31 Ekim 2012 Çarşamba

Kadehimi yeni baslangiclara kaldiriyorum!




Dun basima hayatimda bir ilk geldi. Kovuldum! Evet, hem de 12 senedir calistigim yerden. Kesin bir sebebi var mi bilmiyorum ama cabuk ve acisiz oldu diyebilirim.  Yara bandini cekmek gibi, hemen bitti. Aslinda ben, o bir aylik Antalya esareti donemimde kafamda zaten bitirmistim, yoksa toplanti odasindan sevincle 'hey kovuldum' diye cikar miydim?  Sanmiyorum, demek ki onlar da hissetmisler, duygularimiz karsilikliymis.

Bu sabaha donelim. Insanin 12 sene sonra gidecek bir isi olmamasi biraz garip ama ben bu sabah sevincle uyandim ve kesinlikle hafiflemistim. Genelde bir seyi kotu sonlandirana kadar goturmek gibi bir huyum var benim, guvenligi seven kahrolasi bir yengec olup, bazen kalmam gerekenden fazla kaliyorum. Neyse, simdi hayatimda yeni bir sayfa acildi, oncelikle issizligimin tadini cikartacagim. Gec kalkacagim, saat 11:00' de Macka Parki'inda kosuya cikacagim, hafta icinin boslugunu doya doya degerlendirecegim. Sonra? Sonrasini ben de su an bilemiyorum, bana da surpriz olacak.

Hayatimdaki bu yeni sayfanin etkileri eminim ki bloga da yansiyacak, bazi seyler biraz degisecek. Sunu biliyorum ki; her sey iyi olacak ve siz yine benim yanimda olacaksiniz.


Simdilik hoscakalin!


20 yorum:

Shopaholic dedi ki...

Hem geçmiş, hem hayırlı olsun. Hissettiğin şeyleri aynı şekilde kötü sona ulaşana dek ısrar eden bir başka yengeç olarak iyi biliyorum! Hayatında herşeyin eskisinden çok daha güzel olmasını dilerim! Sevgiler...

hayatıma bir tutam neşe kattım dedi ki...

Issizler kervanina hos geldib canim ;))

Unknown dedi ki...

Kesinlikle hayırlı olacak onlar kovmasa zaten sen çıkacaktın :)
Tazminatının ve Zamanın keyfini çıkar
İyi gezmeler ve dinlenmeler

Stilcatcher dedi ki...

O gidecek iş olmaması durumu gerçekten çok tuhaf oluyor.Hele bir de o kadar yıllarını verdikten sonra.Ben yıllarca hayatı gazete sandım.Bütçe,hedef,reklam,sayfa,ilave,yazıişleri,toplantı derken bir gün aniden benim de bitti.Sonra fark ettim ki dışarıda da bir hayat var, ve bu hayatın keyfi pek de eskiyi aratmıyor.Eminim sana da öyle olacak...
Madem boşsun bu arada ,bi kahve içelim)İconjane ve Off ne giysem' de gelsin...)

beatrice dedi ki...

bende cuma işyerimden ayrılıyorum avukatlık stajım bitti bazı seyler 2 3 ayda netleşecek o zamana kadar boşum bende uyuyacağım sabah deniz kenarında yürüyüşse çıkagm gotograf cekecgm kurslara gideceğim kitap okuyacağımmm biraz kendimizi dinlemek iyi gelecekk

Adsız dedi ki...

Evet.. Mesela ben buradayım!
Yeni başlangıçlara bayılırım..
Eminim her şey çok daha aydınlık olacak..Öpüldün

my lifebook dedi ki...

ne güzel yazı ya:) bunu böyle çarçabuk böyle net yazman ne güzel:) gel öpücemm:P

Enda dedi ki...

hayırlı olsun önce dinlenir, bi güzel kış botoksu yaparsın sonra da bakarsın yeni umutlara

nrdn dedi ki...

Cadım hakkında hayırlısı inşallah bundan sonrası çook daha güzel olur ve çok daha iyi bir iş bulur keyifle orda da uzun soluklu çalışırsın.. bu boş günlerin tadını çıkar:) sevgiler

Ebrushka Blog dedi ki...

Siz kovmuyorsunuz ben gidiyorum deseydin keşke :) Ben de 14 yıldır aynı yerde çalışıyorum. Defalarca departman değişti ancak işyeri aynı. Benim başıma gelse ne hissederim acaba?

gooogoook dedi ki...

Çok klasik biliyorum ama "herşeyin hayırlısı olsun" diyorum. Sizi iyi anlıyorum, blogum yokken de takip ederdim, ben de burç yöneticisi ve yükselen yöneticisi yengeçte olan bir boğayım, ısrarla 12 senedir bir dergide çalışıyorum, bazen içimden bitti desem de benimde en saçma huyum bazı şeyleri olumsuz noktaya getirene kadar, "aman benden kaynaklanmasın kalacaksa ihale karşı tarafa kalsın" diye hep yutkunuyorum, belki de yanlış birşey. Yengeçler uzun süredir Uranüs'ün sarsıcı etkilerinden nasiplerini alıyorlar. Güçlenip, herşeyin daha güzel olması için gerekli belki de, hele de siz içinizde bitirmişken;)!.. sevgiler.

Trendydolap dedi ki...

bu hayatta olmaz diye bir şey yok nkdr dürüst iyi bir çalışan olsa da kişi hayatta herkes iyi ve dürüst olmadığı için bazen hiç birşey ifade etmiyor ne yazıkki. Geçtiğimiz senelerde benim de aklımda olmayan şeyler başıma geldi. Bazen kötü gelen olayların için ileride iyi ki olmuş diyebiliyoruz. Farklı kapıları açıyor. Umarım senin için de bu şekilde olur.

aylaklıgın keyfini çıkar, çalışmak ömür boyu :)

beijaa vintage dedi ki...

hayatının bundan sonrasının çok daha iyi olmasını diliyorum ;)

Ada dedi ki...

her ne kadar uzun bir beraberlik olmus olsa da, bir nefes almissin sanki :) ! umarim gercekten seni mutlu eden bir is yaparsin ilerleyen donemlerde :)

zezee dedi ki...

Biz yengeç burçları bir şeylere bağlanmayı çok severiz ama bittimi de tam bitiririz(: Onun için hayırlı olsun,tadını çıkar cadıcım

Fifthfloorovergoldenhorn dedi ki...

Fazla naif bir dusunce olsa da ben her zaman kotu giden bir seyin veya biten her seyin iyi bir sebebinin oldugunu ve bunun en sonunda sana donup gelecegine inananlardanim. Her serde bir hayir vardir hesabi eskilerin de dedigi gibi. Umarim bu yeni baslangiclar sana cok guzel seylerin kapisini acar :) Sanirim biraz dinlenmeye ihtiyacin varmis, keyfini cikart :)

Serex dedi ki...

Teşekkürler!

vintage peony dedi ki...

Hakkında hayırlısı olsun dileğimi adet yerini bulsun diye yazıyorum ama bu olayın senim hayatın için dönüm noktası olacağını ve gercekten icine sinen başka bir ise yepyeni bir kapı açacağını hissediyorum cadicim.
Gelismelerden bizi haberdar et miutlaka
Cok sevgiler ❤

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Cadıcım bence çok hayırlı olmuş, şu an yerinde olmyı çok isterdim. E o zaman git istifa et diyeceksın ama ben de yengecim diyeyim anla. Yengeçler gitmeyi bilmıyor. Oysa oyle ısterdım kı yarın geç klkıp uzun bır kahvaltı etmeyı, sonra yuruyüş yapmayı, sinemaya gitmeyi, kurslara yazılmayı. Tadını çıkar bence, evet vefasızlık 12 yıllık emeğine rağmen yaşadığın üzücü ve kırıcı ama özgurluk de güzel şey. Hem belkı de yapman gerekn bambaşka şeyler var, hayat senı o yola sapman için yanlış yoldan döndürüyor.Hayat mutsuz eden bir işte harcanamayacak kadar kısa. Kendını akışa bırak ve hayat sana çok guzel sürprizler getirsin. Mümkünse bana da :)

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Yorumunu ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler :) Evde olmaktan mutluyum ve orayı hiç özlemiyorum, gelsin yenilikler! Öpüldünüz :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...