27 Ekim 2010 Çarşamba

Veee huzurlarınızda H&M


Bu yazıya daha sevimli bir şekilde başlamak isterdim ancak koltukta oturmuş, sabah geçirdiğim 20 yaş dişi operasyonunun başlayan ağrısı, midem de açlık kazıntısı, şarküteri tipi yerlerde bulunan yağlı patates cipsi beraberinde (Spesifik olmam gerekirse Cancan marka :) ) içilen ılık tarhana çorbasıyla beraber yazıyorum.


Neyse, düne dönelim gerçekten şehirde trafik bakımından acaip bir gündü ancak ilk daveti aldığımdan beri içimde heyecan kıpırtıları yaratan H&M Showroom ziyaretine, operasyonun ilk tarihi Salı olmasına rağmen gitmeyi aklıma koymuştum, şansıma bugune alındı da, moda için ölmek sadece bir deyim olarak kaldı :).

Kısa bir süreliğine de olsa uğramayı başardığım show room H&M gibi sade ama şık. H&M yetkilileri ile tanışma sonrası merakla beklenen sonbahar/kış 2010 koleksiyonundan parçalara artık bir dokunuş kadar yakınız. Kahveler, bejler,siyahlar,griler, kırmzılar,hayvan desenleri, grafik desenler elbiseler, bluzlar, ceketler, etekler, dar ve bol kesim pantolonlarda çokça kullanılmış. Koleksiyonda gördüğüm kadarıyla en beğendiklerim, siyah pelerin, drapeli etekler, ten rengi korse, dantel kısa üstler, siyah tulum oluyor. Erkek koleksiyonu showroom da daha az yer tutmasına rağmen, çocuk koleksiyonuyla beraber mağazada yerini fazlasıyla alacak. Benim için dünün en önemli ayrıntılarından biri de aksesuarlardı, kocaman fiyonklar, tül ve tüy detayları saç tokaları, büyük yüzükler, eminim benim gibi sizin de, ağzınızın suyunu akıtacak. Uygun fiyatları ile hepimizin dolabında güzel bir yer edineceğine inandığım H&M ilk mağazası ile 6 Kasım'da Bayrampaşa Forum Alışveriş merkezi, Aralık'ta ise İstinyePark'ta olacak ve inanın beklediğimize değecek.




I'm sitting on the coach and writing this post under affect of my wisdom teeth removal operation that I had this morning, not a glamorous start to talk about fashion, huh? We have been waiting for H&M come to Turkey for ages and yesterday we had a chance to take a preview before the store is open. Apart from the clothes I really liked the accessories and can't wait for the first store to be open on 6th of November at Forum Shopping mall.













Bayan Mor üst kısmı tamamen erkek koleksiyonundan olan parçalarla /  The top part of  Bayan Mor's outfit is from men's collection.




Dünkü kıyafetimize de bir göz atarsak / What I was wearing yesterday?

Şapka / Hat: H&M (Sonbahar/Kış 2010 / From A/W 2010 collection)
Etek /Skirt: H&M
Tişört /Tee: Kate Moss for Topshop
Hırka /Cardi: Topshop
Ayakkabılar(Yeni) /Shoes (New) : Aldo





Bu Aldo'lar yeni favorim olmaya adaylar / These Aldos are very close to be my latest favorite shoe.


17 yorum:

Unknown dedi ki...

Cumartesi günü istilaya hazır mı H&M?

İki lokasyonda çok ters anadolu yakasında Palladium'a açmalılar 3.'yü kesinn:)

Unknown dedi ki...

Ben ne yazıkki bu güzellikleri iki ay sonra görebilecem. İki ya sonra geliyorum istanbula çünkü

ginger's bazaar dedi ki...

heryerde ortalamanın altında olan fiyatlar sanki türkiyede ortalamanın üzerine çıkıcak gibi bi his oluştu bende,yanılıyomuyum acaba?

modafobik dedi ki...

O internetteki fiyatları beklemeyin derim (;

Cansın's World dedi ki...

izmire açmayacaklar mıymış??

Modavesaire dedi ki...

:)) ben de 2 ay sonra ancak gidebileceğim istnbula. ama o ilk resimdeki dantelli etek hakkında demeden geçemeyeceğim : ben onu 1 saatte dikerim, 10 tl ye de mal ederim :)
sevgileer.

deniz saatçioğlu dedi ki...

Ayakkabılar çok güzelmiş gerçekten. Aldo' nun Avrupa yakasındaki bütün mağazalarını kapamış olmasına acaip içerliyorum zaten, bi de H&M karşıda açılsaydı çok bozulucaktım. Bayrampaşa gene de uzak ama İstinye park süper olucak.

Adsız dedi ki...

ben o puantiyeli ayakkabıları şiddetle istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm! allaaaam bayıldım onlara! esra

Noni dedi ki...

Haydi hepimizin gözü aydın diycem ama ben artık İstanbul'da değilim neyse en azından burda da varlar :)

Aldo ayakkabıların çok güzelmiş ama sanki ayağına biraz büyük gibi, belki fotoğrafın açısı öyle göstermiştir, güzel günlerde giy ;)

Ve de çok geçmiş olsun Moda Cadısı!!!

Unknown dedi ki...

Hi Cadi'cim:) Aldo'larini begendigine cok sevindim, bizde seni cok seviyoruuz!! Galactic Minimalism trendinin bu chic modelinin gri suede versiyonunu Jessica Stam'a de giydirdik FW10 katalog cekimlerinde.. Sana daha cok yakismis bence;)

H&M ise sonunda geliyor Istanbul'a! Wow! Bu marka icin su geyik "Team US" "Team Europe" tshirtlerinden yapsak yeridir cunku ben oldum olasi European H&M'i US versiyonuna tercih etmisimdir...Montreal'in Fransiz bolgesi olmasindan yirtiyorum hadi neyse:)

Su anda magaza ziyareti nedeniyle Warsaw'dayim ve bugun gittigim devasa H&M'de gordum tum bu parcalari! Demek oluyor ki bizleri de European kontejanina sokmuslar:)aferim...

Ee, bu da EU'ya biz fashionistalardan ufak bir tas olsun artik, degil mi?

Love uu...Get well soon :P

Adsız dedi ki...

nereye acıldı HM? nasıl haberim olmaz allaam yaa

Today I am the stylist dedi ki...

yine güzel ve üzerinde daha da fazlalaşan bir outfit !! perfecto!! ayrıca bu h&m'in gelmesi çok iyi güzel de ama hepimiz zarayız hepimiz h&m'iz olmazz..:) yine de fast fashion ın onemlı markalarından bırının de ulkemızde olması cok guzel..ayrıca lanvin'in parcaları da aralık ayında gelıyormus... :) bu arada twitterdan da yazdım ama cok gecmıs olsun.. ;)

modda twin dedi ki...

meraktan catlıcam bayıldm o kalpli bluz!!!

DB JUNK dedi ki...

puantiye ayakkabı ne tatlı:)

erenozyurekphotography dedi ki...

bunların hepsini stüdyomda kostüm olarak kullanmak isterdim:)

vintage peony dedi ki...

Puantiyeli pabuçlar çok şirinmiş

Unknown dedi ki...

Modarator: Umarım, o gün gitmek oldukça yorucu olabilir.
Ginger: Birebir karşılaştırma imkanım olmadı ancak bana uygun geldi fiyatlar.
Cnsn: O konu ile ilgili bir bilgi yok şimdilik.

Burcu: Yapabiliyorsan, ne güzel :)
Deniz: Ayakkabıları ben de sevdim, H&M in iki mağazası da bana pek uygun değil ama bir şeyler düşüneceğim artık :)

Noni: Çok teşekkürler, ayakkabılar bileğe oturmadığı için açıyla beraber öyle bir görüntü oluşmuş ama fazlasıyla tamlar ayağıma :))

Neslie: Süetle arasında kararsız kaldım ama ufak bir yardımla! bunu aldım çok memnunum, daha bir kaç model daha var beğendim mesela Vecino :)H&M Europe olması çok iyi, divided, trend gibi koleksiyonları da görmeyi umuyorum ben, bakalım hep beraber göreceğiz :)x

Adsız: 6 Kasım'da Bayrampaşa Forum alışveriş merkezinde açılacak.
T.I.A.S. Çok teşekkürler :)

Eren: Kendileriyle temasa geçersen öyle bir şey olabilir belki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...