8 Ağustos 2011 Pazartesi

Toto, we're not in Kansas anymore



Küçükken en sevdiğiniz film "Judy Garland"lı Oz Büyücüsü müydü? Dorothy'nin kırmızı, parıltılı ayakkabılarına bakıp, bayramlık ayakkabılarınızın kırmızı ve ona çok benzer bir çift olmasına annenizi ikna etmeye çalış mıydınız? Ben şahsen, Oz büyücüsünden çok Diana Ross'lu Michael Jackson'lu adaptasyon olan The Wiz'i tercih ederdim, sebebini siz zaten biliyorsunuz ;) . Seçiminiz hangisi olursa olsun bu kış Dorothy ruhu ayakkabılarda yaşayacak. Miu Miu'nun başını çektiği, yine tüm editoryalleri hükmü altına aldığı pullu,pırıltılı ayakkabılar sizi gündüzden dans pistlerine taşıyacak.

Not: İkonik başlığın geçtiği dizi ve filmlerden oluşan bu eğlenceli kısa filmi mutlaka izleyin ve ayakkabılarla ilgi detaylara markaların üstüne tıklayarak ulaşın .

Hoşçakalın :)

Was The Wizard of Oz   from Judy Garland your favorite movie when you were a kid? Or you loved Dorothy's red, shiny shoes so much and tried to convince your mum to buy a pair very similar to those ones?  My personal choice was  the adaptation movie "The Wiz" with Diana Ross and Michael Jackson and I believe you all know the reason ;) Whatever your choice was, this autumn ready to channel your inner Dorothy with the shoes especially from Miu Miu 'cause they almost dominate each and every editorial again. Let these shoes to be with you from day to the dance floor at night.

p.s: Please watch this funny short film where this iconic title have been used and click on the brands to see more info about the shoes :) 

1. Zara

Bye :)


8 yorum:

★nasli_ dedi ki...

5.ye bayıldım ayol :)))
www.nzlsyn.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Hepsi birbirinden şahaneleer. DIY olarak düz bir ayakkabıya uyarlanabilir gibi sanki :)

http://kendincee.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Kendimce: Evet, şöyle ki:
http://www.youtube.com/watch?v=Go8csP5vSXU

http://www.wikihow.com/Make-Glitter-Shoes

Beceriklilere kolay gelsin :)

Stilcatcher dedi ki...

Ben de Mıu Mıu yu alayım)

Tugce dedi ki...

Blog'una bayildim! following you xx

http://chocotella.blogspot.com/

PELLORA dedi ki...

1.zara mi siyah olan?! Ben aldim kesin ondan o zamann coook guzel! Bu trendi sevdim:))

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

bunu hemen DIY olarak yapmışlar yabancı bir moda sitesinde, bayıldım! spreyle fıs fıs:))

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Ah hiç çalışmaz mıyız? Dayım evlendiğinde 3 yaşındaydım ve düğün için bana elbise ve ayakkabı almaya çıktık annemle. Kırmızı parlka bir çift gördüm, o kadr net hatırlıyorum ki, o kadr küçükken nasıl aklımda kalmış bilmiyorum. Elbisem su yeşiliydi ve annem o elbiseyle bu olmaz deyip başka bir çift aldı. Şimdiki ayakkabı çılgınlığım belki oradan kalmadır:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...