28 Temmuz 2011 Perşembe

FG in the Park ...so was I


Merhaba, merhaba! Geçen pazar yine heyecanla beklediğimiz müzik dolu bir günü, FG in the Park organizasyonuyla yaşadık. Yıllar sonra Park Orman'daki ilk etkinlik olması sebebiyle önemi daha da artan etkinlikte eğlenceli Kraak&Smaak'ı tekrar dinledik, Calvin Harris'in eğlenceli müziğine eşlik eden büyüleyen görsellerle I'm not Alone'a eşlik ettik.

Hello! Last Sunday was another festival day called FG in the park, which we have been waiting in excitement. It was the first event after many years in Park Orman which is one of my favorite venues.Kraak&Smaak was great fun as always and Calvin Harris was brilliant with all the mesmerizing visuals and nice tunes.




Üst, çanta (yeni), sandaletler(yeni) / Top bag (New) ,flats (new): Topshop
Şort ve kemer /Shorts and belt: Zara
Gözlük/Sunnies: MNG
Saç bandı /Hairpiece: Accessorize

26 Temmuz 2011 Salı

Ben hardal severim


Geçen Perşembe Closh Butik'in W Hotel ile ortaklaşa gerçekleştirdiği yeni sezon tanıtımına bir göz attık. Siyah, zümrüt yeşili, bej gibi renklerden oluşan koleksiyonda dantel, işlemeler, püsküller sıkça kullanılmıştı.

Last thursday I attended new season launch of Closh Boutique with W Hotel. Black, jade green and beige were the top colours in collection with a lot of lace, embroidery and tassels.





Üst/ Top: ??
Pantolon /Pants: Vintage Emporio Armani
Ayakkabılar/ Shoes: Aldo
Çanta/ Bag: Longchamp
Gözlük/Sunnies: Marc Jacobs
Aksesuarlar /Accessories: Vintage, H&M, Loopie Love

21 Temmuz 2011 Perşembe

Rock ya'all, no stop ya'all, to the beat ya'all


Okuldan kaçıp gelen bir festival katılımcısı :) / She ran out of school and ended up in the festival :)




Yine bir festival geldi ve hızlıca geçti.  Pazar günü Rock'n Coke  2011'in yapıldığı Hezarfen Havaalanı'na vardığımızda uzun yoldan, trafikten, gereksiz kontrollerden bezmiş, biraz da enerjimiz düşmüştü, neyseki dinlemeyi amaçladığımız ilk grup Skunk Anansie'ye yetiştik. Skin sahnede disko pırıltılı dar siyah tulumu ve  tarzına uygun, gümüş parlak Doc Martens  botlarıyla ve performansıyla adeta batmak üzere olan güneşten rol çalıyordu. Seyirciyle muhteşem diyaloğu, Weak, Hedonism..gibi herkesin beklediği şarkılarıyla bizi hop diye festival moduna sokuverdi. Biraz "yanlışlıkla" Black Lips, Mogwai ve özellikle Auto Rock!  ama oh Travis. Side, Sing, sonunda Why does it always rain  on me, bildiğiniz şarkılar, iyi performans, komik şapkalı ama şirin solist Fran, memnun bir kalabalık. Esas adamımız Moby ama 2003'ten beri bekleyişimizi sonlandıracak performanstan önce, Thievery Corporation'a bir göz atalım. Arada görülen arkadaşlar, bar kuyrukları derken Moby sahnede. Intro God Moving over the face of the waters olamaz, daha iyi bir giriş düşünülemez. Sonrası insanüstü bir performans, kendine hayran bırakan bir insan, çok güçlü, muhteşem bir vokal, avaz avaz söylenen şarkılar, sırılsıklam oluncaya kadar zıplamalar, mutluluktan 2-3 kere gözlerin sulanması, yanındaki arkadaşlarına sarılıp ah iyi ki gelmişiz demeler ve tarifsiz bir ruh hali.

Bakın bakalım Moby'nin çektiği fotolarda beni görebilecek misiniz? :)


It was Rock'n Coke Festival day on Sunday.  We had a great time listening to Skunk Anansie, Mogwai,Thievery Corporation, Travis and my favorite Moby.

See if you can find me in the photos taken by Moby? :)






Fotoğraflar yine çok başarılı değil ama insan kendini festival havasına kaptırınca anca işte böyle karanlık olunca gözlükle poz veriyor :) Kirli Converselerim nasıl böyle bulanık çıktı hiç bir fikrim yok ama yerinde bir durum olmuş :)

Photos again not the best but when you are in the festival mood, forget about everything and had to pose with your sunnies in the dark :). I have no idea about how my feet came out blurred but very happy about my dusty Converses look better. :)

Üst/Top: Zara
Şort/ Shorts: Jean D'art by Özlem Süer
Çanta/ Bag: Topshop
Gözlük/Sunnies: Vintage
Saç bandı/ Hairband: Accessorize
Ayakkabılar/Shoes: Converse

19 Temmuz 2011 Salı

Hav hav


Selam! Hareketli bir hafta sonu daha  geçti, Rock'n Coke kıyafet detayları daha sonra burada olacak. Öncelikle cumartesi günü genel koşturmaca ve 2 yaşında bir miniğin doğum gününü takiben kızlarla yenilen akşam yemeğine giyilen kıyafetimi paylaşayım, herkese mutlu mesut bir hafta dilerim :)

Hi! After an active weekend including Rock'n Coke festival, which I'll be posting outfit soon, here's my outfit from Saturday when I did errands, attended a 2 year olds' birthday and had dinner with the girls. I wish you the happiest week!




Üst / Top: Comptoir Des Cotonniers
Etek (Yeni)/Skirt(New) : Topshop
Gözlük/Sunnies: Marc Jacobs
Kolye ve çanta/ Necklace and bag: H&M
Ayakkabılar /Shoes: Aldo



14 Temmuz 2011 Perşembe

Chloé Fall'11 Lookbook


Chloé kadını, bol kesimli pantolonları, plili etekleri ve sade kesimli parçalarla birleştirilerilen renk oyunlarıyla kışa hazır.

Chloé woman is more than ready for winter with wide legged pants, pleated skirts and playful colours with clean cuts.














Fashiongonerouge

11 Temmuz 2011 Pazartesi

I love you Sasha



İyi haftalar! Cumartesi akşamı  3 yıldır Istanbul'da dinleme fırsatı bulamadığımız, benim favori dj/produktörüm Sasha Solar Beach'deydi, doğal olarak biz de orada :). Uzun süredir gitmediğim Solar partilerini özlemişim, müzik muhteşem, tanıdıkları görmek güzeldi. Kıyafetim dansetmeye uygun, rahat bir şort tulumdu,fotoğraflardan anlaşılmasa da, üzerinde minik kahve tonlarında puantiyeler vardı.

Happy monday! My favorite dj/producer Sasha was in Istanbul after 3 years and we were at Solar Beach on Saturday night. It's been a while, I haven't been at Solar  parties so I kinda missed that ambiance. Music was great as I expected and it was nice to see some of the friends again. My outfit was a playsuit, very proper for dancing and it has tiny brown dots which are not really clear at the photos.



Tulum /playsuit: Zara
Gömlek / Denim shirt: Markasız/No name
Sandaletler / Gladiators : Porronet
Çanta / Bag: Topshop

7 Temmuz 2011 Perşembe

Kate Moss for Longchamp Fall'11


Gelinliğini tasarlayanın John Galliano olduğunu öğrendiğimde, hayal kırıklığına uğradığım ama sonucun mükemmelliği karşısında ancak iç geçirebildiğim gelinliğiyle geçen günlerde evlenenen taze gelin Kate Moss'un Longchamp ile yaptığı işbirliğinin Sonbahar 2011 çantaları görücüye çıkmış. Kate'in modern boho tarzının etkilerini taşıyan seri kullanışlı renk ve tasarımlarının yanı sıra, egzotik deri severlerin de gönlünü çalacak cinsten. Moss'un saçının mükemmel göründüğü  ( Özellikle 4.  karedeki saçı bana yapabilecek kuaförun kapısında yatabilirim :)) ) bu kareler  bana yetmez diyorsanız, o zaman siteye  buyrun.

When I first heard that she was going to wear a John Galliano wedding gown on her special day, I was quite dissappointed,  until I saw the dress which ended up "gorgeous". Our newly wed Kate Moss is ready for Fall'11 for her collaboration with Longchamp bags. The collection looks elegant and versatile in colours and design and also has something to give to the exotic material lovers. If you are saying these images with her beautiful hair  ( Especially in the 4th pic) not working for you, I suggest you to visit the website.



Mamasarollingstone

6 Temmuz 2011 Çarşamba

One Love is not enough


Merhabalar  :) Haftasonu Efes Pilsen One Love Festivali'nin 10. yılına sahit olduk. Bizim sadece cumartesi günü katıldığımız festival fazlasıyla kalabalık, benim müzik zevkim açısından, pek tatmin edici değildi. Katılımcı tarzları bakımından başarılı sayılabilecek bir kalabalık varken, festival ortamlarından hep keyif almayı bilen bizler için, sonuç yine farklı değildi.

Hi :) It was the 10th year anniversary of Efes Pilsen One Love Festival last weekend and we were there only on Saturday. It was crowded and not much satisfying for my music taste but the crowd was very fashionable indeed and we were happy at the end like we always are in music festivals.



Üst / Top: River Island
Şort ve çanta /Shorts and bag :H&M
Şapka /Hat: Topshop
Sandaletler/Gladiators: Porronet

5 Temmuz 2011 Salı

Rengarenk el çantaları


İte kaka gelinen yaz mevsiminde Temmuz ayına girdik bile. Bildiğiniz gibi bu yaz renkli geçiyor ve bu aksesualara da yansıyor. Notr tonlardaki kıyafetlerinizi renklerdirmek veya renk bloklama olayına devam etmek isterseniz indirimlerden renkli el çantalarından edinin.

Summer is hardly here but it's July already??  You knowcolours are big thing in this summer and this trend is also a big hit in the accessories so whether to give a pop of a colour in your neutral outfit or applying color blocking head to toe, make sure a colourful clutch is a must have item on your sales shopping list.

WWW

4 Temmuz 2011 Pazartesi

Gün batımından pazartesiye


Güneşli bir cuma günü Büyükada'ya yapılan geziden arta kalanlar, pazartesi sendromumuza iyi gelsin. Bu arada   Elle dergisinin 2 aydır sürdürdüğü ayın bloggerı yarışmasında sıra bana gelmiş, oy vermek isterseniz, önce sayfayı, sonra benim fotomu like etmeniz gerekiyor. Biliyorum azıcık  zahmetli ama vakit ayırabilirseniz güzel olur, şimdiden teşekkürler :)


A while ago we  had a trip to biggest islands of Prices' Islands on a sunny Friday so I'm posting these photos from the trip hoping that'll  be a cure to our Monday syndrome. By the way Elle Turkey is carrying a montly bloggers contest for two months, looks like it's my turn mow. If you'll like to vote, please like the page first and my photo  afterwards,I know it's kinda too much but I'll appreciate the efforts, thank you.





Şapka,kolye ve şort / Shorts, necklace and hat: H&M
Üst/Top: Athmosphere
Tişört/ Tee: Tru.
Sandaletler /Gladiators: Nine West



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...