26 Ekim 2009 Pazartesi

Navy trench



Dün akşam katıldığım Fashionable Istanbul by Avea etkinliğinin, benim için hatırlanacak keyifli bir gece olduğunu twitterdan takip edenler farketmişlerdir eminim. Onunla ilgili resim, yazı mutlaka gelecek ancak fotoğraf çekecek bir asistanım!(Hemen de şımarırım :) ) olmadığı için kocaman fotoğraf makinesini taşımak istemediğimden resimler konusunda biraz başkalarına tabiyim su anda, onlar kendilerini biliyorlar :) . Onları beklerken biz de geçen haftalardan bir kıyafet postu ile devam edelim, arayı soğutmayalım, değil mi? Bu ayakkabılar bana ayakkabı tanrılarının son kıyağıdır, arkasındaki hikayeye gelecek olursak : En iyi arkadaşım çok severek bu ayakkabıları kendisine alır, ayak numarası 37 dir, ancak 37,5 almakta sakınca görmez çünkü o bolluk ilk başta hissedilmemektedir. Gel zaman git zaman ayakkabılar genişler ve artık ayağına bol gelmeye başlar o da bu güzel ayakkabıları kendisi kadar sevecek olan bana verir :) Bu hikaye normalde tersine işler, mesela Paris'ten gelen çift renkli H&M ayakkabılar ve daha niceleri kendisinin olmuştur :) .
Bu postta başka yeni veya henüz giyilmeyen parçalar da bulunmaktadır, başta pek sevmediğim kolye yazın sevgilinin yaptığı Avusturya ziyaretinden hediyedir.

The ones follwing me from twitter realized that last night of Fashionable Istanbul by Avea event was one of the nights that I 'll always remember. I will definitely make a special post about it however since I didn't want to carry my huge camera with me and I don't have an assistant to shoot photos for me! ( I got spoiled easily  :)), I'm kind of dependant with some of my friends, they know who they are :). While we're waiting for photos to arrive, I will be posting an outfit just to keep here updated. The shoes are the last favor of the shoes gods; my friend bought them for herself but they were half size big, after sometime the shoes were getting bigger and she gave them to a person , which is me in this case, who will love them as much as she did. This story normally went reverse , she got a lot of shoes from me like the H&M ones that my boyfriend brought me from Paris.I got many new pieces in this post, for example this necklace that I didn't like much in the beginning was a gift fron his Austria visit.

Tişört , trençkot ve hırka(Yeni)/ Tee, trench and cardi ( New) : Zara - Etek/Skirt: Mango - Kolye( Yeni) /Necklace ( New): H&M - Ayakkabılar/Shoes: Betsey Johnson - Çanta/Bag: Anya Hindmarch for Target -Kemer ve çoraplar / Belt and socks: Topshop.

8 yorum:

Bera Ramazan dedi ki...

Güzell

Unknown dedi ki...

cok güzel olmussun. coraplarini cok sevdim

Fashioncholic Girl dedi ki...

ayakkabılar gerçekten hoşmuş :) ama ben giyemem öyle bişey olsa sonuçta genişlemiş deforme olmuş görürüm onu :p

Styleseeking Zurich dedi ki...

Ben seve seve asistanin olurum Cadi! Next time.. :)

Mavi trenchin cok güzel, kesinlikle benim dolabimin da bir parcasi olmali artik!

<3 N.

MorDolap dedi ki...

mesaj alınmıştır :P

Ilgın dedi ki...

Kolye güzel:)!

Noni dedi ki...

Moda Cadısı Target çantalarını yurtdışından mı alıyorsun acaba merak ettim...

Unknown dedi ki...

Teşekkürler :)

F.G: Öyle düşündüğün gibi bir genişleme değil, benim ayagımda ince öyle olsa bana olmaz. Arkadasımın ayağı 37, e önden giyince olusan genişlemeden dolayı, ayakkabının boyu büyük olduğu için boydan büyük gelmeye başladı, aydınlatayım dedim. :)

Noni: Evet, NYC'den arkadaşıma aldırtmıştım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...