6 Haziran 2012 Çarşamba

Iconjane ve Offnegiysem'den süper bir koleksiyon


Bizim kızlar Iconjane ve Offnegiysem 'in sonunda neyin peşinde olduğu ortaya çıktı. Meğerse Mymija için renkli mi renkli, şık mı şık, kendileri gibi tatlı  26 parçalık bir koleksiyon hazırlamışlar. Ben en beğendiğim parça olan mavi-yeşil elbiseyi dolabıma kattım bile!  Koleksiyonun devamını görmek ve dolabınızı şenlendirmek için daha fazlası burada. Emeklerinize sağlık kızlar!

My girls Iconjane and Offnegiysem designed  26 pieces for Mymija which is very colourful, chic and totally cute like themselves. I've already ordered the blue and green floaty dress and if you wanna see the rest of the collection and order please click here. Well done girls! 




3 yorum:

Adsız dedi ki...

inanılmaz güzel modeller,cıvıl cıvıl harikaaaa...emeğinize sağlık :)

http://modafikir.blogspot.com/

KelebekNehir dedi ki...

Çok güzel bir çalışma olmuş. Kıpır kıpır

Adsız dedi ki...

Koleksiyonu cok begendım ama bıraz gec mı cıktı acaba? Tabii eminim oldukca zahmetlidir ve de cok zevkli ama ben sezon başında topluca alışveriş yapıp cebinin hakkını getirip indirimde de kalan bişey varsa gelecek sezona stoklayanlardanım. :)) favorim uzun elbiseler ve arkası v kesimli olan her sey. iconjane i ve offnegiysemi tebrik ederim tekrar. sıla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...