7 Mart 2012 Çarşamba

C79 Agency ziyareti


İşlerden kafamı kaldıramazken, postlar yine seyrekleşmeye başladı, kusura bakmayın. Geçenlerde C79  Agency'nin Moda'daki  show roomuna bir ziyarette bulundum. Hazır gelecek sonbahar alımları yapılırken, yeni markalarına göz attım, denedim, fotoğrafladım.


Loopie Love markasının benim de dahil olduğum hatırı sayılır bir hayran kitlesi olduğunu biliyorum. Yaz sezonunda da iddialı olan markanın, yüzüklerini ve sallantılı küpelerini özellikle sevdim.


Won Hundred marka, yine sonbahar 2012 koleksiyonuna ait bu parça bence yatırımlık,oversized kesimiyle her şeyle giyilebilir. Yeni  "Acne"  olarak tabir edilen bu markaya dikkatinizi çeker, koleksiyonlarına  Beymen Blender'dan ulaşabileceğinizi belirtmek isterim.


Bu Department 5 erkek koleksiyonuna ait parkayı, bir parka sever olarak es geçemedim ve duruşunu fazlasıyla beğendim. Erkek arkadaşımın dolabında olsa, kaçarı yok, her fırsatta giyerdim.


Happiness is 10$ Tee, tişörtte farklılık arayanlar için biçilmiş kaftan. Kate Moss'un bu ateşli fotoğrafı olanını giymeden olmazdı, koleksiyonun devamı yine Beymen Blender, Lastik Papuç, enmoda.com ve Harvey Nichols'da görülebilir.



Bu sefer Department 5' Fall 2012 kadın koleksiyonundan bir parça üzerimde. Rahat, şık, kullanışlı kısacası tam benlik.

Bu arada bunu da bir kıyafet postu olarak değerlendirirsek:

Kazak(yeni)/ Sweater( New): QED London
Jean (Yeni)/Jeans(Yeni): Acne
Gömlek/Shirt: Zara
Botlar(yeni) /Boots (New): Zara TRF

5 yorum:

Grace Happy dedi ki...

kazak cok seker

Naz dedi ki...

Kate Moss t-shirt'e tek kelime ile bayildim, tesekkurler moda cadisi

Adsız dedi ki...

cadıcım ojelerinin marka ve noısunu öğrenebilirmiyim

Unknown dedi ki...

Teşekkürler :)

Adsız: Flormar 424 mu neydi ama 2 katta biraz dalgalar oluştu, tam kapanmadı, Flormar'ın en iyi ojesi değildi, bilgin olsun.

Adsız dedi ki...

loopie love yıldızlı bilekliğin fiyatını yazabilir misiniz rica etsem?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...