2 Eylül 2010 Perşembe

Hey it's Lanvin!


Günlerdir konuşulan H&M'in bir sonraki işbirliği açıklandı : Lanvin  :) Bu ikiliyi beraber görmeyi çok istemekle beraber, artık ülkemize de geldikleri için haberi biraz içim burkularak değil aksine büyük bir sevinçle size duyurmak ne güzelmiş. Ülkemize de uğrayacağını umduğum bu koleksiyon için bakalım diğer bilgiler nelermiş? :
Lanvin Sanat Yönetmeni Alber Elbaz ve Erkek Giyim Tasarımcısı Lucas Ossendrijver tarafından dizayn edilen koleksiyon 23 Kasım itibarı ile H&M’in dünya genelindeki yaklaşık 200 mağazasında satışa çıkacaktır. H&M’in hem Kadın hem Erkek giyim koleksiyonu mağazalarda satışa çıkmadan üç hafta önce 2 Kasım’da dünyaya tanıtılacak ve Lanvin for H&M’in tanıtımını yılın beklenen en büyük moda olayı yapacaktır.

“H&M bizimle işbirliği yapmak için girişimde bulundu ve sadece ucuz giyim yerine daha geniş kitleler için Lanvin’de yarattığımız rüyanın gerçekleştirilebileceğini görmek istediler. Geçmişte asla toptan piyasa koleksiyonu yapmayacağımı söylerdim ama beni cezbeden Lanvin`in genele inmesi yerine H&M’in lükse yönelmesi oldu. Dünyadaki erkek ve kadınlara mutluluk ve güzellik katma felsefesini paylaşan ancak farklı kutuplarda olan iki firmanın beraber çalışabilmesi fevkalade bir deneyimdi.” Alber Elbaz, Lanvin Sanat Yönetmeni
Lanvin; Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons ve Sonia Rykiel’den sonra H&M ile işbirliği yapan en son markadır. En kısa zamanda Lanvin for H&M koleksiyonu 2 Kasım’da yayınlacak özel bir film ile tüm dünyaya gösterilecek. Bu filmi herkes www.hm.com adresinden izleyebilecek. Filmin ilk gösteriminden sadece üç hafta sonra 23 Kasım'da müşteriler Lanvin for H&M’in göz alıcı parçalarına dokunabilecekler.

H&M announced next collaboration to be with Lanvin. It's a great news for me because I really like to see both names together and since the brand will open their first store in Istanbul in November, this kind of news are more meaningful for us.

The collection will be presented to the world on 2nd November and after 3 weeks later on 23rd  our hands will be on the great pieces.

9 yorum:

Unknown dedi ki...

O değilde ben blogun yeni temasına, headerına ve yazı tipine bayıldım cadıcım, böyle çok daha güzel!

nur dedi ki...

ben de heyecanla bekliyorum, bu arada istanbul'daki mağazanın net açılış tarihi belli oldu mu? galiba artık ankara-istanbul yolunu çok daha sık arşınlayacağım:)

Unknown dedi ki...

cadı blogunun yeni şekli süper olmuş:)) güle güle kullan(alım)

Unknown dedi ki...

T: Sağol, sağol, değişiklik zamanı gelmişti :)
Pia: 6 Kasım'da Istanbul Forum'da açılacağı kesin, bekleriz :))

Judy Abbott dedi ki...

yeni H&M koleksiyonunu İstanbul mağazasında göreceğiz diyebilmek ne kadar zevkli değil mi dostlar?

CoffeeBlooms dedi ki...

a few days ago I was just wondering with who was going to collaborate H&M next..Is a great new!! I love lanvin! I'm really looking forward for the launch of this collection!
nice blog I'm following you! :)

Cookiepoint dedi ki...

Lanvin markasını çok seviyorum, bu habere çok sevindimmm:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

headeri pek guzeeeeeeeeeeel!

ben Lanvin ismi istemezdim sokaga insin, bazilari oyle ulasilmaz oyle luks hosuma gidiyor sanki olmazmis gibi geliyor:) ama gelirse israr ederlerse alirim:p

Unknown dedi ki...

Styleboom: Sonuçta yine H&M aslında olay birazcık kendimizi kandırmak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...