21 Eylül 2010 Salı

Aldo for Julien Louie Spring 2011

Bir otel odasında kaçan uykumun peşinde dolaşırken, bari bir post yazayım da, yarın geçirilecek zor saatlere değsin, en azından okuyucu sevinsin oldum :).  Gecenin bir vakti, konumuz ayakkabı olsun, hem de dolgu topuk olsun. Sevenler sevmeyenlere haber etsin ki , onlar 2011 yazında da moda olacaklar. Hem rengarenk, hem de desen desen olacaklar, hayır ben sade severim diyorsanız o da Aldo'nun  Julian Louie ile işbirliği ile ortaya çıkan 2011 bahar koleksiyonunda mevcut.



I'm pursuing my sleep in a hotel room and just decided to write a post. I know it's gonna be a hard day today but at least I put together a post for my readers :). In this our let the shoes be our concern, wedge shoes would be better. Wedge lovers should inform haters because in 2011 spring we still be wearing them. They will be colourful, with patterns and if you'd say no I like it minimal, yes it's also in this collection that Aldo for Julian Louie Spring 2011.
Fashionising

11 yorum:

Ashley dedi ki...

love ur blog!! nice shoes!! following you..

My Face Hunter

Unknown dedi ki...

bunlar çok sevimli duruyor. Bak o kabalığı gitmiş

zühra dedi ki...

çok güzellerrrr

aysegul in ny dedi ki...

iki sene önce tatile geldim TR'ye ayagımda bunlardan vardı ne spicegirls demeyen kaldı ne de uzaylı:)) resmen ohhh dıyorum su anda dolapta kalmıştı butun dolgular ve de bir daha ohh ki sadece ben diilim bu modele bayılan rahatladım herkesin ayagında olacak:))

shoe devotee dedi ki...

The top right one is amazing. I personally don't really like wedges but the purple/tan one is divine. Thanks for the heads-up. :)

deniz saatçioğlu dedi ki...

Ben de en alt gruptaki mavi, beyaz, kahve olana bayıldım. Süperler!

*STYLEBOOM* dedi ki...

ben sevdiiim:) sevdim:)

Sara and Emma dedi ki...

Wow, those shoes are really nice!
xoxo from Sweden

Unknown dedi ki...

Cadicim, bu ciciler ofisimin hemen yakininda dururken isime konsantre olmakta epey zorlandim:)sana ve kendime birer tane alip hemen istanbul'a geliyorum!!

Unknown dedi ki...

Ashley: Thanks :)
Aysegul: TR ne yazık ki aynı döngüler ve önyargılar arasında gidip geliyor :)
Neslie: Onlar buraya gelmez, bana da almadan gelme sakın! :)))))

diLay dedi ki...

istiyorum istiyorum istiyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...