26 Ağustos 2009 Çarşamba

When Miss Piggy met Marc Jacobs



Miss Piggy geçenlerde Marc Jacobs'ın Soho'da ki atölyesinde görüldü. Uzun süredir ortalarda gözükmeyen star ve Marc Jacobs gelecek hafta başlayacak olan NY Moda haftasında sunulacak koleksiyonun üzerinde fikir alışverişi yapıp, Miss Piggy'nin Chicago'da Glamorama'da giyeceği kendisine özel dikilen elbise ( Fotografta görülen) için de işbirliği yaptılar. Acaba Miss Piggy'i moda haftasında Bayan Wintour'un yanında, en ön sırada sırada görebilecek miyiz? :)
Okuyucuya not: İşte bu adamı bu yüzden seviyorum, en önemli ve meşgul tasarımcılardan biri olmasına rağmen böyle komikliklere zaman ayırabiliyor.
Recently, Miss Piggy was spotted at the Soho show room of Marc Jacobs. The missing star and Marc Jacobs were going over for the looks of NY Fashion Week which will start next week. Miss Piggy was photographed with her very couture gown that she'll be wearing at Glamorama in Chicago. I wonder if we'll see her next to Mrs. Wintour at the front row ? :)
Note to readers: That's why I love this guy, although he is one of the best and busy designers, he can enjoy these kind of funny things. Do you remember when he went to his costume party as a camel toe, hahaha hillarious :)


Couturesnob


10 yorum:

benden, bizden... dedi ki...

çok tatlılarrrr :)

Fashioncholic Girl dedi ki...

kesinlikle haklısın cadı :D

Adsız dedi ki...

Bayılıyorum bu adama:)))

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

her zaman favorim Marc Jacobs. Ben de en son yeni sezon takılarını yazdım blogda. İnsan hepsini birden mi almak ister?

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Marc Jacobs inanılmaz sevimli görünüyor. Çokda yakışıklı bir adam cadıcım ya neden gay ki ? :(

Adsız dedi ki...

Marc Jacobs da Marc Jacobs be! Taş!

Unknown dedi ki...

Çoğu insanın aklından bu neden sorusu geçse de yapacak bir şey yok, o soru aklınıza gelince 90lardaki gozluklu, yağlı saçlı adamı gozlerinizin onune getirin :)

Fashioncholic Girl dedi ki...

cidden ya 2007'den sonra bi evrim geçirmiş sanki ; o bol kadife pantolonlar , gözlikler , uzun ve yağlı saçlar gitti , taş gibi bi insan geldi :D

Zilan dedi ki...

Sana sonuna kadar katılıyorum..İkisine de bayılıyorum :)

Adsız dedi ki...

Değişti; çünkü ağır uyuşturucuları bıraktı.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...