20 Ağustos 2009 Perşembe

O gece



Sonunda TrendasticNY ile tanışmamıza vesile olan kıyafeti görebileceksiniz, genel kıyafet seçimlerime göre bayağı renkli olduğunu söyleyebiliriz :).

Now you'll be able to see my outfit that caused to meet the blogger TrendasticNY. We can say it's more colourful regarding to my general outfit choices.

Üst ve etek / Top and skirt: Topshop - Ayakkabılar/Shoes: Marc by Marc Jacobs- Çanta/Clutch: Vintage - Kolye /Necklace : H&M - Tac /Headband: Atlas Pasajı ,a Local Shop

28 yorum:

ZET Fashion dedi ki...

Parçalar tek tek de, kombinlenmiş hali de çok güzelll...

Nihan dedi ki...

Bence G. çok yanılmış, kolye hiç de fazla olmamış. Ama insanın kolye bence fazla olmuş diyen bir sevgilisi olması güzel, benimkine ne zaman sorsam çok güzel olmuş der, çünkü bu işlerden hiç ama hiç anlamaz.

P.P.Perisi dedi ki...

Cadı bacaklarındaki bronzlaştırıcı gözümden kaçmadı desem yalan olur;) Sedefli oje kullanmasamda lilalar sana ve kombinine çok uymuş. Cıvıl cıvılsın..

Kocasını Seven Kadın dedi ki...

süperrrrr:)bu kadar renkli olmasına bayıldım :)

Doorstepping dedi ki...

Çok süper kombin, vallahi bayıldım! Ancak seninki gibi ince bacaklar lazım!
İnşallah bir daha ki yaza :)))

aslı dedi ki...

Çok çok güzel olmuş, etek ve ayakkabılar özellikle harika!!!

reader:) dedi ki...

çok tatlı olmuşsun şeker kız candy gibi...:) bence bu yaşlarda bol bol böyle giyinilip hevesler alınmalı 30dan sonra hoş kaçmıyorr:))

neval dedi ki...

cadı bişey sorabilirmiyim sana ya, ebaydan alışveriş yaptığında kargo bedava değilse yani aldığın ürünün kargosu varsa nasıl ödüyorsun? ürün bedelini öderken paypal aşamasında onla beraber mi yoksa ürün kapına geldiğinde posta görevlisine mi?
şimdiden teşekkürler

alışverişkolik (: dedi ki...

Cadı,çok güzel olmuşsun.Oldukça renkli,cıvıl cıvıl.İçim açıldı :)
Kolye de fazla değilmiş gerçekten.Hoş durmuş.

Zeynep'in Evi dedi ki...

çanta harika..defter gibi:)

Syhn dedi ki...

yine çok hoşsun.
yine çantaya ba-yıl-dımmmmmm!!!

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Baya renkli gerçekten. Yakıştırmışsın ama sen, kolay bir şey olmamasına rağmen. Beğendim ben cadıcım.

valerie dedi ki...

Evet renkli normal tarzına göre ama ufak detaylarla gözü yormayan bir hale getirmişsin.Bu arada oje rengin harika bir seçim.
Ve bu yüzden cadı +10.

Unknown dedi ki...

Herkese yorumları için teşekkür ederim :).
Nihan:Her şeyi beğenmesindense bir görüşü olması tabi ki daha iyi ancak bizim anlayışlar biraz farklı o belirli renklerle belirli şeyler giyilir, işte ne bileyim böyle renkli giyinince aksesuar kullanılmamalı gibi, bir kaç post önce lunaticin bahsettiği kodlara birazcık daha bağlıdır :)

Peri: Oje sedefli değil ama matta değil, bacağımda bronzlaştırıcı değil bebe yağı var, daha bronz bir görünüm verdiği doğrudur, çok teşekkrler :)

Reader:Öncelikle teşekkürler :) Ben sana yaş konusunda pek katılmıyorum, insan yakıştırdığı ve iyi taşıdığı sürece istediği gibi giyinebilir, 30 undan sonra renkli giyinmek doğru olmaz gibi bir önerme bence yanlıştır.30undan sonra insanlar neden sadece bej,gri veya siyaha mahkum olsunlar ki? Eğer öyleyse neden bütün dünya Carrie Bradshaw'ın renkli, şaşırtıcı tarzına bu kadar hayran oldu ve taklit etti,Carrie bunları giyerken yaşı 20 miydi?

Neval:Ürünün kargo fiyatı sana gönderilen efaturada eklenmiş olarak geliyor, ya da ödeyeceğin miktar paypalden ödeyeceğin ürün ücretine ekleniyor diyelim. Sonradan bir ücret ödemiyorsun ancak aldığın ürünün değerine göre, tipine göre bazen gümrüğe takılabiliyor, orda ekstra bir vergi ödemek durumunda kalabilirsin, sana tavsiyem satıcıya belirtip, üzerine gift yazdırtman veya değerini daha düşük yazmasını istemen olacaktır.

özge dedi ki...

süper,ben seni kıskanıyorum:)

Nihan dedi ki...

Çok komik cadı, dün bavulumu hazırlarken salı günü yapacağım sunumda giyeceğim elbiseyi gösterdim Hakan'a. Gri jile gibi, diz altı, kendinden kemeri var onu da yandan fiyonk yaptım. Bence bunu giyme orasından burasından birşeyler sarkıyor dedi. Orasından burasından birşeyler sarkıyor dediği elbisenin kemeri. Galiba en iyisi hiç sormamak. V. Beckham gibi 360 derece aynaları plan, kendi fotomu çekip kıyafetim üzerimde nasıl durmuş anlayabileceğim bir giyinme odası istiyorum ben, olabilir mi?

Stilcatcher dedi ki...

geçenlerde kafama çiçek taktmıştım seninkinden biraz küçük, bi arkadaşım dedi ki 'iffet olmuşsun':)))))))o an çok güldüm ama dün gene takam dedim elim gitmedi.Sonra arkadaşıma açtım teli söyledim , psikolojimi iffetle bozdun diye:)))))))))

Unknown dedi ki...

Özge: Kıskanmak yok :))

Nihan: Bence sormamak için yeterince tecrüben var, sen öyle bir durumda fotografını çek bana msj at hahahaha.

Itırcığım, İffet'i tanımadığım için gülemedim ama böyle şeylere çok kulak asmamak lazım aklına daha güzel örnekleri getir böyle durumlarda önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin :).

Pınar dedi ki...

etek, ayakkabı, çiçek ve çanta uyumu süper blüzle kolye içime sinmedi sanki beyaz bir üst olsa daha mı iyiydi. ayakkabılar favorim yine bayıldımmm.

Trendtastic NY dedi ki...

baslik bile cok anlamli olmus:) keske birlikte de resim cekseydik

mughetto dedi ki...

eteğe bayıldım..Çok çok yakışmış.

Stilcatcher dedi ki...

İffet, Avrupa Yakasında anne karakteri:)

saliha dedi ki...

etek, çanta, ayakkabı ve saçınızdaki çiçek çok güzel gerçekten... ama bende erkek arkadaşınıza ve yorumculardan birine katılıyorum.. bluzün rengi ve çantanınki gibi bir yeşil veya daha açık bir yeşil gri veye byeaz olabilirdi.. o zaman göüzümüz bu kadar yorulmazdı.. göz maviye takılıp duruyor bütünlüğü bozmuş bence... dolayısıyla da kolye fazla gibi görünüyor.. bluz başka bir renk olsaydı kolye fazla görünmezdi.. ama genel olarak tarzınızı çok beğeniyorum.. belkide rengarenk olmak istediğniz bir gününüzdü :)

meliss dedi ki...

cadı bişey sorucam.etek yeni sezon mu yoksa geçen sezon mu çook merak ettim=))

Unknown dedi ki...

Pınar:Bir önceki giydiğimde beyazla giymiştim bu sefer farklı bir seyle giymek istedim :)
Tredastic: Evet, sen döndün mü?
Mughetto: Çok teşekkürler :)

Itır: Haa şimdi hatırladım, o diziyi bir süre sonra izlemeyi bırakınca, bilgiyi de silmişim :)

Saliha: Daha önce beyazla giymiştim ve doğrusunu istersen amacım da renkli bir görüntü elde etmekti, bu da herkesin sevdiği bir şey değil, bir önceki kombin için:
http://3.bp.blogspot.com/_zXZ686sPDZE/SMfLJeMIHAI/AAAAAAAAA4Q/SOtU5
vCpLdk/s1600-h/aksam1.jpg

Meliss:Geçen yaz almıştım.

Adsız dedi ki...

çok güzel olmuşsunnnn tü tü tü tü nazar değmesin :)

Adsız dedi ki...

çok güzel bir kombin ancak erkek arkadaşının kolye hakkındaki yorumuna katılıyorum. Kolye kolye olarak fazla değil ancak tarz olarak bu kombine gitmemiş bence. Bir de ben bu kadar büyük bir saç aksesuarı kullanıldığında daha hafif bir kolye kullanılmasından yanayım ondan garip gelmiş olabilir=)

Unknown dedi ki...

Adsız1: Çok teşekkür ederim,sizin gözünüzle bakanların bir zararı olmaz zaten :))
Adsız2: Tabi ki, bu sebepler anlaşılabilir şeyler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...