6 Temmuz 2009 Pazartesi

Cadı Pazarı





H&M Püsküllü elbise - MJ Kalem 1 - MJ Kalem 2 - MJ Kalem 3 - MJ Kanvas çanta - MJ Leopar çanta/clutch - Çiçekli Taç - Marilyn Monroe tişört -H&M Bandaj elbise - MJ kalpli ayna1 - MJ kalpli ayna 2 -MJ dore clutch


Merhabalar! Kısa iznimi bitirip bugün gerçek hayata döndüm, eli boş gelmedim, cadı pazarına çoğu Marc Jacobs olan güzel parçalar da getirdim. Bu sefer daha önce alışveriş yapmış olanlara, eğer tekrar alışveriş yaparlarsa, küçük bir de sürprizim olacak.



Herkese keyifli alışverişler, iyi şanslar :)

8 yorum:

Adsız dedi ki...

püsküllü elbiseyi cok begendim. ne zamandır istiyordum da. XS uygun degil belkide uygun bilemiyorum. Cadıcım nereden alabiliriz kendi bedenimize göre olanını. ben 1.55 boyunda 55 kiloyum ideal ölcüler yani :D

Unknown dedi ki...

Ben de 53 kg.mım, xs oluyor bana, bence sana da olur, dediğim gibi kalıbı geniş ama imkanın varsa Terkos'a bir bak.

Adsız dedi ki...

Ben çanta manyağı olarak kanvas çantayı istiyorum. Bu ilk gittigidiyor alışverişim olucak. Yanlız bir sorum var yazılar ve şerit siyah mı, resimde tam belli olmuyor. Siyahsa çok işime yarıyacak. Bir de diğer MJ clutchlar deri mi? Bu arada madem second hand ayakkabı gitmiyor ben de Machka üstler ekledim, bakalım beğenen olucak mı :)

Unknown dedi ki...

Fındık: Umarım senin olur :) Yazılar çoğunlukla siyah, bir bölümü gri, şerit ise koyu kahve renginde. Açıklamada da belirttiğim gibi deri değiller, sana da keyifli satışlar dilerim :)

selen dedi ki...

cadıcım kalemler tükenmez kalem değil mi? sen ne kadar zamandır kullanıyorsun bitince yeniden doldurma imkanı filan var mı, çöpe gitmesin koskoca marc jacobs.::)
bir de aynanın senin kullandığın rengi olsa hemen alırdım..:(

Unknown dedi ki...

@ Selen: Tükenmez kalem evet,ben ekimden beri kullanıyorum, henuz bitmedi, şimdi baktım içini açıp değiştirebilirsin sorun olmaz sanırım. Aynayı o renkte üretmiyorlar artık sanırım, bence bu da çok güzel :)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Cadıcım çok güzel şeyler koymuşsun yine, bol satışlar dilerim. Bence çok başarılı yürütüyorsun bu işi sakın bırakma :)

Unknown dedi ki...

A.C: Sağol desteğin için ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...