24 Temmuz 2010 Cumartesi

Indirim kuşlarına ipuçları

Dün akşam kızlarla yaptığımız  kaçamağın etkisi hala üzerimdeyken, ben şimdilik evde takılsam da bu hafta sonunu alışverişe ayıracaklar için güzel bir haberim var. Sabah gazetesinin cumartesi ekinde sevgili Yaprak Türkiye'de moda denince akla gelen isimlere indirimden neler aldıklarını, alacaklarını ve alınmalı sorularını sorup, güzel bir rehber oluşturmuş. Benim de fikir belirttiğim  ( Mavi renkli gömlek almak isterken, eksik yazdığım için Mavi markalı gömlek olmuş ama eminim Mavi'de mavi gömlek bulunabilir :) ) bu yazıyı okumadan alışverişe çıkmayın derim ben :) .

I'm still living the affects of last night's night out with the girls and chilling at home. However, if you're planning to go shopping, I have great news for you. Dear Yaprak  asked the people from fashion scene in Turkey, yes including me  :) and wrote a great article about what to buy from sales (Unfortunately it's in Turkish). My advice is "don't go to shopping without reading this" :)

6 yorum:

esmeralda dedi ki...

Cnm hangi gazete?Yakınlaşamiorum,okuyamiorum.Geç olmadan gidiyimde alıyım gazeteyi,Okurum:)

Unknown dedi ki...

Sabah gazetesi :)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Süper, tebrikler :)

Fashistanbuller dedi ki...

Ben de bu ay Elele için yazdım böyle bir konu ama aynı zamanda indirimden aldıklarınızın hangi sonbahar trendiyle uyumlu olacaklarını ve nasıl kullanabileceğinizi de belirttim. Belki göz atarsınız :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

cadıcım, sevgili yaprak tarafından kaleme alınmak güzel:) tebrik ederim! ayrıca önerilerin harika, her zamanki gibi:)

Unknown dedi ki...

Seda: Sağol, kesinlikle öyle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...