11 Temmuz 2009 Cumartesi

Made in Zara



Haftanın en sevdiğim günleri olan haftasonu geldi yine, merhaba rahatlık ve özgürlük. Bu kıyafette bir sürü Zara elemanı ya da kardeş mağazalar var:
Şort -tişört-babetler : Zara Çanta: Barcelona Sonar Müzik festivali - Kolye: Stradivarius - Yüzükler:Beyoğlu civarı -Gözlük: Marc by Marc Jacobs
Here comes my favorite time of the week, "the weekend", greetings freedom and comfort. This outfit contains lots of Zara or their sister shop's pieces:
Shorts -tee-flats: Zara Bag: From Sonar Music Festival in Barcelona -Chain necklace: Stradivarius -Rings: From local shops in Beyoğlu -Sunnies: Marc by Marc Jacobs

20 yorum:

medusa dedi ki...

güzel,sade ve en önemlisi rahat olduğu çok belli...kolye süper olmuş :D

Fashioncholic Girl dedi ki...

evet kolye hoş bi ayrıntı olmuş // ve seni ilk kez bez çantayla görüyorum cadı!!! :D

Nily dedi ki...

Zara'dan nefret ediyorum! En sevdiğim şey ayakkabıları ve ben 40 numara giyen bir insan olarak Zara'nın 40'ları bana olmuyor! Orda 41 bulmak da imkansız gibi bişey :(

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Bu kolyeyi görmüştüm Stradivarius'ta. Bence çok güzel, seninki gibi basic bir t-shirtle hoş duruyor. Ben de mi alsam :)

ılgın dedi ki...

cadıcım kolyenin aynısını koton dan aldım ben birbirlerinin resmen koleksiyonlarını çalmışlar :))

Unknown dedi ki...

Nilay'a katılıyorum, ben de 40 giyiyorum bana da olmuyor. Bakırköy'deki 2 Zara'da da olmuyor 41, Cevahir'de ben görüyorum ama bazen o 41'ler bile rahatsız oluyor. Zara'nın ayakkabılarının kalıbı, rahatlığı bir Nine West gibi değil, muhtemelen de Çin malıdır. Bu kadar güzel ayakkabı yapıyorlar, ucuza da satmıyorlar, neden ortopediye dikkat edilmiyor anlamıyorum. Buarada cadı tam yaz kıyafeti işte, zaten yazın bir elbiseyle, bir de t-shirt ve şortla rahat ediyorum.

Ilgın dedi ki...

Yukarıda bir adaşım var aman bir karışıklığa meydan vermesin:)) Kolye çok güzel, canvas bag de bu kıyafete çok uyum sağlamış, comfy&chic;)

Nihan dedi ki...

Tam benim kalemim olmussun Cadi. Kolyeyi ben de cok sevdim. Alsam aynisini diyecegim ama bugun kocam isyan etti artik. Bir muddet alisveris yapmayip goze batmasam iyi olacak.

Stilcatcher dedi ki...

Ayakkabıda rahatlıklık, kalıp,ökçe ve kullanılan iç malzemelerle ilgili.Sorun Çin'de üretilmesi değilaslında.( Nine West'in üretiminin büyük bir bölümü Çin deki atölyelerde yapılıyor).Ama baktığında Nine West ayakkabı markası,Zara konfeksiyon.Olayın temeli burada.Hani bir laf vardır ya ayakkabı ayakkabıcıdan alınır diye,doğru bir laf aslında:)

DENiZ dedi ki...

Italya, Brezilya ve Ispanya ayakkabi isini iyi yapan ulkeler ama ben ayakkabida Italyandan sasmam ;)
Via Spiga Turkiye'de var mi bilmiyorum (ebay'de bir secenek tabi)?? Ama tek gecerim rahatlikda, deri kalitesinde, dayaniklilikda vs.

Unknown dedi ki...

Medusa: Sağol :)
F.G: Bu çanta 2 senedir var, kullanıyorum ara, ara özellikle son 1-2 aydır ama son maxi elbise postumda gözükmemişti, bundan sonra daha sık görürsünüz :)

Nilay: Sanırım en büyük numara 40, Zara'nın ayakkabıları bazen görünüm olarak güzel olsa da rahatlık açısından zayıflar biraz.

A.C: Teşekkürler, kışın almıştım ben ama şimdi var mı bilmem ki.

Ilgın: Doğrudur :).

Missred: evet bu aralar yani böyle topuklu ayakkabı falan giyesim olmuyor pek,rahat rahat takılıyorum :)

Ilgın: Aaa ben şimdi her yorumda acaba hangisi bu diye düşüneceğim :))

Nihan:Hoşgeldin, ne yaptın sen Barcelona'da rapor ver çabuk, abarttın biraz sanırım :)

Deniz: Via Spiga TR'de yok, benim de 1 tane o marka ayakkabım var ama çok giymiyorum ama çok şeker bir şey :)

Adsız dedi ki...

Kot şort bende çok arıyorum evdeki eski kotlarımdan mı yaratsam yoksa yeni mi alsam bilemedim ama bi Zara'ya uğriğim iyisi mi!!
:)

Adsız dedi ki...

Ayakkabılar konusunda Nilay ve MISRED'e katılıyorum. Aynı dertten muzdaribim. Evet NineWest gibi "ayakkabıcı"lar daha iyi ve rahat ayakkabılar yapıyor ama Zara'nın da çok güzel "çakma"ları oluyor, insan onlardan da almak istiyor. Biz de insanız :) Bu arada çakma demişken biri Balenciaga'nın şu modelinden yapsa makul bi fiyata. Tapıyorum bu ayakkabıya. http://www.brownsfashion.com/pages/product/product.asp?prodid=index/accessories/balenciaga_bags/98021&ctgry1=designers&cookie%5Ftest=1

Unknown dedi ki...

2-Chic: Uğraşasın yoksa, Berska, Zara'da var.

Fındık: Ama bunu Chloe geçen yaz yaptı, milletin elinde kaldı, kimse almadı, rahatsız bir ayakkabıydı, deneyen biri olarak söyleyebilirim, bu da farklı deĞil bence :)

Adsız dedi ki...

Beymen'de vardı ama indirimde kalmamış. Bu ayakkabı ne kadar rahatsız da olsun istiyorum. Gidip Nursace'ye :P falan yaptırasım var. O kadar :)

Unknown dedi ki...

Nerede oturuyorsun tam bilmiyorum ama Şişli deki Beymen Seri sonuna bak istersen orda bayağı vardı bir ara.

Adsız dedi ki...

Cadıcım araştırdım Chloe'leri ve evet haklıymışsın çok benziyor. You have a very keen eye :) http://www.style.com/fashionshows/detail/S2008RTW-CHLOE
Etilerdeyim ben ama bu yakaya yeni taşındım. Şişli'deki Beymen şu Blackout denen yer mi?

Unknown dedi ki...

Öyle mi deniyor onu duymadım ama Şişli adliyesine falan gelmeden bir benzinci var( shell sanırım) o benzincinin arkasında Krea İş merkezinin içinde, güzel bir outlet,tavsiye ederim :)

Adsız dedi ki...

Ben ınditex grubunun ürünlerini çok beğenen biri olarak ürünlerin görseli okadar başarılı ama kalitesi bir okadar başarısız bir ürüne para verirken içim cız ediyor daha 2.giymeye kalmadan t-shirtlerde tüylenme,yanlarının kayması,gömleklerin dikişlerinin atması,renklerinin 1 yıkamada solması,ayakkabılarının ayakları mahvetmesi gibi bir çok sorunları var.Bence 1 kere giy at politikasını benimsemesinler çünkü az da para istemiyorlar ki sezon fiyatları gayet yerinde olan ürünler nasıl oluyorsa indirimde çok uygun fiyatlara satılabiliyor demekki maliyet yok.daha kaliteli ürünler üretsinler bene

Unknown dedi ki...

Özellikle son 1-2 sezondur ürünlerin fiyatları Zara'ya göre oldukça pahalı, neye elimi atsam 100 tl, ceketler falan 300 civarında inanılmaz, o yüzden sezondan pek bir şey almadım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...