12 Mart 2012 Pazartesi

Orange crush


Yine muhteşem! bir hava ile haftaya merhaba dedik. Haftasonum sakin sayılırdı, bir tek cumartesi akşamı  Morro'da akşam yemeğini takiben, bir Asmalımescit turu yaptık. Morro güzel, sıcak bir yer. Yemekler güzel, müzikler güzel, servis de çok iyiydi, gidilecek İtalyan restoranı kategorisine eklenmesi tavsiye olunur. 

This week has started with a great! weather again. My weekend was mostly quiet. I've tried a new Italian restaurant called Morro. It was a nice experience on  food, athmosphere, music  and  service wise.

Bu kıyafeti geçen hafta pazar, ev için bir şeyler bakmaya Masko mobilya kentine gittiğimizde giydim. Havanın buz ama güneşli olduğu nadir günlerden biriydi. Masko'nun büyüklüğüne karşılık, ev için fazla bir şey bulamayıp, bir lamba ile dönmek biraz üzücü oldu. Anlaşılan o ki, koca koca mobilyalardan, swarovski taşlardan hoşlanmayıp, deli gibi paralar veremeyecekseniz zevkli ev döşemek de zormuş.  

I wore this outfit to furniture shopping, when the weather was so cold but sunny. Masko is a huge center with a lot of shops but we couldn't find nice pieces we were looking for, only bought a lamp.

Biraz da kıyafet üzerine laflayalım. Kazak ve kolye  markaların erkek reyonlarından. Bazen öyle şeyler oluyor ki, sokakta böyle şeyleri giyen erkekleri görmediğimiz için, bütün bunlar da bize kalıyor diye mutlu oluyorum :). Kazağı kendime alırken, mavisini de erkek arkadaşıma aldım. Bedenler de uyduğu için, canım istedikçe maviye de, el atıyorum :)

My outfit consist of 2 men's collection piece; the sweater and the necklace. Sometimes, the fact of not  having many guys to try a bold way in fashion  makes me happy 'cause we can buy those pieces very cheap on sale. I also bought cobalt blue colour of this sweater  for my bf and I wear it whenever I want :)

Güzel bir hafta olsun!

Have a great week! 





Kazak /Sweater: Zara men
Gömlek/Shirt: ???
Parka ve çanta /Parka and bag: H&M
Yelek/Faux fur vest: Cynthia Rowley
Jean/Jeans: Acne
Botlar /Boots: Zara TRF
Gözlük/Sunnies:???
Kolye/Necklace: Topman

7 yorum:

Unknown dedi ki...

modoko'ya da bak anadolu yakasında orjinal mobilyalar var. Rüzgar'ın odasını oradan aldık. Ben gitmeyeli çok uzun zaman olmuştu hem şık mağazalar hem çook seçenek var.

Modamla dedi ki...

Çok güzel görünüyorsun. Bu arada eğlenceli bir yarışmamız var, katılırsan çok memnun olurum.Zevkini merak ediyorum :)

http://www.modamla.com/eglenceli-yarismamiza-katilmak-ister-misiniz.html

Adsız dedi ki...

cadı moral bozmak igib olmasın ama büyütmüşsün. :) aşk yaramamış.

pınar

. dedi ki...

renk uyumuna bayıldım :)

http://fashionisable.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Modarator: Sırada orası var.
Modamla,Fashinisable: Teşekkürler :)
Pınar: Ya sorma Antarktika kadar oldu, ne yapacağım bilemiyorum :))))

Alisveriskolik dedi ki...

Kilo almadin degil mi? Neyse ilk fotografa bayildim!

DB JUNK dedi ki...

Gözlüklerin çok yakışmışşşş:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...