21 Temmuz 2009 Salı

Black'n White'n Jean




Bu aralar en çok ne aldın deseniz, ben heralde hiç duraksamadan "yelek" derim :) . Bu kıyafeti de indirim sonrası olarak değerlendirebiliriz , üzerimde 4 adet yeni parça var.
Jean yelek ( Yeni): Zara - Tayt ( Yeni): Miss Selfridge - Tişört: Gap - Çanta: Marc By Marc Jacobs - Ayakkabı: Fendi - Kolye(Yeni): Topman -Gözlük (Yeni): MNG
Gözlük için belki MNG'nin Chloé uygulaması diyebiliriz ancak aldığımdan beri gerek rengi, gerekse tipiyle favorilerim arasına girdi, kolyeyi yine Topman'de buldum fiyatıyla çok uygun, tasarımıysa tam benim ihtiyacım olan şey.
If you ask me what did you buy lately, I would say waistcoat without any hesitation :). This outfit can be considered as post sale because there are 4 new items on me.
Waistcoat ( New) : Zara -Leggings (New):Miss Selfridge -Tee: Gap -Bag: Marc by Marc Jacobs - Shoes:Fendi -Necklace( new): Topman -Sunglasses ( New) MNG
We might say the sunnies are MNG version of Cholés however they become one of my favorites with their colour and style eversince I bought them. The chain necklace was another find from men's department and it was dirt cheap and exactly what I needed.

19 yorum:

Unknown dedi ki...

kolye enfes, benimde böyle bir şeye ihtiyacım var, aslında ben stradivarius olanından istiyorum, gördüğümde almadığım sonra bulamadığım parçalardan biri o kolyen.

Unknown dedi ki...

buarada cadı kaç gündür söylemeyi unutuyorum, header'ın çok güzel olmuş tam MJ sevgine yakışır şekilde:)

Fashioncholic Girl dedi ki...

ayakkabın ve çantan çok hoş !!!

geçen gün zara indiriminden neler kalmış diye bi baktım ve ceketler 39.99a düşmüş !!! 1-2 tane alırım belki

ama "en sevdiğim elbisem" haline gelen ve hakkında birsürü kombin düşündüğüm zara elbiseme yağ sökücü şişesindeki çamaşır suyunu döktüm :( çok kötü oldu bu

aynısından 1 tane daha alıcaktım ama sadece nişantaşındaki zara.da mavisi kalmış ama mavisi bende zaten var :(

baksana bi şuna : http://fashioncholicgirl.blogspot.com/2009/07/i-couldnt-resist-and-bought-one-more.html

Styleseeking Zurich dedi ki...

i fell in love with your sandals!
so so pretty~
have a wonderful day~

mi

tuguna dedi ki...

Cadiiiii tam hayallerimin taytini almissin, kiniyorum seni! Cok kiskandim. Epey aradim fermuarli tayt ama denim kumastan olanlarda fermuar detayi vardi hep, bu sekilde yoktu. Gule gule giy. Gozlugu ve kolyeyi de sevdim. Ben de bu ara epey gozluk, kolye, etek ve elbise topladim H&M ve Topshop'tan.

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Tayt, gözlükler, yelek hepsi hoş olmuş cadıcım, güle güle giy. Birlikte de harika görünüyorlar, rahat ve tam seni anlatan bir kıyafet olmuş bence.

Adsız dedi ki...

çantan çok hoşmuş..güle güle kullan :)

ekin dedi ki...

canta haric berbatttt!!

reader:) dedi ki...

genelde her giyindiğin kombin için çok güzel uyumlu diyorum ama o ayakkabı eğreti durmuş gibi geldi yahu.. en azından ben olsam oxford ya da gladyatör giyerdimm:)) ama yine de blog aleminin en iyilerindensinn gönlümün cadısısın:)

meliss dedi ki...

cok begendim cadi=))taytta ki fermuar cok hosuma gitti buarada..

Unknown dedi ki...

Missred: Sağol,bazen hızlı düşünmek lazım :) Headerı ben de sevdim, sanırım sadece sen farkettin, canım neredeyse 1 ay olacak :(

F.G: Bak bu kötü olmuş,sevdiğim parçalara bir şeyler olunca ben d eçok üzülüyorum :((

Mi:Thanks :)

Tuguna: Ben de özellikle aramıyordum, bakınırken aa baktım bu, hatta fiyatı fazla mı acaba diye şöyle bir düşündüm ama sonra kısın falan da çok giyeceğimi bildiğim için aldım.Teşekkürler, sen de her şeyi güle güle giy :).

A.C,Pinksugarr,Meliss: Merci :)

Reader: Eleştirdikten sonra illa iyi birşey demen gerekmez, rahat ol :))Aslında daha bantlı bir ayakkabı tercih ederdim ama henüz bulamadım kendisini.

Pınar dedi ki...

Hepsi çok güzel olmuş çok yakışmış.favorim tayt.

Adsız dedi ki...

Şu ana kadar yaptığın en güzel kombinleren biri bence. Belki de benim tarzıma uygduğu içindir:)

Unknown dedi ki...

Pınar ve adsız: Teşekkürler :)

Adsız dedi ki...

iyi güzelde taytın üzerine kalça bölgesini kapatan bir tshirt giymek lazım. buda göreceli bisey degil bildigin düz mantık ve herkes bilir tayt pantolon demek degildir. aslen çoraptır. opak çorapla dışarı çıkarmısın? cevap hayırsa taytlada çıkmamalı kalça bölgesini kapamalısın. daha uzun bir tshirt tercih etmelisin. nacizane bir öneri:)

Unknown dedi ki...

Ben de sizinle aynı fikirdeyim tişörtümde tam sınırda, belki 2 parmak daha uzun olabilirmiş ancak abarttığınız gibi bir durum yok, önerinize teşekkürler :)

Pınar dedi ki...

lafla dövmek ne zamandan beri nacizane öneri oldu. ay cadı ister yayınla ister yayınlama ama böyle anlamsız eleştirelere gıcığım gıcık. ayrıca -de -da' lar ayrı yazılır !!!

Unknown dedi ki...

Gerçekten sorun değil Pınar :)

meliss dedi ki...

LnA Cropped Zipper Leggings =))taytlar ayni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...