4 Ağustos 2009 Salı

Ona evinizi açar mısınız?


Bugün blogu genel anlamının dışında ama iyi bir sebep için kullanacağım. Bu şekeri bir arkadasımın annesi, kendi köpeğini gezdirirken yolda bulmuş ve eve getirmiş. Ben de dün gittim gördüm, uysal ve çok sevimli. Çevreye dağıttığı ilanı ben de buraya koyup, ona ve bu güzel yaratığa elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum.
1.08.2009 Cumartesi günü Şişli Sıracevizler caddesinde gezen 4-6 aylık olduğunu sandığım bir erkek kurt köpeği buldum. Tasması yok, terkedilmediğini düşünmek istiyorum. Evinden kaçmış olabilir. Sokakta bırakamayıp eve aldım. Görenler dünden beri buralarda dediler. Zaten sokakta uzun süre kalmış gibi bir hali yok. Temiz ve bakımlı.Öncelikle kayıp olduğunu düşünerek sahibine kavuşturmak, olmazsa iyi ve bir daha terkedilmeyeceği bir yuvaya kavuşturmak istiyorum.0212 233 62 43 - meltems@casod.org
Lütfen sahibinin veya sıcak bir yuva bulunması için yardım edin, teşekkürler :) .
Today I'm gonna use my blog for a different cause other than fashion but it's a good one. One of my friend's mom found this little cute puppy on the street and took him to her home. I saw him yesterday, he is smart and easygoing. Now, I'm helping them either to find his previous home or a safe new home, please help us. Thank you!

13 yorum:

Noni dedi ki...

Ahhhh yavrum kıyamam ben sana :( Umarım bir sahibi vardır ve bu yolla bulunur...yüzünden belli birilerini bekliyor gibi bakmış canım benim :(

Unknown dedi ki...

çok zeki bir köpek ...oyunsuzluktan sıkılıp kaçmış bence ...bakışları süper ...köpegim olmasa alırdım ..sahibine sadık olur..köpek sitelerinde ilanı varmı acaba...

alışveriş cadısı (: dedi ki...

Çok üzüldüm ya.Bir köpeğim olmasa kesinlikle alırdım.Ama birine bile yetişmek oldukça zor.Umarım sahibini bulur ya da yeni bir yuvaya sahip olur.

mercan dedi ki...

çok güzelmiş:s petarkadas sitesine koysanız nasıl olur acaba...

Kumral dedi ki...

Yazık... Nasıl da üzgün bakıyor. :(

black dedi ki...

öncelikle tebrik ederim bu güzel davranışın için...adını vermek istemediğim bir blog sahibine bu konuyla ilgili bir mail atmıştım.
hem haytapla ilgili hem hayvanlar içinde hemde küresel ısınma için bir kaç şey yayınlayabilir mi arada diye.fakat kendisi çok afedersiniz süsten püsten önünü göremicek halde sanırım cvp bile atmadı.beni böyle umursamazlıklar çok üzüyor
ben hayvanları çok seven bi insanın.sümüklüböcek bile besledim..evimde otururken bile onlar için neler yapabiliriz diye düşünüp birtakım şeylerle savaşıyorum.sıradan bi sevgi değil..tutku benim ki..
bu ilgili blog için ne kadar tebrik etsem az...
öğrenci olmasam bakmak isterdim fakat apartlarda izin verilmiyor evcil hayvan.kendi evimdede kedim var ve annem korkuyor köpeklerden.çok üzüldüm şuanda çevreme soracağım isteyen olur mu diye..

birde söylemek istediğim birşey var hayvan alma kararını aldıktan sonra petshoplardan değil barınaklardan yada internet üzerinden sahipsiz hayvanlardan bulup ailesi olun onların..illa para verilmesine gerek yok.rengi önemli değil..önemli olan sizin bir canı kurtarmış olmanız...

Unknown dedi ki...

İlginize teşekkürler, bazı gruplara post edildi ilan ama tam olarak hangilerinde var bilmiyorum, zaten Meltem'de yorumlarınız okuyor, tavsiyelerinizi değerlendirecektir.

Black:Çok teşekkürler yorumun için, ben de onlar için elimden geldiğince bir şeyler yapıyorum, 2 kedimi sokaktan aldım zaten, sokakta besleyip, baktığımız, ev bulduğumuz kediler var,daha fazla bir şeyler yapmayı isterdim. Keşke herkes onları daha fazla sevse, gözetse onları, bir söz var ya hani insanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum diye, işte bazen o sözün ne kadar doğru olduğunu düşünmeden edemiyor insan :).

MELTEM SAVCI dedi ki...

Arkadaşlar, ilgilenen herkese teşekkür ederim. Bu ilan birçok pet sitesine gönderildi çeşitli dostlar tarafından. Veterinerlere, petshoplara ve yavruyu bulduğum bölgede sokaklara da asıldı. Facebook'da yayınlandı ama bir sonuç yok. Sahibini bulmaktan umudumu kestim, yeni bir yuva arıyorum. Lütfen çevrenize sorun isteyen olur mu diye. Bana ve eve daha fazla alışmadan yeni yuvasına kavuşturmamız lazım yavrucağı.

MELTEM SAVCI dedi ki...

Yavruyu almak isteyen olursa diye fotoğraflarının bulunduğu linki de ekliyorum:

http://picasaweb.google.com/meltem.savci/KURT#

mercan dedi ki...

modacadısı ve black size katılıyorum benim düşüncelerime tercüman olmussunuz...

MELTEM SAVCI dedi ki...

Arkadaşlar, yavrumu sahiplendirdim. Umarım doğru bir kişiye vermişimdir ve bir daha terkedilmez. Gözyaşları arasında ayrıldım ondan, ama buruk da olsa sevinçliyim tabii, artık onu seven bir ailesi olacak diye.

Cadıcım, duyarlılığın için sana çooook teşekkür ediyorum. Yardımcı olmaya çalıştığın için yavrumun mutluluğunda senin de payın var. Tabii bunu söylerken mutlu olacağını umuyorum, aksini düşünmek bile istemiyorum.

mercan dedi ki...

çok sevindim:) inş bir daha terk edilmez... bu arada bana da bir kişi ulaşarak köpeği sahiplenmek istediğini söylemişti,emir isminde birisi tanımıyorum malesef.zaten artık önemi yok :)

Unknown dedi ki...

Mercan:Umarım çok iyi olacak, herkesin ilgisine teşekkürler :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...