24 Ağustos 2010 Salı

The Girl Was Bad, The Girl Was Dangerous


Günlerdir devam eden IFW heyecanı, benim için bu akşam yapılacak Koza Genç Moda Tasarımcıları finaliyle başlayacak ve bu hafta boyunca devam edecek. Son gelişmeleri takip etmek, IFW'de neler oluyor öğrenmek için blogu ve twitter ımı takipte kalın :)

Kıyafete gelecek olursak, çok sevdiğim MJ tişörtüm, bu IFW'de olmayacak olsa da,yeni gözdem Hakan Yıldırım for Koton şortumla güzel bir birliktelik oluşturdu, üstelik supriz indirimle bana oldukça ucuza mal oldu ;).

Istanbul Fashion Week haze has been around for a while and the kick off  for me will be tonight with Koza Young Designers Contest final so for catching up with the latest news  and what's happening at IFW, stay tuned with the blog and my  twitter :)

About the outfit; my favorite MJ tee, having a great relationship with a new pair of shorts from Hakan Yıldırım for Koton ( You know him as Hakaan) unfortunately whose collection,we'll not be available on the runway at upcoming IFW.


Tişört /Tee: Nice& Traditional
Sort (Yeni )/ Shorts(New): Hakan Yıldırım for Koton
Sandaletler / Flats: Topshop
Çanta/ Bag: Anya Hindmarch
Saçbandı(Yeni) / Hairband( New) : Accessorize
Gözlük /Sunnies: Marc Jacobs
Bileziklerler /Bracelets: Accessorize, Markafoni, Atlas Pasajı, Tiffany &Co.


7 yorum:

Nihan dedi ki...

Şort güzelmiş, t-shirtle "uyumsuzluğunu" sevdim ama tüm kombinasyonda en çok hoşuma giden saç bantı oldu Cadı. Ne demişler, şeytan ayrıntıda...

sıla dedi ki...

Bugüne kadar gördüğüm en kötü kıyafetlerinden biri!

rojda dedi ki...

Keşke her giydiğini koymasan da biraz seçici olsan artık! Yani bu artık sıradanlıktan bile aşağı bi seviyede kalmış bence.

Adsız dedi ki...

bu kıyafeti hangi kelime tanımlayabilir, rüküşlük mü, zevksizlik mi, al birini vur öbürüne mi, bilemedim.

Adsız dedi ki...

İnce olmana rağmen oldukça tıknaz göstermiş. Blog senin tabii ki ama bence koyma böyle 3 sene öncesinin hit çantası haricinde modayla alakası olmayan kıyafetleri.

Unknown dedi ki...

Çok ilginç :)Her gün topuklu ayakkabılar, elbiselerle dolaşmıyorum ve bu bir kıyafet günlüğü ise böyle kıyafetleri de giydiğim zaman burada olmalı diye düşünüyorum, beğenmemiş olabilirsiniz de, tepkiler biraz abartılı.

Adsız dedi ki...

hiç yakıştıramadım tarz olacağım diye abartmışsınız ,ne saçma giyim ne kadar vasat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...