22 Temmuz 2009 Çarşamba

The book


Sokak modasını hayatımızın bir parçası haline getiren The Sartorialist nam-ı diğer Scott Schuman'ın çalışmalarından oluşan kitabı 12 Ağustos itibarıyla Amerika'da, eylül'de ise tüm dünyada çıkacak, edinmek lazım.
The Sartorialist aka Scott Schuman, who made the street style a part of our lives , released a book of his artwork, which will be available from 12th of August in US and from September worldwide. Must buy !
The sartorialist

13 yorum:

Unknown dedi ki...

tüm dünyaya biz dahil miyiz pek emin değilim:))) the september issue'da ağustos'ta gösterime girecek NewYork'ta bakalım bizim ona ulaşmamız kaç sene sonrasına denk gelecek? :)))Vogue Türkiye çıkarken yanında DVD'yi de hediye etsinler, ne hayal ama???

Nil dedi ki...

Bence de edinmek lazım

Fashioncholic Girl dedi ki...

Vogue TR çıkıcak mı ki:D hem çıksa da yayın kalitesi ne derece olur emin diilim :D

ve bunu fashionising.de görmüştüm :)

Adsız dedi ki...

vogue türkiye ne zaman çıkacak bu arada..kitabı da artık türkiyeye ne zaman gelirse almak istiyorum..bence de edinmek lazım

Unknown dedi ki...

Missred: Orada benim e süphelerim var, belki büyük kitapçılardan biri getirir.Hayal iyiymiş ama ben Vogue'un şimdiye kadar bir şey verdiğini görmedim :)

F.G, Pinksugarr:Çıkmaması umudumuz zaten Ferhan Istanbullu'nun genel yayın yönetmeni olması bile yılan hikayesine döndü :)

DENiZ dedi ki...

almak lazim bence de ;)

Unknown dedi ki...

Cadı; burası Türkiye, promosyonsuz gelmesinler hahaaa:)

Unknown dedi ki...

Haklısın biz Vogue'u da bozar kendimize uydururuz :)

Fashioncholic Girl dedi ki...

ama şöyle 1şey de var // kaç kere vogue aldım "sadece dergi olarak" satılıyor ve $10.99 gibi bi fiyatı var

ama TR'de o kadar çok dergi 4-7 tl arasında hep ve şampuan , krem , parlatıcı , makyaj çantası gibi şeyler veriyorlar

belki de türk okur bilinçsiz ne desiniz ???

Unknown dedi ki...

Sonuçta hediyelerle okurun gözünü boyamak daha kolay, 2 tane aynı oranda sevdiğimiz dergi olsa, eminim promosyonlu olana eli gider pek çogumuzun.

Pınar dedi ki...

Yurtdışındakileri bilmiyorum ama buradaki dergilerin yarısı reklam e dolayısıyla verdikleri hediyeler de ürün tanıtımı amaçlı oluyor. Kendi adıma konuşuyorum verdikleri hediyelerden memnun kalıp sonrasında o ürünü kullanmaya devam ettiğim çok oldu. Bilinçsizlik bunun neresinde? ya da kaçırdığım bir nokta mı var?

Unknown dedi ki...

Yabancı dergilerde de reklamlar çok o yanlış bir şey değil ancak içi boş dergilerin ürünle satısını artırmaya çalışmak biraz kolaya kaçmak bence :)

Adsız dedi ki...

kesinlikle katılıyorum..biliyorlar tabii türk insanının gözünü boyamak çok kolay..en uyduruk dergi bile süper bir hediye ile satış rekorları kırabilir..ben genellikle yanında verilen şeylere bakmam..örneğin bu ay harpers bazaar aldım..yanında bir hediye yoktu ama iyi ki aldım diyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...