18 Ağustos 2009 Salı

Lady in red ( ..Well, almost)

Annesinin Alfie'si :))
Mommy's Alfie


Sadece kıyafet postu yapabiliyorum, başka şeylere bu aralar zamanım yok, umarım sıkılmıyorsunuzdur ? :). Sevgili kedim Alfie'yi, benim her zamanki duvarımın kenarında yattığı için rahatsız edemedim, işte ilkbahar-yaz 09 kürküyle karşınızda :). Farklı bir jean rengi, farklı zamanlarda alınmış Kate Moss'un Topshop koleksiyonundan iki parça ve 2 yeni bileklikten oluşuyor bugunkü post. Bilekliğin siyah deri olanını cadı pazarında satmak için almıştım ancak o kadar beğendim ki, satamadım, kusura bakmayın :) .

Jean (yeni)ve tişört( Yeni sayılır,blogta ilk ama 2. giyişim): Kate Moss for Topshop - Yelek ve botlar: Zara - Gözlük: MNG - Çanta: Barcelona'dan - Bileklikler (Yeni): Deri olan Marc by Marc Jacobs, diğeri Topman-Yüzükler: Artık biliyorsunuz :)

I only can post outfits lately, I don't have time for others, I hope you don't get bored. My lovely cat Alfie was sleeping by the wall while I decided to have a shoot and I couldn't disturb him , here he is with his fur from S/S 09 collection. I' wearing a colored jean for a change and had 2 pieces from Kate Moss collection which were bought in different times. My 2 cuffs on my wrist are new, too. The leather one was bought in NYC for to sell but I loved it so much, I couldn't.

Jeans(New) and tee(Wearing first time on blog, twice on real life): Kate Moss for Topshop -Vest and boots: Zara -Sunnies: MNG - Bag: From Barcelona - Cuffs: The leather one is from Marc by Marc Jacobs, the other is from Topman-Rings: Local shops

20 yorum:

Esra E. dedi ki...

ee bu da olmuş:)
acaba moda cadısı takı yapar mı özel spesiyalleri var mı hangi el yeteneklerine sahip makyaj stili nedir ben bunları da çok merak ediyorum.

Unknown dedi ki...

jean rengi süpermiş yakıştırmışsın yine...

ZET Fashion dedi ki...

Alfie çok tatlı, bende geçen gün bir yoruma yazmıştım uzun zamandır kedilerini göremiyoruz diye ama gitmemişti sonra uğraşamadım tekrar göndermek için, mutlu oldum görünce :))

mc dedi ki...

bu güsel havada neden dış çekimler yokk??vee pant,yelek,tişört çok ii durmuş

Adsız dedi ki...

OWWW..kedin ne kadar da tatlıı..bu arada yeleğine bayıldım..jeanin de rengi çok güzelmiş..

Adsız dedi ki...

sıkılmak mı hep koy kombinleri yeter ki ilham alınasısın

Fashioncholic Girl dedi ki...

2. resimde Alfie'nin bakışlarından anladığım kadarıyla o da ayakkabılardan anlıyomuş :D ve kırmızı skinny sana çok yakışmış ;)

Syhn dedi ki...

yoo sıkılmıyoruz:)
ve alfieyle çok hoş gözüküyorsun!

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Aaa kırmızı pantolon :)Çok tepki çektin mi cadı, bi ara benim mor pantolonum herkesin eleştirilerine maruz kalıyordu :)

Kocasını Seven Kadın dedi ki...

süper kıyafet ...bence sana en çok bu tarz kombinler yakışıyor :)daha modern ...

Unknown dedi ki...

Z gibi ben de kedileri soracaktım, seninkiler anladılar herhalde merak ettiğimizi, bir görünmenin zamanı geldi dediler:)) Buarada cadı açıkçası ben tam tersi kombin görmeyi tercih ediyorum çünkü moda ile ilgili sitelerde, bloglarda az çok aynı şeyler var zaten, blogların diğerlerinden ayrıldığı nokta kombinler oluyor bence.

valerie dedi ki...

ben cok sevdim bu kombini!
herşeyiyle süper olmuş.

ps:deri bilekliği cadı pazarına koymaman tam isabet olmuş;)

madame butterfly dedi ki...

bu sezon kumaş yelek stradivarius dışında hiç karşılaşmadım bir fikrin var mı cadı teşekkürler :)

Unknown dedi ki...

Esraca:Takı yapmam, takarım :)) El becerileri konusunda fazla yetenekli sayılmam, ufak kendin yap projeleri dışında fazla bir şey yapmıyorum ama aklımda 1-2 şey var ama henüz gerçekleştiremedim, yapınca sizlerle paylaşırım.Sorularınla ilgili bazı cevapları aşağıdaki linklerde bulabilirsin:

http://modacadisi.blogspot.com/search/label/Makyaj

http://modacadisi.blogspot.com/search/label/DIY

Minik,Pinksugarr,Adsız,Syhn: Nazik sözleriniz için teşekkürler :)
Z: Evde takılıyorlar,keyifleri yerinde :)Bilirsin kediler canları istediği gibi davranırlar,onlar fotoğraflarda olmayı istemedikçe ben zorla bir şey yaptıramam :))

MC: Ben de dış çekim yapmayı çok istiyorum ama onun için fotoğrafınızı çekmeye hevesli biri olması gerek, bu kişi de genellikle fotograflarımı çeken erkek arkadaşım değil ne yazık ki :) Dün öyle bir fırsat oldu, bugün bir dış çekim fotografı gelecek.

F.G: Tabi o konuda annesine çekmiş :p Teşekkürler :)

A.C: Pantolona takılan olmadı, sanırım çok yadırganan bir renk değil, teşekkürler :)

K.S.K: Ben de bu tarz kombinleri seviyorum ama hep aynı tarz giyinmek hem beni sıkıyor, hem de her ortama uymuyor haliyle :)

Missred: İşte yine herkesin farklı düşündüğü bir nokta ama üstte de yazdığım gibi ben her şeyi denemeyi seviyorum,farklı görünümler kesinlikle devam edecek :)

Pınar dedi ki...

90'lı yılların başındaki stretch modasında benim de böyle kırmızı vardı çok severek giyerdim hatta dizleri yırtılmıştı da arma yapıştırıp suyunu çıkarana kadar giymiştim :D o yüzden çok beğendim kırmızı kotu.sana da çok yakışmış cadı.

Styleseeking Zurich dedi ki...

Farkli renkte pantalonlar cok hosuma gidiyor ama benimkiler hep klasik, begendim sende hos olmus! Bi de kedin cok tatli, bende ablami ikna edebilsem istiyorum bi tane. :)

Nesli

Unknown dedi ki...

Val: Biliyorum :))
M.B: Hayır,sana surada var diyemem ama yelek yeni sezonda da olacak, bakınmak lazım, özellikle Zara ve Mng'da bulunabilir.
Pınar: Teşekkürler :)

S.Z: Kedi konusunda iyi düşünmek lazım, bazılarının karaktere bağlı olarak,evde bazı hasarlara yol açtığını bilerek sonuçlarına katlanarak almak lazım :))Teşekkürler :)

Noni dedi ki...

Ben seni yerimmmmmm!!!!

Hiç üstüne alınma Moda Cadısı bu yorumum sadece Alfie'ye :)

Noni dedi ki...

Bu yorumum da sana :)

Bende de var böyle kırmızı bir jean ama bendeki basenler kastamonu sepeti gibi olduğu için hiç sende durduğu gibi durmuyor üzerimde :( Kıskandımmmmm!!!!!

Unknown dedi ki...

Noni: Alfie adına kendisine özel yoruma teşekkür ederim :)

Pantolon için; uzun hırka, gömlek veya tişörtle giysen seni kurtarmaz mı? Teşekkürler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...