13 Temmuz 2009 Pazartesi

Bana tatil gerek

If we took a holiday
Took some time to celebrate
Just one day out of life
It would be, it would be so nice

Yeni bir haftadan merhaba! Bana bu resimdeki tatta bir şeyler lazım, suyla haşır neşir olmam lazım, sanırım buna tatil deniyor :). Haftasonu fena değildi, cumartesiyi biraz kendime ve arkadaşlarıma ayırdım, akşam The Hangover ( Felekten bir gece) filmini seyrettik, sürekli güldüren tam yazlık bir film, görüle :) Pazar karşıda Lacivert'te kahvaltıya gittik, manzara müthiş, büfe ve servis idare ederdi, fotograflar ilerleyen günlerde :)

Hello to a new week and to you! I need something like in the photo, need to be in /around the water, I think some call it as "holiday" :) . The weekend was nice, I spent saturday by pampering myself and with friends, we saw the movie ,"The hangover" to laugh is guaranteed so go and watch. On Sunday we went to brunch at Lacivert at the Asia side, the view was spectacular the buffet and service were not so much, you'll see the photos sometime on this week :).

Source?

13 yorum:

Unknown dedi ki...

bazen esas mesleğim olan öğretmenliği yapmadığım için kendime çok kızıyorum, halbuki tam bana göreydi öğretmenlik. 3 ay tatil, haftasonu tatil, sömestr tatili, milli bayramlar tatil, tatil tatil tatil:) Cadı 3-5 gün insanı kesinlikle kesmiyor, zaten gitmenle gelmen bir oluyor, gerçekten dinlenebilmek için 1 ay tatil lazım.

Adsız dedi ki...

resımdekı denızden bende ısterım.banada lazım.pufffffff.

valerie dedi ki...

Ah Cadı ya!!!
Tam pazartesi postu olmuş bu..Bende iple çekiyorum tatili...Bu arada the hangover'ı kesin izlemem gerek bu hafta.Cok merak ediyorum.Aslında tatile çıkana kadar bir şekilde kendini avutmaca modunda geçiriyoruz zamanı..

Kocasını Seven Kadın dedi ki...

ben tatilden yeni geldim ama insan yaz olunca hep deniz istiyoooooo:)

LâLz FaShioN dedi ki...

tatil tatillllll banadaaa :)

tuguna dedi ki...

Uf aynen, ben de gun sayiyorum neyse ki az kaldi uzun bi tatil yapicam. Darisi basina diyeyim.

Unknown dedi ki...

Missred: Sonuna kadar yanındayım, öğrenciliğin bir tek tatil bölümünü özlüyorum :))

Dolunay ve Lal: Yaz bitmeden uzuzn uzun tatiller yaparsını inşallah, tabi ben de :))

Valerie: Planlar sonuçlandı sanırım, nereye bakalım? İzle böyle devamlı gülüyorsun yani bir kere çatlayana kadar güler sonra espriler aralıklı olur ya bu öyle değil, temposu düşmeden genelde gülerek izlediğin bir film, tatilden önce de iyi gider bence :)
K.S.K: Eveet ve hoşgeldin :)

valerie dedi ki...

Cadıcıgım planlar cok fena...İlk önce kabus işimden ayrılacağım,sonra uzun soluklu bir tatil sevgiliyle-muhtemelen marmaris,bodrum ve belki bikaç yer daha...Dönüşte de tekrardan koşuşturmaca,sevdiğim bir uğraşı yakalamaca.Güzel bir heyecan var bu yüzden içimde..
Peki senin tatil planları ne alemde ?:)

Unknown dedi ki...

Büyük atılımlar içersindesin desene, canını sıkan bir işten kurtulmak insanı hafifletir zaten :) Ben bilmiyorum yaa, düşünceler dolaşıyor kafamda, temmuz ortası geldi ama sonuç yakın değil :(

valerie dedi ki...

Bakma sen cadı,benim planda eylül başı olacak...O yüzden temmuz ortası da olmuş olsa daha önümüzde ağustos ve eylül var.Sonuç edinmene daha var yani;)

medusa dedi ki...

tatil...kim istemez ki bende isterim :D ama bebekle ilk tatil olacak zor olmaz inşallah :D

Fashioncholic Girl dedi ki...

ama ben hala öğrenci olmama rağmen (hatta daha 7 yıl okumak zorundayım) , aileye uyarak evde oturuyorum // off ben de sıkıldım ama yapabilceim bişey yok

hep babamın işleri ... :p

Unknown dedi ki...

Medusa: Awww en çok sana lazımdır belki tatil :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...