak' da gül sokak'da hem mango'yu hem mango outletı karsılıklı bulabılırısın. aynı sokakta gap, topshop,swatch,derimod,dıesel,quıcksılver ve küçük özgün butikler de var(bence mutlaka bakmalısın:)
alsancağa gitmeden konak'a uğrayacaksanız (meydanda fotoğraf çektirin, herkesin var senin neden olmasın:) ykm ve konak pier mağazalarına uğrayabilirsiniz. koton ve la senza standlarıyla oldukça başarılılar. tabii konak'a gelince kemeraltı yapmadan olmaz:) gerçi eskisi kadar ucuz ve güzel şeyler bulmak mümkün değil malum çin istilası ama yine de birkaç parça kapayım dersen hemen metro durağının arkasındaki sokağa gireceksin..bu arada yine konak'da konak pier var hazır gelmişken mutlaka uğrayın konak köprüsünün ikinci ayağında bulunan bu merkez diğerlerine göre küçük sayılır ama home store, cavalli ve d&r gibi mağazaları bünyesinde toplamış. üstelik de iç tasarımı çok huzur verici.
üçüncü olarak karşıyaka çarşı'ya gidin bence. buarada da birçok mağaza var, erbil süel mağazalarında sürekli indirimler var pas geçmemeni öneririm. ayrıca muhteşem kokoreçler yapıyorlar köşede:) ve buranın güzel yanı 4katlı mango açılmış olması::)
bu yerlerin dışında çarşamba gününe rast gelirsen karşıyaka bostanlı da izmirlilerin sosyete pazarı dedikleri nam-ı değer "bos-pa" kuruluyor. gerçekten birçok markanın fason üretimini ve taklidini ucuza bulabilrsin. birebir ordan giyinen tikky arkadaşlarım var öyle bir nimet yani..)
eğer vaktin kalırsa özdilek, karşıyaka egs ve çiğli kipa,ki bu sonuncusuna bir gün ayırman gerek gerçekten hem markalar yönünden hem de eğlence ve aktiviteler olarak gez gez bitmiyor..
şimdilik aklıma gelenler bunlar. zaten bunlara gidebilirsen izmir de alışveriş namına kaçırdığın birşey kalmaz:):)
keyifli alışverişler,eğlenceler..:):)

Adsız dedi ki...

karsiyaka mangonun ust 2 kati mng outlet.bilginize:o)

Adsız dedi ki...

Mrb moda cadısııı :) istanbulda oturuorm alışveriş merkezlerinde dikkat ettiğim halde H&M magazasını göremedm istanbuldaki şubeleri rica etsem?

Adsız dedi ki...

Slm Filiz malesef Türkiyenin hiç bir şehrinde H&M mağazası yok yalnız beyoğlundaki pasajlarda çoğu ürününü bulmak mümkün canım..

Adsız dedi ki...

sincity izmiri gayet güzel anlatmış ben de bir izmirli olarak birşeyler eklemek istiyorum=)
öncelikle İzmirde malesef topshop yok, 1 yıl önce falan 2 mağazasını da kapattı. Beklediği ilgiyi göremediği için kapatıldığı söylenmişti umarım birgün yine izmir de şube açmaya karar verirler=)
balçovada bulunan agora alışveriş merkezinde de izmirde başka şubesi bulunmayan banana republic, aldo steve madden sephora gibi mağazaları bulabilirsin.
ayrıca yeni yapılan ek binasıyla alışveriş ve yemek anlamında birçok seçenek sunmakta. Yalnızbir uyarı yapmak istiyorum, agoraya otobüsle gitmek istersen şoföre sadece agora diye sorma yoksa kadifekaleye kadar gidebilirsin=)alışveriş merkezi olan agora balçovada ve derdini iyi anlatmaya bak derim ben, özellikle izmirinde yabancısıysan tabi=)

yasmin dedi ki...

cadı konuyla çok alakasız bi isteğim olucak. bulsa bulsa cadı bulur dedim ve sormaya geldim :) bi arkadaşım için kabarık (tente giymiş kadar kabarık ama tente ile değil tüllerle kabartılmış), rengarenk ve tüllü bi etek arıyorum. uzun değil tabi, tente diyince uzun düşünme. illa şimdiki sezonda satılıyo olması gerekmez, esasında resmine ihtiyacım var ama tabi satışta olabilirse yaptırmak yerine alırım daha hoş olur. yardımlarını bekliyorum

Unknown dedi ki...

Hmm, benim ona benzer kabarık ama tülsüz bir eteğim var henuz giymedim, bulmak çok kolay olmaz sanırım,ben bir yerlerde rastlamadım. Topshop'a bakılabilir, H&M'inde 2008 yılı içersinde çıkarttığı tütü gibi etekler vardı ama sırf tül.Bir arkadasım Anna Sui elbisesinin içine tül diktirmişti terziye çok şeker olmuştu,linki aşağıda.Normalde elbise kabarık değil, defilede de ekleme var. Belki de tek çözüm diktirmek, ben yine bakınırım ama kolay bulunur bir şey olduğundan emin değilim.

http://www.style.com/fashionshows/complete/slideshow/S2007RTW-ANNASUI?event=show1524&designer=design_house9&trend=&iphoto=27

yasmin dedi ki...

bi canlı örneğini görsem ben de dikerim ama benim bişeyi dikmem için önce az da olsa görüp incelemem gerekiyo, bakalım bi çözüm bulucam. aslında tüllerden kabarık bi etek astarı yapıp bütün eteklerin altına giymek var :D senin tülsüz eteğin nasıl kabarık duruyor peki?

Unknown dedi ki...

Evet astar çözüm olabilir, benim eteğin sanırım alt tarafı kabarık, volanlardan dolayı öyle görünüyor olabilir bir incelerim akşam yazarım sana.

Unknown dedi ki...

Yorumlardan birinde Ksk Mango'nun açıldığını mı okudum?!
Üstelik outleti de varmış...
Gitmem lazım...

Adsız dedi ki...

izmir alışveri ile ilgili yorum yazan herkese çok tşk.. ederim.Geçtiğimiz yıllara iş için izmire gittiğimizde kalıp mağazaları geziyorduk. Özellikle alsancaktaki..Hele Kıbrıs şehitler ve sevinç pastanesi civarı benim için apayrıdır..karşıdaki egs ve kipayı gezmiştim. Sanırım bu defa forum bornova ya düşecek yolum. umarım bişeyler bulurum. tekrar ilgi gösteren herkese ve sevgili moda cadısına tşk. ederim.
ümran

Adsız dedi ki...

Sevgili tugba ve sincity, bir arkadaşım agora AVM den bahsettti.sizde bahsetmişsiniz. Orada mango varmı? Ben netten agora avm'ni incelediğimde mağazalar arasında adını göremedim ama..Ben mi kaçırdım acaba!!! sonuç olarak forum bornova daha altarnatifli sanırım :D .. Ne dersiniz... bilgiler için tşk..
ümran

Unknown dedi ki...

Yasemin eteğe baktım üst ısmı nerdeyse düz, altın bir kısmında 6 sıra falan ince kumaş ve bu kumaşların uçlarında fırfırlar var kabarıklık o sekilde sağlanıyor.

Adsız dedi ki...

sevgili adsız;
evet agora avm de mango var, ben bahsetmeyi unutmuşum:)

(V)gamze dedi ki...

bende karşıyakada mango olduğunu bilmiyorum?

yeni mi açıldı acaba?

Adsız dedi ki...

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞŞŞŞ STORU ARIYORUM NERDE OLDUGU VE SİTESİNİN HANGİSİ OLDUGU HAKKINDA BİLGİ VARSA PAYLAŞ

Unknown dedi ki...

Adsiz: Besiktas store u bilemem ama bu tavirla isterseniz size pek kimsenin yardim etmek istemeyecegini bilebilirim.

sevilay dedi ki...

selam ben alsancak veya güzelyalı tarafında mekan açmak istiyorum.fakat nerede ve hangi markayı açmalıyım emin değilim.bilgilerinize ihtiyacım var
teşekkürler

Unknown dedi ki...

Merhaba Sevilay, İzmir'e yıllardır gitmiyorum, o yüzden yardımcı olamayacağım :(.

seyabb dedi ki...

oooo süper.Yarın İzmire gidiyorum.Azbuçuk fikir oluştu.Teşekkürler.

ceren dedi ki...

merhaba =) ben izmir de oturuyorum fakat alışveriş merkezlerinin yerini tam olarak bilmiyorum acaba izmir de G star mağazası var mı ? şimdiden teşekkürler

Adsız dedi ki...

k

Adsız dedi ki...

sincitynin bahsettiği her yere gittim hatta gitmeden önce n ot bile aldım. Çok teşekkür ederim bu paylaşım için çok işime yaradı. :).

Adsız dedi ki...

bende izmir'e gelecegim.. fikirleriniz cok yardimici olacak bana. tesekkürler.

Adsız dedi ki...

Büstiyer izmirde nerde bulabilirim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...