12 Ocak 2011 Çarşamba

Leopard bag


Günaydın! Bugün durgunum biraz, beklentiler, halletmem gerekenler.. Dün akşam Av Mevsimi filmine gittik, bize gereğinden fazla uzun, durağan ve iç karartıcı geldi, çıkışta Corridor'a uğradık ama orada da fazla kalamadım, sanırım sorun bende :) Bu kıyafet cumartesiden, siyah, ve griye ve biraz leoparla katılan hareket. Unutmadan, ayakkabıları Nişantaşı Akkavak Sokak'taki Park Bravo Outlet'ten aldım, 69,90'a bana oldukça karlı bir alışveriş gibi göründü.

Morning! Today I'm feeling a little bit quiet, I have been waiting for some things to happen and I have other things to take care of..  Last night, we went to see a Turkish movie called Av Mevsimi but it was longer, boring than it should so we decided to grab a drink at Corridor afterwards but I couldn't stay there much longer, I think I wasn't in the mood. Anyways, this outfit is  from saturday night, black, gray and a touch of a leopard. Before I leave, I bought these pumps from Park Pravo Outlet in Nişantaşı for 69,90 tl, it looked like a deal to me.






Üst / Top: ???
Etek ve çanta(Yeni) / Skirt and bag (New) : Topshop
Palto/ Coat: H&M
Ayakkabılar /Pumps: Nine West
Kolye/ Necklace: Agatha
Bileklik/Bracelet: Tiffany&Co.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

palton çok güzelmiş :)))

Cansın Ekşi dedi ki...

saçlarında çok güzel cok dogal

Adsız dedi ki...

allaam işte bu paltooo!!!! vapurda bir kızda gördüm de nasıl istedim nereden aldın demek ama diyemedim:( sağol cadı müteşşekkirim sana, ama ne zaman aldın bu sezon mu bulur muyum allam bundan benim de olsuuun:((
ay adımı unutuyodum az daha özge

min dedi ki...

ayakkabılarını daha yakından görebilir miyiz??

Adsız dedi ki...

ayrı yazılan/yazılmayan -de'lerle ilgili twitter'da surekli konusan arkadasından ders alman lazım cadıcık.

Unknown dedi ki...

Teşekkürler :)
Özge: Bu palto 2-3 sene önce Barcelona'dan alındı, seni üzmek istemem ama bulmak pek kolay olmayabilir. Ebay de H&M cocooon coat diye arat, belki çıkar, iyi şanslar.
Min: Başka bir postta daha yakın cekerim peep toe, platform taban ysl nin su ayakkabılarına benziyor onleri.

Adsız: Ok.

Unknown dedi ki...

Linki unutmuşum http://mx.ioffer.com/i/ysl-black-leather-tribute-shoes-platform-slingback-135776751

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...