7 Temmuz 2009 Salı

Thanks God, they're on sale!!!





Alexander Wang botlardan sonra gözüme takılan diğer bir burnu açık bot bu Givenchy'lerdi. Indirime girmişler ama hala ulaşılmazlar, başka gözü kalan varsa buyursun!
I was lusting after these Givenchy open toe booties after Wang's.They're on sale but still very far away from me, maybe you'll like to take a look.
Shopbop

15 yorum:

Adsız dedi ki...

still couldn't afford them, but they are fabulous and I am jealous of anyone who can get their hands in them!

kılavuzum karga dedi ki...

kalın bacağım ve ince cüzdanımla kesinlikle uyuşmuyor :))

medusa dedi ki...

gerçekten güzellermiş ...

Unknown dedi ki...

kadi uzanamadıgı cigere mundar dermiş ..:)tü kaka bunlar yaaa:)

valerie dedi ki...

bende bgn benzer bir wish list yapmıştım ...ve bende yakınmaktaydım...herneyse indirime girmeleri çok da farketmemiş maalesef.sana bol şans umarım senin olurlar...

Unknown dedi ki...

Adsız: Same here :(.

Minik: İğrençler :)))

Valerie: Nerde benim olacak, dalga geçmiştim :))

özge dedi ki...

bende var desem ne kadar kıskanırdınız
yok ama

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Tarz olarak Wang'lara çok benziyorlar. Güzellermiş :)

Jokella dedi ki...

çok güzeller!!Güzel olan pek çok şey gibi de elde edilmeleri pek bi zor malesef.
Merak ediyorum da bu tarz ayakkabıları görüp çığlık atıığınızda sevgilileriniz ne tepki veriyor? Cadı sen F21dan aldığın püsküllü ayakkabıları eleştirilmeden gönü rahatlığıyla giyebiliyo musun mesela? Merak..:)

Unknown dedi ki...

Özge: :))

A.C: Evet teoride benziyorlar.

Handan: Benimki yadırgamıyor pek ama daha sade tasarımları sevdiği kesin :).F21 lar için kötü bir tepkisi olmadı ama yırtık jean-ceketle giydiğimde her şey biraz fazla olmuş demişti, H&M elbise ile giydiğimde heh şimdi bak çok daha güzel olmuş dedi.

sincity dedi ki...

@handan;
sevgililer sadece aşk yaşamak içindir. eğer marc jacobs'la çıkmıyorsan (ki bu teoride zor,pratikte imkansız..;)sevgilinin kıyafet konusundaki fikrini soramayacaksın.yoksa benim 16 yaşında yaptığım gibi bütün yaz postallarla gezersin.(ergenlere not:metalcilerle çıkmayın!).:)hem "erkek için giyinilmez,soyunulur" der ünlü düşünür paris hilton..:p..:)

Ilgın dedi ki...

"GIVENCHY" Do I really need to say more?? Yani... Bu botlar "ben" değil aslında, hediye etseler hayır demem tabii:)) ama diğer bir postta linkini verdiğim ayakkabıya $$$$ değer bence. Bir ara mytheresa da vardı bunlar ve 1000 doların altındaydı diye hatırlıyorum ama çoktan satılmıştır, tribute fln 400 civarıydı en son baktığımda ama sold out idi hepsi, yine de takip etmekte fayda var kanımca:)

Unknown dedi ki...

Sincity: Sevgilini çok seviyordun sanırım hehehe :) Paris doğru söylemiş :p

Ilgın: Bunlar biraz yılını belli ediyor, yani 5 sene sonra hah 09 yılı diyebilirsin.Yoox.com da da bazen uygun bir şeyler oluyor,bilgine.

melis dedi ki...

Fermuar detayı ve matla parlağın bir arada kullanımı güzel ama burun kısmındaki taban fırlaması bana kovboy çizmelerini anımsattı=)

Jokella dedi ki...

Bir gün Paris Hilton'a hak vereceğimi hiç düşünmezdim:) Ne diyebilirim ki üstat doğru söylemiş:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...