19 Ağustos 2009 Çarşamba

Hey Damen, hey Damen, hey!




Bu kıyafeti çok görmüş olacaksınız ama bir önceki postu takiben gelmesi, bana daha doğru gözüktü. Hanımlar burada dikkatinizi çantaya çekmek istiyorum, kendisi Marc Jacobs indiriminden, payıma düşendir, modeli Damen Bowler bag, rengi bej olarak geçiyor. Günlük kullanım ve genel kıyafetlerime uyumu açısından isabetli bir seçim olduğunu düşünüyorum.
You would have seen this outfit a lot but this outfit post should follow the previous one. Ladies,I wanna draw your attention to my new bag from Marc Jacobs sales, its Damen Bowler bag in beige. I think I've made the right choice considering easiness of use and the colour combo that I've been wearing.

Etek /Skirt( New): H&M - Üst/Top: Topshop - Çanta/Bag (New): Marc Jacobs - Ayakkabılar/Shoes: Gap - Kolye/Necklace: Güney Afrika'dan sevgilinin hediyesi-Gift from my bf from South Africa- Yüzükler /Rings: Büyük olan 3C, diğerleri Topshop -Cocktail ring from 3C, others from Topshop.

27 yorum:

Fashioncholic Girl dedi ki...

çantayı geçen post'tan tahmin etmiştim !!! :D

naki dedi ki...

Sana renkli giyinmek çok yakışıyor cadı..
Ayrıca şu ayakkabın benı benden alıyor :D

Kumral dedi ki...

GAP'ten ne aldın!!! :D

Pınar dedi ki...

çanta kesinlikle çok güzel ama eteğin de dikkat çekici ve hoş. beğendim.

Unknown dedi ki...

çanta çok güzelmiş cadı güle güle kullan lakin rengin fazla beyaz gözüktü gözüme biraz yanmanın vakti gelmedi mi artık:)

Kocasını Seven Kadın dedi ki...

çok beğendim kıyafeti :)

Unknown dedi ki...

Bayıldım cadıcım..Ne kadar tatlı olmuşsun öyle(=

zui dedi ki...

çantaya yine aşık oldum!

Unknown dedi ki...

F.G: Aferin sana, gene maaşımı bu adama yatırdım :))

Naki: Teşekkürler, ayakkabıların seni senden alması iyi anlamda mı? :)) İstersen hala Fulya'daki Beymen Designers on Sale mağazasında bulabilirsin, şu an çok da ucuzlar.

Kumral:Modeli Always skinny, koyu yıkama, bir skinny ve koyu jeanim daha oldu :)

Pınar: Teşekkürler, bunu da 1 yıldır dolapta tutuyorum ancak giyebildim :)

Cindrella: Beyazım şeker beyazım, vakit çoktan geçti ama bu 28 Ağustos'tan itibaren değişecek :))

K.S.K-Zui -T:Çok teşekkürler :)

naki dedi ki...

elbetteki iyi anlamda cadi :D

Adsız dedi ki...

bluzun çok güzelmiş..yine yazlık rahat bir kombin olmuş..bence tenin o kadar da beyaz değil sana yakışıyor ;) bu senin kaçıncı marc jacobs çantan ? :D

thelunatic dedi ki...

çok güzel bir eteğin altına neden dolma topuklu sandalet? Anlamış değilim.
öte yandan böyle spor bir kıyafete marc jacobs çanta nekadar uymuş ondan da emin olamadım.

ZET Fashion dedi ki...

Çanta çok başarılı.

Adsız dedi ki...

senin anlamadığın şey 'moda' olabilir mi ? :))

Ilgın dedi ki...

Bir kere bu PH for Gap sandaletlerine bayılıyorum (çok hafiften bir Marni esintisi ama tamamen özgün) ve "çok güzel bir etek" altına tabiki çok güzel olmuşlar MJ bag ile birlikte:)İsabetli şeçim ...

Unknown dedi ki...

Pink: Zaten ben öyle kolay bronzlaşan bir insan değilim, çok bronzluğu da sevmiyorum.Düşünelim, 2 tane ana markadan yani Marc Jacobs'tan, 5 tane de Marc by Marc Jacobs'tan var, toplam 7.

Lunatic: Ben sana anlatayım, bu dolgu topuk sandaletlerin eteğin retro havası ile örtüştüğünü düşündüm, o yuzden tercih ettim. Ayrıca esofman takımımla Marc Jacobs çanta kullandığım için kusura bakma, bu çantalar için belirlenmiş bir gyim kodu olduğunu bilmiyordum :))))

Z: Teşekkürler:)
Ilgın: Bana da Chloé 06 gibi geliyor biraz ve bir de dip not TR'de pek tutmamış, şaşırmadım, buraya yazılanlardan bunun olacağını kestirmek güç değil :)

ZET Fashion dedi ki...

Birde söylemeyi unuttum, bu eteği TRden buldum diyip beni sevindirebilir misin?

Unknown dedi ki...

Hmm sevinir misin bilmiyorum ama TR'den buldum ancak geçen sene!

Unknown dedi ki...

Cadicim onceki yorumlar ve benim yorumum nereye gittiiii:) ??

Unknown dedi ki...

Buradalar, sen göremiyor musun?

Unknown dedi ki...

bende denedim Gap jeanleri ve cok begendim falan diye bi yorum yazmistim dun gece ama goremedim??neyse...bi dahaki sefere artik:)bu arada styling'e bayildim, Gap party'de ki en havali kiz sen olmussun:) love!

Unknown dedi ki...

aaa cadicim cok pardon!yorumumu onceki postuna yazmisim ve sasirmisim bi anda...simdi okudum senin cevabini ve elbette gondermek isterim dergiyiiletmemi istedigin posta adresini bana mail atar misin lutfen?
fashion_neslie@hotmail.com

ciao!

thelunatic dedi ki...

maalesef ben beğenmedim cadıcım o sandaletleri. ayrıca bazı giyim kodları yok mudur ki ona göre insan rengi, dokuyu, uyumu tutturmaya çalışmaz mı?

Unknown dedi ki...

Neslie: Ben mail falan atarsın ya da link verirsin diye düşünmüştüm, o kadar zahmete gerek yok,elbette aldığım bir tabancı dergide gözüme çarpar, çok sağol :))

Lunatic:Ayakkabıyı beğenmemen sorun değil çünkü burada bu ayakkabıyı ya da herhangi başka bir şeyi beğenmeyen ilk ya da son insan olmayacaksın :)Şunu merak ettim senin bu kıyafetin altına yakıştırdığın ayakkabı nedir? Kod konusuna gelince, bu çanta sonuçta günlük kullanılsın diye tasarlanmış, ben de amacına uygun kullanıyorum. Bazı giyim kodları vardır doğru ancak bunlar düğün, ödül töreni,cenaze..vs için gereklidir. Kişisel tarzda belirli kodlardan söz edemeyiz, öyle olursa kişisel olmaz ve sokaklarda jean üstü tişört dışında başka bir şey giymeyen insanlar ordusu görmeye devam ederiz diye düşünüyorum ben.

valerie dedi ki...

Çantanın haberi twitter'dan gelmişti,ama kolunda görmek daha bir güzel tabi.
İyi günlerde kullanman dileğiyle;)

Adsız dedi ki...

kıyafetini çok beğendim. aynı eteği ve bluzu bulmak isterdim

Unknown dedi ki...

Sağolunuz:=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...