14 Ekim 2013 Pazartesi

MBFWI 2. gün


Sürpriz bir davetle 2 günlüğüne Bodrum'a gittiğimizden moda haftası postları da biraz sekteye uğradı. Ekim ortasında güneşlenmek ve sıcak hava güzel bir doping etkisi yaptı, tatili biraz daha uzatmayı düşündürtse de programlar uymadı ve biz dün gece evimize geldik. 

Gelelim MBFWI'un 2. gününe. Sevgili arkadaşım Deniz Berdan'ın DB Berdan defilesi için erkenden Kuruçeşme'nin yolunu tutmuştuk. Daha önce fotograf çekimlerini gördüğüm Hıdırellez temalı koleksiyonu podyumda, eğlenceli müzikler eşliğinde canlı görmek güzeldi.






Desenlerin çeşitliliği ve farklı birliktelikleri hoşuma gitti ancak o yüksek platform ayakkabılarla modellerin yürümeye çalışmalarını izlemek biraz korkutucuydu :) 




Makyajın farklılığı ve hoşluğu da, benden ekstra puan aldı. 





Çıkışta Deniz'i kutlarken, hala enerjik ve heyecanlı görünüyordu. Yanımızdaki bir diğer dostuna o kumaşlar polyester ama içi koton, öyle bir kumaş buldum derken ki heyecanı görmeye değerdi.


Waiting in style  :)



Benim için erkek modası defileleri bir başka dünyayı ifade eder. Sokaklarda görmeyi arzuladığımız renkli ve tarz sahibi erkekleri görebildiğimiz neredeyse tek yer orasıdır.  Emre Erdemoğlu defilesi de öyleydi.







2. günde de, Boğaz'ın rüzgarıyla savaşımız devam etti.

Kazak/ Sweater: Bershka
Ceket ve kolye (Yeni) / Jacket and necklace (New): Zara
Etek/Skirt: American Vintage
Ayakkabılar / Shoes: Dune

Fotolar için teşekkürler Deniz Saatçioğlu 




İkinci günde ADL+ Cengiz Abazoğlu defilesindeki karmaşa ve içeriye davetiyesi olan insanların alınmaması sebebiyle taşan sabrıma, bir önceki gecenin uykusuzluğu da eklenince ben erken evimin yolunu tuttum. Sonuna yaklaşan Breaking Bad'in cazibesi de, akşam defileleri için olan motivasyonumu sıfırladı :).


Mesaj alındı!  Hem koşuyorum, hem de kaçıyorum :)

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu postta fotograflar resmen Burcu'nun rüzgarla olan imtahanı tadında çıkmış:)Yine çok şıksın o ayrı:)

deniz saatçioğlu dedi ki...

Rica ederim canım. Sırf bacak olan foto çok güzel olmuş, bir de arkadaki gölge olmasaymış :(

Unknown dedi ki...

Gülşah: Sorma, yoruldum resmen :)
Deniz: Kesseymişim gölgeyi :) Teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...