21 Ekim 2013 Pazartesi

Meğerse yaz bitmemiş :)


Bodrum'a gidince yine yaza döndük ama hakkını yememek lazım burada da havalar geçen hafta ortalarında gayet güzeldi. Esen Yat'ın düzenlediği golf turnuvasının davetlisi olarak gidince, pazar günü yapılan gala yemeğine de gitmek kaçınılmaz oldu.



Bu elbiseyle geçen sene talihsiz bir başlangıç yapmıştık, bir de benim aldığımı hemen giymeme huyum eklenince kavuşmamız bugünlere kaldı.

It was like flashback to summer when we were in Bodrum recently. Ok I must admit the weather was also not bad in Istanbul last week. We were invited to golf tournament hosted by Esen Yacht so attending gala dinner was a must.

This dress and me couldn't make a good start last year. In addition to that, my habit of not wearing the clothes that  I purchased right away, prolong the reunion time.




Elbise / Dress: Off Ne Giysem for Mija
Ayakkabılar / Shoes: Dune
Çanta / Bag: Vintage
Kolye / Necklace: Zara
Gözlük / Sunnies: Forever21 

7 yorum:

. dedi ki...

Talihsizlik ? Açıklanabilir misiniz iyi günlerde giymeniz dileğiyle

Unknown dedi ki...

İstanbul: Tabi açıklarım, tamamen benim dikkatsizliğimle ilgili :) Elbiseyi aldıktan sonra ilk, doğum günü yemeğime giymeye karar vermiştim, hazırlanırken vücut yağı bulaştı, sonra kemer elbiseye takıldı iplik çıkarttı falan, son dakikada giyilmez hale geldi,ben de başka bir elbise giymek durumunda kaldım. O günden beri de giyecek fırsat olmamıştı :) Teşekkürler

biu dedi ki...

bir de talihsizlik yasanmasa neler olacakmıs :) sahane durmus sende! :)

Necla dedi ki...

Sen Nasıl tatlı bir şeysin kız,nerelisin, kardeşime alacağım seni.Yine güzel şeyleri bulmuşun.

text your ex back dedi ki...

Güzel paylaşım.

Adsız dedi ki...

Şu "aldığını hemen giymeyenler"birleşip bir kulüp kuralım cadıcım.Başkanı ben olabilirim.Hala iki yılı aşkındır giyilmemiş gömlek ve ceket olabilir mi bir insanoğlunun dolabında yahu.O benim işte:)
AyŞe

Unknown dedi ki...

Biu: Sağol canım :)
Necla: Hhahhaha,teşekkürler :)
Text: ;)
Ayse: Olur valla, seni çok iyi anlıyorum :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...