27 Ağustos 2012 Pazartesi

Meet the parents!



Hey, hey, hey! Yeni bir haftaya yine son sürat giriş yaptım, öyle de devam eder.İşin yanı sıra, #ilovesale2 ile ilgili de hazırlıklar devam ediyor, geliyorsunuz değil mi?  Daha önce de belirttiğim gibi sevgili Iconjane tarafından hediye edilen bu Mija etek, şeker renkleriyle dolapta durmayı hak etmemekle beraber, giyildiği akşam özel sayılabilecek bir akşamdı ve beklediğine değdi diyebiliriz. 1 yıldan sonra sonunda erkek arkadaşımı ailemle tanıştırabildim. Nişantaşı Köşebaşı'nda yenilen akşam yemeğiyle hem tanışmayı hem de bayramı aradan çıkartmış olduk. Merak ediyorsanız, temaslar olumlu geçti diyebilirim :).

Hey, hey hey! I've just dived to a new week and sure it will continue like that till weekend. Besides work, preparation for our garage sale  #ilovesale2    is  on high speed as well,hope you all will come?  This candy coloured Mija skirt was a gift from my friend Iconjane and has been sitting in the closet. I wore this at the dinner when my boyfriend for 1 year met my family so I think  it's worth to wait for cos it was kind of  special occasion. Kosebası in Nisantası was the spot and yes I can say everything went well! :) 




Gömlek (Yeni) / Shirt (New): T by Alexander Wang
Etek /Skirt : Iconjane for Mija
Ayakkabılar/Shoes: Zara
Çanta/Bag: Vintage
Bileklikler/Armswag: İskoçya (From Scotland) , Mango, H&M

6 yorum:

Styleseeking Zurich dedi ki...

I'm so happy for you! :)

Fifthfloorovergoldenhorn dedi ki...

Bende erkek arkadasimi bu yaz ailemle tanistirdim ve seni de tebrik ederim <3 renkler ise tam bayrama ve o gune ozel olmus diyebilirim ve cok operim <3

moda dedi ki...

Bence çok güzelsin ve ne giysen yakışıyor :)

vintage peony dedi ki...

Hadi hayırlısı diyelim o zaman ;)

Adsız dedi ki...

I checked your blog and I love your dress especially skirt is wonderful.. I'd be happy if you check my blog, too. lifeisaworkoffashion.blogspot.com thank you..

Zeynep dedi ki...

Renklerin uyumu ve kombininde kullanmış olduğun ürünlerin yuvarlak ve soft kesimli olması gerçekten çok hoşuma gitti. Bu etek asimetrik kesimi ve renklerin canlılığı düşünüldüğünde siyah ya da beyaz gibi klasik kurtarıcı iki renkle tamanlanabilirdi ama senin kullandığın Alexander Wang tasarımı gri-su yeşili rengi arası bu gömlek ile birbirini çok iyi tamamlamış.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...