18 Eylül 2013 Çarşamba

Rock'n Coke 1. gün




Ülkede gittikçe azalan festivaller yüzünden, artık bir elin parmaklarını geçmeyecek organizasyonlar daha da değerli oldu. Durum böyle olup, biz de festival sever kitleden olunca Rock'n Coke'a gitmek kaçınılmaz oldu. Önce 1. gün için bilet almıştım ancak yurtdışından dönen Spenny en azından 2. güne katılmak isteyince, e ben de Ellie Goulding'i dinlemek istediğimden 2 .gün  de vurduk Hezarfen yollarına.





Organizasyon ve işleyişteki saçmalıkları bir bir yazarak ne sizin ne de kendimin sinirini zıplatmak istemiyorum doğrusu ama 10. yılını kutlayan bir festivalden insan haliyle biraz daha gelişmesini, yurtdışındaki örneklerine yaklaşmasını bekliyor. Sanırım daha çok bekleyeceğiz.



1. günde trafik, alanda bir şeyleri elde etmek için dakikalarca beklenen kuyruklar derken Editors'u uzaklardan dinliyoruz, zaten T in The Park'tan sonra da  anladım ki onlar bana göre değiller :)
Daha önce hiç canlı dinlemediğim Duman güzel bir performans sergiliyor. Yine T in the Park'ta 2 şarkısını dinleyebildiğim Hurts bazılarına sıkıcı gelse de, bence iyiydi.


Günün kahramanı kuşkusuz sabırsızlıkla beklenen Arctic Monkeys oldu. Ben çok şarkılarını bilmem ama Alex Turner liderliğindeki grubun konserinin çok çok iyi olduğunu söyleyebilirim. İçine Elvis Presley kaçmış Turner'ın sesi ve performansı yadsınamayacak düzeyde başarılı idi, benim için başından sonuna müzik adına çok güzel geçen dakikalar yaşadım. Hatta bugün Arctic Monkeys'in yeni albümlerini de almış bulunuyorum, sanırım kendilerine yeni bir hayran daha edindiler :)


Onlardan sonra La Roux biraz sönük geliyor, yolu da düşünerek 3 şarkı sonra evimizin yolunu tutmaya karar veriyoruz. Biz veriyoruz da şartlar el vermiyor, sadece otoparktan çıkışımız yaklaşık 1 saatimizi alıyor!.


Kıyafetimi tipik bir festival kıyafeti olarak değerlendirebiliriz. Botlar toza karşı iyi bir seçim olmasına rağmen, kısa olduklarından ara sıra ayağıma minik taşlar kaçmasını engelleyemediler.

 Tişört / Tee: Markasız
Şort ve çanta  / Shorts and bag: H&M
Ceket / Parka: Topshop
Botlar / Boots: KG by Kurt Geiger
Gözlük / Sunnies: Forever21
Kolye / Necklace: Iconjane for Mija 

Fotolar için teşekkürler The Plum :)

2 yorum:

fashion by kitty dedi ki...

kombininizz süper olmuşşş :) en sevdiğim tarzlardan
sevgiler
http://fashionbykitty.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Kitty: Çok teşekkürler :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...