30 Mart 2010 Salı

Walking into the sun

Merhabalar! Pazartesi günü haftaya hızlı bir giriş yapınca, aslında dün koymak istediğim hafta sonu postu bugüne kaldı, hava hala kapalı dolayısı ile bugün de güneşe ihtiyacımız var, belki bu fotoğraflar bize biraz onu sağlar.

Hello! I supposed to post this yesterday but it was a busy Monday, it's still dark outside so maybe you can find the sunshine you need in my photos.

Biraz hafta sonundan bahsedelim. Cumartesi günü kardiyo niyetine biraz mağaza dolaştım. Nişantaşı'ndaki Uterqüe, Inditex grubunun aksesuar markası, açılmış ,doğal tonlar bu mağazayı da etkisi altına almış, takıları, özellikle bazı çanta ve bileklikleri çok güzel, mağazada uygun fiyatlı küpe gibi parçalar olsa da benim beğendiklerim genelde 195 tl civarındaydı, sanırım ulaşılabilir lüksün maliyeti bu :).  Mango'da şimdilik sezonun en beğendiğim parçalarından olan militer, arkası uzun ceketi görüyorum. Altın düğmeleri, kalınca kumaşı ve rengi ile yakından da hoşuma gidiyor ancak ay sonu olması ve 189tl.lik fiyatı beni durduruyor, acıkıyoruz. Nerede, ne yesek sorusu beynimizde dolaşırken ben "Bunk "diyorum, o ne diyor arkadaşım, yaklaşık 3 aydır önünden geçip, denemek istediğim bir yer diyorum ve onu tutup Güzelbahçe sokağa getiriyorum.  Dekorasyonu modern, renkli ve iç açıcı arkada sürpriz bir bahçesi var, somonlu sandviç ve Antakya peyniri ile yapılan bir salata paylaşmaya karar veriyoruz, siparişleri beklerken mutfak ile arka salon arasında bulunan çeşitli mutfak eşyalarından, Bodrum mandalinası reçeline kadar  farklı şeyler bulabileceğiniz küçük bölüme bakıyoruz ve pek çok şeyi beğeniyoruz. Yemekler geliyor, somonda cimri davranmamaları ve lezzet oldukça hoş ama neden burası bu kadar boş? Biz oradan memnun çıkarken ben bu yeri diğerleri de denemeli diyorum ve bu yazının ilk temelleri orada atılıyor. Akşam sakin geçiyor, Tropik Fırtına filminin son 20 dakikasında falan uyuyorum, tüh!

I did some windows shoping for cardio purposes on Saturday. A new Uterque shop has been opened in Nisantası, the natural hues were captured this store,too. I like some cuffs and bags but they weren't budget friendly much, I think this is price of affordable luxury :) Later, I've been to Mango and saw my favorite jacket upclose. It looks nice with pretty thick fabric, nice colour with gold buttons but it is the end of the month so I had to leave it at the store. We were hungry and decided to try a new place called Bunk . The decoration is soft and modern with a surprise garden at the back. You can buy things from homemade jams to kitchen utensils which we liked  a lot. We shared salmon sandwich and a salad and enjoyed the whole experience but it was quite sad the place was  nearly empty when we were there so if you'd had a chance, please go and try!



Saatler ileri alınıyor ve Pazar oluyor, komşumuzun F1 sevgisi ile saat 09.00 civarı uyanıyoruz. Dolap tam takır, zaten bende de kendimi bir deniz kenarına atma isteği var.Arabaya atlayıp sahil bizi nereye götürürse diyoruz, Rumelihisarı civarına yaklaşırken trafik bizi bezdiriyor, hadi geri dönelim diyoruz, arabayı Arnavutköy'e bırakıp Bebek'e kadar yürüyoruz Kırıntı pazar kahvaltısı için uygun görünüyor, güneş tepede ve biraz sıcak, biz fazla oyalanmıyoruz kahvaltımızı bitirip doğru parka.  Biraz fotoğraf çekip, arabaya yürürken dondurma alıyoruz, hava bulutlanmaya başlıyor.  Ben D.'yi arıyorum, onunla mini bir Taksim turu yapıyoruz, cadıpazarı için renkli bandaj eteklerden bakıyorum ama istediğim renk ve bedenleri bulmak ne mümkün, zaten deli gibi bir yağmur başlıyor, Den'e gidip bir şeyler atıştırıyoruz, sonra D&R'a uğrayıp Vogue TR'nin 2. sayısını ve Glamour İngiltere dergisi alıp, neredeyse bitmek üzere olan hafta sonunu, eve giderek noktalıyorum.

On Sunday, our neighbour woke us up around 09.00 with the noise of F1 racing cars, he was watching the race live on TV. The fridge was quite empty and I wanted to go to the seaside so we jumped to the car and drove where the road takes us. However we have to stop around Rumelihisarı because of the traffic, we decided to go back, parked the car at Arnavutköy and walked to Bebek and had our breakfast while the sun is shining on top of us. After breakfast we went to the park, sit by the sea and took some pictures. Later that day, I met with my friend D., we hit the Taksim for a little shopping experience but we couldn't find much. The dark clouds brought us a lot of rain so we rushed to Den Cafe at Nişantaşı, grab something to eat and drink, on the way home I bought second issue of Vogue Turkey and Glamour UK and the weekend was almost over.


Parka ve çanta/ Parka and bag: H&M
Pantalon/ Jeans: Topshop
Tişört/Tee: Gap
Fermuarlı sweatshirt (Yeni) /Zippered sweatshirt(New): Ginatricot
Ayakkabılar(Yeni)/Shoes(New): Reebok
Gözlük/ Sunnies: MNG
Şal/Scarf: Pull and Bear

19 yorum:

Unknown dedi ki...

tüm günü sizinle yaşamış kadar oldum bu detaylı yazıyla:)

Stilcatcher dedi ki...

pazar günleri şehir dışına gitmeyi çok seviyorum.yakın yerlere,özellikle.zararlı şeyler yemeyi de oralarda :)))dağlarda yürüyüş yapmayı..kendine getiriyo insanı:)

diLay dedi ki...

hehe blogger gözlüğünden sonra yeni it parçamız mangonun bu blogger ceketi :))

Adsız dedi ki...

fotoğraflar çok güzel..şalın moru var ben de..parkan sana çok yakışmış bu arada :) ben de haftasonumu alice in wonderland'a giderek ve evde nisan dergilerini okuyarak geçirdim tabii dershaneden kalan zamanla :)) iyi haftalar..

tuguna dedi ki...

Cadiyi spor pabuclarla gordum inanmiyorum:P Yakismis ama tam haftasonu kiyafeti olmus. Bu arada yaziyi da cok sevdim, detayli detayli, okumak hosuma gitti. Uzun yaz sen boyle hep:)

Unknown dedi ki...

Modarator: Evet, biraz çenem düşmüş :)

Tuguna: İçimden yazmak gelmiş, zamanım da vardı, dedim biraz detaylandırayım. Hiçte bile blogta daha önce spor ayakkabı giydim:p

http://modacadisi.blogspot.com/2008/11/punk-cat.html

http://modacadisi.blogspot.com/2008/05/bugn-ne-giydim-toplu-gsterim.html

Var spor ayakkabılarım ama onları giydiğimde içimden fotoğraf çekmek pek gelmiyor ya da jean,üstü bir şeyler, altta spor ayakkabı tam olarak beni yansıtmıyor ondan :))

shpyourcloset1@gmail.com dedi ki...

Cadı,
Ben de cts sabahı her gece üçte yatıp, evdeki doğal çalar saatim (ama dünyanın en tatlı çalar saati) sayesinde sabahın 7'sinde kalkmalı tempoya daha fazla dayanamayınca canım kocam bizi kaptığı gibi Uzunya'ya götürdü. Gitmediyseniz çok tavsiye ederim, Demirciköy kenarında küçücük bir koy. Kahvaltı abartısız ama bence iyi, Karadeniz havası solumak da cabası, hem de şehrin kalabalığından uzak...

Unknown dedi ki...

cadı gerçekten bu senin tarzın değil, sokakta görsem tanımazdım herhalde. Tarzın olsun olmasın pazar günü için gayet güzel bir seçim.

reader:) dedi ki...

fotoğraflardaki ikiz kardeşin heralde :)şu kombin bile diğer blogların koyduğu (çok önemli bir kombin edaysıyla)kombinlere bin basar...

Unknown dedi ki...

Reader'a ben de katılıyorum :)))))

casey23 dedi ki...

haftasonu için kıyafet paylaşımıyla birlikte haftasonunu da paylaşman güzel bir gelenek hakine gelebilir, değerlendirmeni öneririm :) üstündekilerden en çok kot güzel durmuş kesimi rengi vs harika olmuş!! :) ayrıca güzlük şahane!! :)

mgntwmn dedi ki...

cadı 1 gün ojesiz görmeyeceğiz seni sanırım. valla bravo. eskiden dolmuşta bile sürebilirdim. ama artık üşeniyorum çok zaman..

summer... dedi ki...

çekimlerin güzel olmuş dış mekanda kombinin ise çok rahat gözüküyo tam hafsonu için ideal

alışverışkolık dedi ki...

Wouuuvv! Ben çekimlere bayıldım! :)
Biranda şaşırdım seni böyle spor ayakkabı falan görünce :)
Ama yakışmış sana,pazar günü ve yürüyüş için oldukça uygun zaten..

Unknown dedi ki...

ya hep dışarda çekil fotografları çok çok çok güzel olmuş böyle... ;)

valerie dedi ki...

Çok güzel yazmışsın,paylaşmışsın.
Parka ,şalı çok beğendim.Ahaha afalladım birden spor ayakkabılarla görünce seni,ama bence çok tatlı olmuşsun.Her tarz yakışıyor sana cadı!

Kürksever dedi ki...

Sondan bir önceki kare kartpostal tadında olmuş.

Unknown dedi ki...

Teşekkürler :)
Shp.:Biliyorum orayı,giden arkadaşlarım da var da, biz gitmedik hiç, aklımzın bir köşesine yazalım :)

Missred: Tanınmamak için yaptım :p Yani insan bazen böyle giyinmek istiyor :))

Casey23: Ben hafta sonlarımı dolu dolu geçirdiysem zaten yazıyordum da, evde oturunca çok yazacak bir şey olmuyor, teşekkürler :)
Mgntwmn: Uzun etekli fotograflarımda oje yoktu sanırım :)

Val: :)) Sürprizz!
Coşkun: Hahah hatta biraz Türk filmi sahnesi gibi :)

Fashioncholic Girl dedi ki...

aa cadı seni ilk kez bu kadar spor gördüm , bir de ayakkabı kardeşi olduk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...