14 Ağustos 2009 Cuma

Şeytan ve cadı




Twitterımı takip edenler benim için hafta sonunun bugun başladığını görmüşlerdir, Suada'da geçirdiğimiz huzurlu bir günden sonra, şimdi evdeyiz.

Dün akşam, sizinle paylaşmak istediğim ilginç bir olay oldu. Meşhur H&M kolyem üzerimdeyken Les Ottomans'daki partiye gitmiştik ki, karşımızdaki gruba biri daha katıldı, sonra ara sıra bana baktığını farkettim ki, o kadar garip görünmüyordum :). Derken sevgilim dedi ki, sana bakan, kolyeyi alan TrendasticNY olabilir. Ben kendisini tanımıyorum ancak ismini öğrendikten sonra, kendisinin sevgilimin eski bir arkadaşı olduğunu öğrenmiştim. Bir süre sonra beklenen oldu ve gizemli şahıs yanıma gelerek sen o musun dedi ve sonunda TrendasticNY la da tanışmış olduk, kendisine yüz yüze teşekkür edebildim. Aslında evden çıkarken G. bence kolye fazla olmuş çıkart demişti, onu dinlemeyerek ne kadar doğru bir iş yapmışım :))
Biraz da kıyafetten bahsedelim, ben cadı üstümdeki şeytan ilginç bir birleşim oldu, tişörtü Harvey Nichols'ın el değiştirmeden önce yaptığı büyük indirimden almıştım, etiketiyle öylece duruyordu, daha önce giymemekle yazık etmişim. Bu arada saçımı yandan ördüğümü farkettiniz mi ? Farketmemiş olmanız normal çünkü örgü bir fare kuyruğu kalınlığında :))).
  • Tişört(Yeni): See by Chloé
  • Etek(yeni):?? (Etiketi yok, Terkoz'dan almıştım)
  • Takılar: Beyoğlu mağazaları, gümüş olan Tiffany &Co.
  • Şapka: Pull & Bear
  • Çanta: Topshop
  • Gözlük: Marc by Marc Jacobs
  • Ayakkabı:Nine West
Weekend has started early for me as you may have seen it from my twitter, we've had a nice day at Suada, now we're at home,chilling.
Something interesting happened last night that I want to share with you. We were at a party at Les Ottomans, I was wearing my infamous H&M necklace and a girl joined to the group opposite to us. A few minutes later, I realized that she was staring at me time to time but I didn't think I looked that weird :)). Anyways, my bf told me she could be the blogger TrendasticNY who bought me the necklace. When I learned her full name before, I told that to my bf and he told me she was an old friend of his. Later, the mystery girl came and ask if I'm the blogger moda cadısı ( I never told you about the meaning in english, you can translate it as fashion witch)I said yes so I met with another blogger and had a chance to thank her personally. Later, I thought I did a good thing not to listening my bf in the beginning of the night because he said the necklace is too much , I should take it off.
Let's have some words about the outfit, I'm a witch and having a devil on me, what an odd combination :) I bought this tee a long time ago when Harvey Nichols had a big sale in the beginning of winter.I totally forgot about it, it was in my closet with its tag,I should have worn it before. Did you realize I had a braid on the side? You didn't? It's understandable because the size is almost as thin as a mouse's tail :)).
  • Tee(New): See by Chloé
  • Skirt(New):?? (No tags)
  • Accessories: Local shops in Beyoğlu, silver one from Tiffany &Co.
  • Hat: Pull & Bear
  • Bag: Topshop
  • Sunglasses:Marc Jacobs
  • Flats:Nine West

15 yorum:

ZET Fashion dedi ki...

Kombin süper olmuş, t-shirte bayıldım!
Daha çok ilgimi çekense TrendasticNYle tanışma hikayeniz, çok hoşuma gitti :)) Kader diye birşey varsa, bu olsa gerek :)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Ben sevdim bu cadı şeytan ikilisini :) TrandasticNY ile tanışma hikayeniz de iyi olmuş, blog dünyası çok eğlenceli bir dünya :)

idil&melis dedi ki...

kendiliğinden color-block olmuş, sevimli!

Adsız dedi ki...

hagerçekten çok ilginç olmuş..iyi ki kolyeyi takmışsın :))
cadi bu aralar tam benlik kombinler yapıyorsun ;)

alışverişkolik (: dedi ki...

Kombin muhteşem,bayıldım!
Cadı,bence sen bu şeytanın yakasını bırakma! :))

Ondan da çok ilgimi çeken tabiki tanışma hikayesi.Hoş bir tesadüf;senin kolyeyi takman da doğru bir karar olmuş. :)

Sonuç olarak;
I think; you're perfect :)

Stilcatcher dedi ki...

Bi gün ben de karşına çıkcam :)))))))))
Terkos da mesela ,aynı t shirt el atarken :)))

Fashioncholic Girl dedi ki...

gerçekten de güzel bi tesadüf olmuş :) ve elbisene de bayıldım ;)

caramel macchiato dedi ki...

blog dunyası ınsana hoş surprızler yaşatıyor boyle :) belkı de kac kere bırbırımızı gorup duruyoruz her yerde... ha bir de sac orgusu fare kuyrugu kalınlıgında olan tek sen degılsın cadı :)) benım saclarım da cok ınce, toplanınca kedı kuyrugu gıbı ıncecık pofff

kombın cok rahat gozukuyor!

aslı dedi ki...

Giyim tarzınızı genellikle beğeniyorum ama bi itirazım var affınıza sığınarak sizi iletmek istediğim:keşke fotoğraflarınızı çekerken yüzünüzü göstermemek için şekilden şekile girmeseniz, alışveriş cininin de yaptığı gibi kalplerle, notalarla kapatsanız tabi siz böyle beğeniyorsanız o başka, sadece fikrimi iletmek istedim :)

Unknown dedi ki...

Z ve A.C:Teşekkürler, evet kolyeyi takmasaydım muhtemelen tanışamayacaktık :)
İdil&Melis,Pinksugarr,Alışverişkolik,F.G: Çok çok teşekkürler :)

Itır: İnşallah:) Bırak o eteği kadın önce ben gördüm diye başlayan bir tanışma hikayesi ilginç olabilir hahaha.

Caramel:Teşekkürler, evet bu sürprizleri sevmeye başladım ben :)Saçların bahsini bile etmek istemiyorum ama belli ki sen beni anlıyorsun :))

Aslı:Tesekkürler,bu posttaki ilk pozu komiklik olsun diye yaptım normalde böyle seyler pek yapmıyorum. Blogun başlarında daha çok illustrasyon kullanıyordum, sonuçta o daha çok uğrastırıyor, o yuzden bu aralar farklı saklama yöntemleri kullanıyorum, her zaman iyi sonuç vermiyor olabilirler, düşünceni paylaştığın için tekrar teşekkür ederim.

valerie dedi ki...

Cadıcığım güzel,şirin olmuş.
Şapkanı alalı cok oldu mu?

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

uzun zamandır bloglarda gördüğüm en güzel kombin.

Unknown dedi ki...

Val:Oldu, sanırım haziran falandı aldığımda.
Seda: Ah çok teşekkürler bu iltifat için :)

Trendtastic NY dedi ki...

it was very nice to meet you:) ama anlasilan daha caktirmadan bakmayi ogrenmeliyim!!! hadi prs aksamki kiyafetini de goster

Unknown dedi ki...

Trendastic: Ben abarttım sen bana bakma :)) O da gelecek bir ara ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...