5 Ağustos 2009 Çarşamba

Koalayla tanışın



Yoğunluktan dolayı biraz ne giydim postlarına ara vermiştim, şimdi kaldığımız yerden devam ediyorum. Bir akşam yemeği dönüşü çekilen bu fotoğraflarda, yemekte bulunan bir Avustralyalı tarafından hediye edilen koalayı da olaya dahil edip aksesuar olarak kullandım, onun dışında rahat ve sade bir kıyafet, püsküllü çantamı indirimden aldım, mağazaya ilk geldiğinden beri gidip gelip bakıyordum, sonunda uygun bir fiyata benim oldu.
  • Elbise: B Young Collection
  • Canta ( Yeni): Topshop
  • Ayakkabı: Nine West
  • Tac: Atlas Pasajı

I couldn't post new outfit photos because of my heavy schedule but here I am with the new ones. This photos were taken after dinner and an Australian guy who was at the dinner gifted me this little koala so I used it as an accessory. My outfit is comfy and simple, I got the fringe bag from sales, I was eyeing it for a long time.


  • Dress: B Young Collection
  • Bag( New) : Topshop
  • Shoes: Nine West
  • Headband: From a local shop

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Cadıcım çantan cidden hoşmuş... güle güle kullan...

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

muhteşem bir çanta bayıldımmm!!

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Bu tacına bayılıyorum, çok yakışıyor sana :)

Unknown dedi ki...

Sağolunuz şekerler :))

Adsız dedi ki...

Vallahi tanınmayacağım diye yaptığınız akrobasi hareketlerinden ne kıyafetlere nede aksesuarlara yoğunlaşabiliyoruz.Param var marka takılıyorum mesajı veriyor görüntüleriniz.Benim penceremden böyle görünüyorsunuz.

Unknown dedi ki...

Adsız: Tabi istediğinizi düşünmekte özgürsünüz ancak evet param yettikçe uzun süre kullanabileceğimi düşündüğüm çanta-ayakkabı gibi marka şeyler almaya çalışıyorum ama bunları hep daha uygun bir şeylerle birleştiriyorum, siz pencerenizden düşündüğünüz gibi algılamak istiyorsanız benim diyebileceğim fazla bir şey yok, zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkürler.

merve dedi ki...

param var marka takılıyorum imajını ben hiç sezmedim. önceki yorumlarımdada söylemiştim şık aksesuar ama ucuz kıyafet birleşimi muhteşem bi kombin oluyor diye. ayrıca markalar ulaşılamıyacak çok pahalı markalar değil. abartmayın lütfen. ayrıca cadı çalışan bi kadın napsaydı herşeyini gidip pazardan alıp ayağınada pazar terliğimi giyseydi.

Unknown dedi ki...

@ Merve: :)))))))))))))))))

Zeynep dedi ki...

Bir konuda yardımcı olabilir misin belki bana? E-mail adresini yazabilir misin veya zeineph@yahoo.com dan e-mail atabilir misin bana
thanx

Unknown dedi ki...

modacadisi@gmail.com , bekliyorum :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...