6 Kasım 2009 Cuma

THANK YOU!


Bugün cuma, bu post benim 645. postum. Tüm bu gerçeklerin yanında, bugün bu blog artık 2 yaşında :). Bugün sizlere teşekkür etme zamanı; 2. yılımda 449 izleyicime ( Hayalimdeki rakam 500dü ancak 449'da fena sayılmaz, değil mi? :) ), friendfeed ve twitter'dan izleyenlere, yorum yapıp beni yalnız bırakmayanlara, yorum yapmadan okuyanlara, blog sayesinde edindiğim yeni arkadaşlarıma.. kısacası devam etmemde katkısı olan herkese ( Özellikle G.,D. ve B.'ye) teşekkür ederim. Geçen sene olduğu gibi bu sene de, iki küçük armağanım olacak, çok sevilen Marc Jacobs kalem ve aynadan iki kişiye hediye etmek istiyorum.  Bunun için sizden ricam Moda Cadısı'nı okuyorum çünkü.... cümlesini tamamlamanız ve yorum olarak yazmanız, en geç cumartesi günü en beğendiğim  2 cevabın sahibi hediyeleri kazanır :) Evet biraz düşüneceksiniz ancak bu güzel hediyeler için değer, hepinize tekrar teşekkürler, x :)

Today is friday and its my 645th post. In addition to these facts, today my blog is 2 years old :) I really want to thank you to my 449 followers ( My dream was to reach 500 but 449 followers is not bad, isn't it? :) ) , every and each one of you who commented, read this blog, follow me from twitter and friendfeed,my new friends that I gained via this blog, in short I owe a big thank you to everyone who kept me going, I really appreciate the support. x

zee.com.br

62 yorum:

tuguna dedi ki...

Moda Cadısı'nı okuyorum çünkü; Turkiye'deki alaturka tarzdan cok uzak, tarzlariyla dunyaca taninan yabanci moda bloglari kadar ilham verici, ozgun ve hos bir kadinin guzel fotograflarini gormeyi seviyorum. Zaman zaman alip ben bunu nasil giyicem diye dusundugum pek cok parcayi burdan aldigim ilhamla leziz bir sekilde kombinleyebiliyorum. Ayrica etliye sutluye karismadan cool durusu da hosuma gidiyor.

cometa dedi ki...

moda cadısını okuyorum çünkü; bana ilham veriyor.

valerie dedi ki...

Tebrikler cadıcıgım!
Umarım daha nice yılları bizimle paylaşır,hayatımızı renklendirmeye devam edersin...
Bu arada Moda cadısını okuma sebep(ler)ini anlatmak zor bir iş benim için.Hani sevginin kelimelerle ifadesinin de zor olması gibi...
Herşey bir yana şunu söyleyebilirim ; içtenliğin ve samimiyetin blogunu bambaşka,benzersiz bir kıvama getiriyor.
Uğraşların için teşekkürler!
Sevgiler.

Unknown dedi ki...

tugunanın her cümlesine aynen ben de katılıyorum, eğer tuguna kazanırsa aynen katıldığım için ben de isterim hahahaaa:)))
Özellikle cool duruş ve herkese laf yetiştirme çabasıyla abuk sabuk postlar yapmadığın, blogta post kirliliği yaratmadığın için teşekkürler cadı, nice 2 yıllara.

be dedi ki...

"moda cadısını okuyorum cunku, ne giydigini merak ediyorum." kısa ve oz oldu bnm cevabım=))

Laçin Tenel dedi ki...

Öncelikle tebrikler...
Ben de yazayım : Moda Cadısı' nı okuyorum çünkü : Moda blogları arasında kaliteli bulduğum, yurtdışındaki örnekleri aratmayan, seviyeli ve ilham verici...

Zamandan Sızan dedi ki...

Çünkü özgün cüretkar ve dişi

Hera dedi ki...

moda cadısını okuyorum çünkü; kendine has tarzını, yaratıcı fikirleriyle harmanlayan özgün ve özellikli bu siteyi çok beğeniyorum!

Adsız dedi ki...

Moda Cadısını okuyorum çünkü;
bugün dünyada neler olup bittiğini; takip edip karşılıksız samimi bir şekilde düzgün çizginde bize yansıttığın için;

Modaya daha bilinçli bakdığın için

moda CADISINI okuyorum, okuyoruz, okuyacağız...

Cnm SEVGİYLE HOŞÇAKAL :)

İlknur

naki dedi ki...

Tebrikler.
Moda Cadısını okuyorum çünkü;kendisini seven ve kendine değer veren bir kadının blogu.

Flame dedi ki...

Moda Cadısı'nı okuyorum çünkü farklı parçaları bir araya getirerek şahane kombinler görmek ruhuma iyi geliyor. İlhamın bol olsun, nice yaşlara..

Sevgiler
Alev..

melusine dedi ki...

moda cadısı' nı okuyorum, cunku...

cadı her zaman gulumsememi saglıyor.

nice yıllara, tebrikler!

( cause you always make me smile, thank you, Congrats!! )

Unknown dedi ki...

Tebrik ederim.

moda cadısını okuyorum çünkü; onun hayatıNa dahil olmak hoşuma gidiyor.

Unknown dedi ki...

Moda cadısını okuyorum çünkü, modayla yatıp kalkan birilerinin olduğunu bilmek hoşuma gidiyor:)

Tebrikler Cadı, bizi postlarından mahrum bırakma:)

GÖKÇE dedi ki...

Moda cadısını okuyorum çünkü, ingilizce yorumlarını okumak benim için en keyifli ingilizce çalışma yöntemi. Sayende öğretmenlerin öğretemediği bir sürü yeni kelime ve kalıp öğreniyorum. :) teşekkürler...

modamakyajveben dedi ki...

moda cadısını okuyorum çünkü;yalın,sade şıklık nedir insanlara gösteriyor.
ayrıca onun yazılarını okuduğumda kendimi cadının arkadaşı gibi hissediyorum,ve cadıcım gri oje aradığında aklıma gelip onun için oje arayıp,bulduğumdada fotografını çekip yollayabiliyorum:)

Doorstepping dedi ki...

Çok tebrikler cadııı!!!

Moda Cadısını okuyorum çünkü bildiklerimizi değil kendi yorumu ve kişisel tarzı ile MODA'yı yeniden yazıyor!

(Benim için "Türk moda blogu" olarak ilk olmanın yanında...)

yasemin dedi ki...

Moda Cadısı'nı okuyorum çünkü moda alanında benim görmek istediklerimi fazlasıyla karşılayan bir blogu var ama asıl beğendiğim özelliği hırslı ve şımarık olmaması kısacası olgun bir kadın!

alis dedi ki...

Moda cadısını okuyorum çünkü o da benim sevdiğim yabancı blogları takip ediyor, giyim tarzlarımız farklı da olsa zevklerimiz uyuşuyor. Alaturka değil, Ugg ve wayfarer'ların yeni moda olmadığının bilincinde; caddedeki bir milyon insanla aynı şeyi giymeden, "label whore" olmadan da modanın takip edilebileceğini gösteriyor. Bir de Türkiye'deki H&M ürünlerinin varlığını ve çeşitlerini bu blogdan takip edebiliyorum :)

SeYh@N;) dedi ki...

moda cadısını okuyorum çünkü;moda hakkında en ufak bilgim yoktu,bu alandaki eksikliğimi giderdi.teşekkürler....

sincity dedi ki...

siz yazıları okumadan kıyafet postlarına bakıp çıkanlar,hediye için sahtekarlık yapmayın bak, bu kız daha geçenlerde "h&m'leri nereden aldığı" sorusuna sekizyüzüncü kez yanıt verdi,okuyorsanız kim soruyo yau bunları?.hadi,hadi kapatmayın blogun önünü..
:)

Stilcatcher dedi ki...

moda cadısını okuyorum çünkü kendisini seviyorum... (sanal olarak tanısam bile)

Unknown dedi ki...

Moda Cadısını okuyorum çünkü, bu cadı bende bağımlılık yaptı!

kılavuzum karga dedi ki...

Moda Cadısını okuyorum çünkü... Bünyemin buna ihtiyacı var...

Her sabah maillerimden önce senin blogunu kontrol ediyorum cadı istem dışı bir kas hareketi oldun parmaklarımda :)

Nice yıllara...

Hayat dedi ki...

Moda Cadısını okuyorum çünkü; Dünya da kim ne giymiş nesiyle modaya can katmış güncel bilgileri evinden km'lerce uzakta olsa bile bizimla paylaşmaktan bıkmayan aksine zevkle anlatan Tatlı bi cadı olduğu, giydiği herşeyde kendisine hayran bıraktığı, ah şu kombinler üstümde olsa dediğim için :) bu arada çok popülersinnn bununda artısı vaaar :)
Nice yıllara tatlı cadı

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

moda cadısı'nı okuyorum. her gün, güncellemesini iple çekiyorum. o bir moda kurbanı değil, modayla sihirler, büyüler yapabilen, tatlı bir cadı!

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

2 senen ve 449 izleyicin için de ayrıca yorum yazmak istedim.
çoooooookkk tebrik ederim! keep cool diyorum başka da bişi demiyorum. tuguna söylenecek en güzel şieyi sölemiş, yabancı dergiler gibi bir blogun var!

Adsız dedi ki...

Moda Cadısını okuyorum çünkü;
Blog dünyası ile ilk tanışmam ve tesadüfen keşfettiğim ilk blog modacadısı.Diğer blogları da okuyunca ister istemez hep modacadısı ile karşılaştırdım. Kısacası modacadısını okuyorum çünkü benim ilk göz ağrım ve benzerini bulamadığım tek blog :)

pamukAslı dedi ki...

Moda Cadısı'nı okuyorum çünkü;
moda tasarım alannda kendimi geliştirdiğim bi blog..
ii ki warsın cadı..tutkununum..
kayıtlı dıılım ama sıkı takıpcınım=)

müge dedi ki...

ÇÜNKÜ;bize hazır bir moda dergisini sunmuyorsun,moda dergisini kendin hazırlıyorsun..

D. dedi ki...

moda cadisini okuyorum cunkuuuuuu, ulkemizde moda konusunda profesyonel bilgi veren bunu is edinen ve para kazanan pek cook kisiye tas cikartiyosun, boyle hobiye can kurban:)

not: ben yarisma disi kaliyim dayanamadim icimden geldi:x

Adsız dedi ki...

moda cadısı okuyorum çünkü okunmalısın,takip edilmelisin,değerlendirilmesin...
bengü..

tugba dedi ki...

moda cadısını okuyorum çünküü özgün bir cadı stilini paylaşıyor

Trendtastic NY dedi ki...

cok tebrik ederim, nice yaslara. moda cadisini okuyorum cunku kaliteli rakipleri takip etmek lazim:)))))

Aslı dedi ki...

Moda Cadısını okuyorum çünkü beğenip de takip ettiğim ilk blog bu. Hem zevkli ve zarif seçimlerini görmek beni geliştiriyor hem de blogun yurtdışındaki benzerlerini hiç ama hiç aratmıyor. Okumaya başladığım gün "Önceki Kayıtlar"a basa basa o kadar çok yazını okudum ki, uzun süredir takip ediyormuşum gibi olmuştu...

ZET Fashion dedi ki...

tebrik ederim :)

moda cadisini okuyorum cunku modayi kendi zevkine gore yorumlamasini biliyor.

Adsız dedi ki...

..moda cadısını okuyorum çünkü kendimi durduramıyorum!.. (dün vizem varken açıp cadı ne giymiş,cadi pazarına yeni ne gelmiş diye bakmak vicdan azabı çektirmedi değil.hele ki sınavım kötü geçtikten sonra:( ) B'ee*

reader:) dedi ki...

daha nice yıllara umarım içindeki şevk hiç bitmez ve biz cadısız kalmayız!!

moda cadısını okuyorum çünkü okudukça yüzüm gönlüm açılıyor!!:)

Nihan dedi ki...

ikinci yılın kutlu olsun cadıcım.

Fashioncholic Girl dedi ki...

moda cadısını okuyorum çünkü kendisinin benim gözümde çok farklı bir yeri var ; ilk keşfettiğim türk moda blogu , bir yaz boyunca her gün bilgisayarı açıp da yeni post yazmış mı diye bloguna girdiğim kişi , daha 14 yaşımda blog yazmamda bana ilham kaynağı olan kişi , benim gibi bir marc jacobs hayranı olan kişi , bana göre gerçekten çok iyi bir moda anlayışı olup da ortak bir şeyimiz olduğunu fark ettiğimde heyecanlanmamı sağlayan kişi , e daha söylenecek şey çok ama bu yorum uzar gider :) ve cadıcım en azından benim gözümde gerçekten değerli olduğunu hem bu yorumumda hem de blogger hesabımı aldığımdan beri belirtebildiysem ne mutlu bana :)

hesperid dedi ki...

cadıcım bu blog benim modayı takip ettiğim ilk adres.Nice 2 yaşlara :D moda cadısını okuyorum çünkü;şıklık ve zerafetin yanında farklı olmak istiyorum.

Breitling dedi ki...

Moda cadısını okuyorum çünkü; o tek başına çuvalı bile mükemmel bir biçimde kombinleyecek bir "cadı", o, onun giydiklerine bakarak daha da güzel giyinmemi sağlayan bir "cadı", o bana bu çocuk yaşımda bile modayı daha da sevdiren bir "cadı", o benim okulda, proje ödevime bile konu olan bir "cadı".. :))

iyi ki varsııınn MODA CADISI :)

Adsız dedi ki...

moda cadısını okuyorum çünkü; okudukça içim açılıyor :))))
sevgiler
Suna

hande_yvz dedi ki...

moda cadısını okuyorum çünkü modadan anlamayan bir cadıyım ve anlamaya çalışıyorum.
hande

ayşü dedi ki...

moda cadısını okuyorum çünkü ; o benim güçlü rakibim ve rakibimi takip etmeliyim ki onu geçebiliğim ;))

pınar dedi ki...

moda cadısını okuyorum cunku herseyiyle samimiyeti ve stiliyle o hem modanın kalbinden
profesyonelbir editör gibi , hemde ekrandan cıkıp kombinler yapmamıza yardım edecekmiş kadar içten.markalar modeller falan dizi arası reklam gibi kalıyor senin ne giydim lerin arasında bence :) sadece her gördüğümü almayı değil parcaları zevklice birleştirmenin moda oldugunu senin blogunla hayata gecirmeye basladım.
sevgiler

Armanuş dedi ki...

Moda cadısını okuyorum çünkü; çuval bile giyse kendisine yakıştırabilen,kombinleriyle ve zevkleriyle bizden her zaman fikirlerini esirgemeyen,içi dışı bir, moda konusunda yazmayı hiç bırakmamasını dilediğim,ileride daha da başarılı olacağına inandığım tatlı bir Cadı o..! :)

Tebrik ederim Cadıcım,nice mutlu yıllara.

(Ayna benim olsun Tanrım!:)

Öpüyorum*)

Unknown dedi ki...

moda cadısını okuyorum çünkü bilgisayarımı açtığımda ilk merak ettiğim o oluyor...

Styleseeking Zurich dedi ki...

Cadi bende tebrik ediyor ve happy birthday blog diyorum! :) Benim de kesfettigim ilk türk blogu bu olmali sanirim tam olarak hatirlayamiyorum. Türkiyede ilgimi ceken etkinliklerden sayende haberdar oluyorum ve kiyafet postlarini görünce ister istemez seviniyorum cünkü en cok sevdigim onlar.

<3 Nesli

Unknown dedi ki...

Moda cadisini okuyorum cunku hayatta kafana tokadan baska hicbir sey takmicaksin!haha

Adsız dedi ki...

tebrikler cadı :)
moda cadısı=kalite
hediyeye hiç gerek yok sıkı bir takipçin olarak bu yorumları fazlasıyla hakkettiğini düşünüyorum..nice yıllara :)
PLN

Adsız dedi ki...

Moda cadısını okuyorum çünkü okudukça aydınlanıyorum,bir çeşit nirvana hali :))
Tebrikler blogun 2.yaşı.
C.

Unknown dedi ki...

Merhabalar :) Öncelikle vakit ayırıp yorum yazma nezaketinde bulunan herkese, 2. yıl sevincimi benimle paylaşan hepinize çok teşekkür ederim :)

Merakla beklenen ana gelirsek; benim yorumlardan beklediğim blogum hakkında iyi bir şeyler duyup, mutlu olmak istememin yanında ( bunu bir nevi terapi olarakta farzedebilirsiniz, herkesin ara sıra kendini iyi hissetmeye ihtiyacı vardır öyle değil mi? :) ), kısa, farklı ama vurucu bir şeyler görmekti. Hayatımda gülmenin, güldürmenin anlamı oldukça önemlidir benim için, hatta bazıları fazla güldüğümü bile düşünürler ancak bu çoğunlukla umurumda olmaz :). Bu sebeple bunun önemini iyi kavramış olan, bu blogun ana amacına biraz da olsa ulaştığını gösteren, Melusine'ye aynayı hediye etmeye karar verdim, umarım hediye dışında, yorumlarınla da seni, burada daha sık görebiliriz. Yine olaya farklı bir açıdan yaklaşan, öğrenci olduğunu düşündüğüm Gökçe kalemin sahibi olmaya hak kazandı, sevgili Gökçe İngilizceni geliştirmende bir parça yardımım olduysa ne mutlu bana ancak çevirilerin bire bir olmadığını unutmamanı rica ederim :)

Tüm bunların dışında, dedim ya gülmek benim için önemlidir diye, yorumları, açık sözlülüğü, akıntıyla beraber gitmeyen, her zaman farklı bir bakış açısına sahip, her okuduğumda ekran karşısında kahkahalar atmamı sağlayan Sincity'e de küçük bir sürprizim olacak, umarım daha sık yorum bırakıp, beni güldürmeye devam edersin :) Kazananlar bana isim, adres ve telefon detaylarını mail atarsa, önümüzdeki hafta hediyelerini kendilerine ulaştırırım.

Bu sefer hediye kazanamayanlar üzülmesin, Cadı'nızın sizler için sürprizleri devam edecek, sadece takip etmeye devam edin diyorum, herkese iyi akşamlar dilerim :)))

Sıla Yılmaz dedi ki...

Cadıcım twitter dan yazmıştım ama burayı es geçmişim :) mutlu mutlu mutlu yıllar :)

zui dedi ki...

ben geç kaldım ama yine de yazmak istiorm tabi. okuyorum çünkü bana yeni fikirler veriosun ve modayla ilgili çoğu yeni şeyi burdan öğrenebiliorm, kısacası thanks for everything:) happy anniversary.

alışverişkolik (: dedi ki...

Bu postu geç okudum,elbette bu güzel iki hediyeden birine sahip olmak isterdim ancak önemli olan burada varolman :)

Seni okuyorum çünkü sık rastlanan tarzdan,ön yargıyla benimsenmiş fikirlerden uzak; bana hitap eden,okuduğumda yüzümü güldüren; "Yarın ne giysem?" dediğimde açıp fikir aldığım az sayıdaki blogdan biri :)

Nice 2 yıllara..Nice 449 ziyaretçilere..

Adsız dedi ki...

moda cadısını okuyorum
cadı farklı;
cadı farkı
farklı hissettiriyor

buda slogan oldu galiba
belgin

Pınar dedi ki...

Bu güzel,kaliteli ve seviyeli blog daha nice yıllar yayınlanır umarım cadı. Seni kendine özgü tarzın, moda anlayışın, olgunluğun için tebrik ediyor ve moda adına bana kattığın şeyler için teşekkür ediyorum. Tuguna ve missred ile de aynı görüşleri paylaşıyorum. Biraz geç kaldım ama söylemeden edemedim :)

sincity dedi ki...

;)

:)

Unknown dedi ki...

Ellerinize sağlık,teşekkürler :)Sincity: Adres, isim ve telefon detaylarını bekliyorum :)

vintage peony dedi ki...

tebrikler Moda Cadısı!
Gerçekten modaya bakış açımın değişmesine sebep olan ender kişilerden birisin.

yorumlar çok hoş.. beğendim.

Unknown dedi ki...

Ah bunu haketmek için ne yaptığımı tam olarak bilmiyorum ama nazik yorumuna çok teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...