2 Mayıs 2013 Perşembe

Bir postta bu kadar efsane olur mu?


Dün olaylar var diye kendimizi eve kapatmayı reddettik. House Cafe'de protein ağırlıklı bir kahvaltı ( Ah www.zencefit.com ah :)) sonrası tembellik. Gelsin gazeteler, dergiler, çaylar kahveler. Sonra Reasürans Pasajı'nın alt katındaki, Patika Kitapevi'ne gittik. Orda efsanevi elBulli restoranın efsanevi şefi Ferran Adria'nın evde yemek pişirmeye yönelik tek kitabını buldum ve tabi ki onu orada bırakmadım. :)




Başımıza bir şey gelir de, kaçmak zorunda kalırız diye de rahat bir şeyler giymeyi unutmadım. Şu ülkenin bizi koyduğu duruma bak! Bu ayakkabılar yine efsanevi Nike Air Max''in  yeniden doğuş modellerinden biri Air Max Vintage, o kadar rahatlar ki, eğer gerek olsaydı son hızda koşabilirdim. :)

Yesterday we had a breakfast at House Cafe and had a lazy day with my friends by reading magazines, newspaper along with lots of tea and coffees. Later in the day I've been to a book shop called Patika and found the cooking book of Ferran Adria who's the legendary chef of legendary restaurant elBulli. and it was the only home cooking book he has.Happy days!

These Nike Air Max Vintage shoes are the comfiest, if there would have been an incident regarding to 1st of May yesterday (That's a problematic time in my country), I would be running very fast in these shoes. Luckily, it wasn't needed! 








Tişört /Tee:Topshop
Pantolon/ Pants: Miss Selfridge
Ceket ve çanta /Jacket and bag : Marc by Marc Jacobs
Ayakkabılar /Sneakers: Nike Air Max Vintage
Kolye /Necklace:Topman
Gözlük /Sunnies: Marni at H&M

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Yine çok tatlı, bol gülücüklü, pek ak , pak bir post olmuş:)

Adsız dedi ki...

Bu gözlükler sende efsane cadıcım, modeline bayılıyorum,,sevgiler...

Adsız dedi ki...

Ben de bu nike'ın bu modelini istiyorum ama bulamıyorum, hangi şubeden/nereden aldığını ve fiyatını öğrenebilir miyim?

Unknown dedi ki...

Gülşah: :))
Adsız: Ben de suyunu çıkartana kadar kullanıyorum, teşekkürler :)
Adsız:Beymen Blender larda olduğu söylendi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...