21 Eylül 2013 Cumartesi

#ilovesale4 by Markafoni 'de neler oldu?


Geçen hafta bugün evde, odadan odaya koşturuyor, kıyafet seçiyor, etiketliyor ve bavullara yerleştiriyordum. Yaklaşık bir aydan fazladır üzerinde çalıtığımız #ilovesale4 by Markafoni'ye saatler kala, kalbimin atışı da hızlanıyordu. 

This time last week I was running one room to another , picking outfits, tagging them and placing them to suitcases at home. Finally, #ilovesale4 was close and my heartbeat getting faster.





Pazar günü oldu saat 07:00'de, bavullarımızla Muhit'teydik, başladık hazırlıklara. Konuşup, gülerek geçen hızlı bir 3 saatle, öncekilerden daha çabuk hazırdık hepimiz, daha fazla pratiğin işe yaradığı doğruymuş demek ki :) 

We were at Muhit by 07:00 am with our full suitcases. We were ready almost in 3 hours, quicker than before  so I could say yes practice makes it perfect :) .





Misafirlerimiz düşündüğümüzden erken gelmeye başladı, hatta daha öncekilerde yaptığımız gibi birbirimizin standlarını ziyaret edip, alışveriş yapacak gibi bir vaktimiz bile olmadı :) .

Our guests arrived before opening time even we didn't have enough time to visit each others' stall and shop  :) 






Gelen herkese Markafoni'nin renkli hediyeleri vardı. 

Everyone got little presents from Markafoni.






Böyle küçük fashionistaları görünce, gelecekte ülkemizdeki moda anlayışının, "belki "biraz daha değişeceği ümitlerine kapılıyorum.

This little fashionista was visiting us.



Beni bu organizasyonda en çok sevindirenlerden birisi demografilerin değişkenliği oldu. Genci, yaşlısı, kadını, erkeği, yerlisi, yabancısı herkesi orada görmek çok mutluluk vericiydi.

The demography of the guests varied from young to older, women to men, Turkish to international which was very pleasent for me.







Bu sefer standlarımız da arttı. Anneannemin cicileri geçmişten gelen güzellikleriyle, en fazla ilgi toplayanlardan oldu.

Grandma's goods was one of our  newest stalls has great pieces from the past.







Kıyafet postu yapmadan olur mu hiç??? :)

Not without an outfit post! 

Üst ve etek / Top and skirt: Topshop
Ceket /Jacket: Zara
Ayakkabı /Flats: Deena and Ozzy
Çanta / Bag: Prada
Gözlük / Sunnies: Primark
Bileklikler / Bracelets: Bodrum ve İskoçya'dan ( From Bodrum and Scotland) 
Kolye / Necklace: Be Goddess





Günün sonunda yorgunluğumuza rağmen  hepimizin yüzü, çalışmalarımızın karşılığını aldığımız ve mükemmel bir gün geçirdiğimiz için gülüyordu.

At the end of the day we were all tired but we couldn't stop smiling because we had the perfect day.

Bu güzel gün için, sponsorumuz Markafoni'ye, sıcak mekanımız Muhit'e, gelerek veya mesajlarıyla bizi destekleyen herkese ve #ilovesale4 de emeği geçenlere sonsuz teşekkürler :))
Bakalım #ilovesale5 te neler olacak?

We'd  like to extend our thanks to our main sponsor Markafoni, our  beautiful location Muhit and to all of you who visited us and showed their love for us. We would like to thank all of you who made #ilovesale4 possible. :)) 

Daha fazla foto için lütfen Moda Cadısı nın facebook sayfasını i ziyaret ediniz.

For more photos please visit Moda Cadısı fan page.


Sevgiler / With love

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Cadıcım, mükemmel görünüyo herşey,, ve sevgilinle çoooook yakışıyosunuz, mutluluklar hep...Sevgiler

UMH CAS dedi ki...

Merhaba,Çok güzel bir etkinlik olmuş!Kaçırdığıma çok üzüldüm. Bende kullanmadığım bazı ayakkabı ve gömlekleri satmak istiyorum. Hepsi iyi markalar ve temiz durumda. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?İletişim için mailim, elifcevlik@yahoo.com.tr
Şimdiden teşekkürler,
Sevgiler
Elif Çevlik

bilge dedi ki...

cadı kıyafetine ba-yıl-dım.çok cool olmuşsun ayrıca nişanlınla çok yakıştığınızı söylemeye gerek yok.nice mutlu ı love sale lere.

moda dedi ki...

mükenmel bir site ve paylaşım ellerinize sağlık.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...