2 Temmuz 2009 Perşembe

Avareyim, avare




Farkettiniz mi bilmiyorum ama ben dünden beri izinliyim, bohem bir hayat yaşıyorum :). Dün biraz alışveriş yaptım, bugün Suada'da havuz sefası, çalışmamayı sevebilirim diye korkuyorum :). Biraz indirimlerden bahsedelim, Beymen indirimi/kelebek hikayesi benim için fos çıktı, hiç bir şey bulamadım, Topshop'ta belirli ürünlerde süren indirimden siyah süet püsküllü çantayı sonunda yarı fiyatına alabildim, mutluyum, Zara indirimi de bir bakıma Beymen deneyimime benzedi sayılır, gözüme kestirdiğim hiç bir parçayı bulamadım ( Pudra rengi blazerın sadece M bedeni vardı) ama yine de işe yarar bir şeyler aldım. Yeşilin nerdeyse her türlüsünü barındıran kıyafetin açılımı neymiş bakalım:
  • Elbise: Zara
  • Ayakkabı: Gap
  • Çanta: H&M
  • Sac bandı: Topman ( İnanabiliyor musunuz bunu erkek reyonundan buldum:))
  • Kolye: Indus

I don't know if you're aware but I'm off since yesterday and enjoying a bohemian life :) I did a little bit shopping yesterday and I went to the pool at Suada today, I'm afraid I might like not to work :). Since the sales are everywhere, l wanna have some chat on sales. I couldn't get anything from Beymen Sales, gained black suede fringe bag from Topshop in half price, I couldn't get any on the items I wanted from Zara sales ( Espacially the nude oversized blazer, they only had M :( ) but I managed to buy some nice things. Let's take a look at my outfit which almost has every shade of green:

  • Dress: Zara
  • Shoes: Gap
  • Bag: H&M
  • Headband: Topman ( I found it at men's section :))
  • Necklace: Indus



33 yorum:

Unknown dedi ki...

elbisenin modeli rengi çok tatlıymış sanada çok yakışmış cadı:) Bi de ayakkabılar rahat mı bana fazlaca yüksek göründüler:)

Nihan dedi ki...

Elbiseni çok çok beğendim. arasam bulabilir miyim ki acaba...

Adsız dedi ki...

şimdi saycaktım elbise,kolye falan diye ama 'hepsi' kelimesi uygun olur..tam benlik bir kombin olmuş..her parçaya ayrı ayrı bayıldım :)) Güle güle kullan aldıklarını

valerie dedi ki...

Cadı cok güzel olmuşsun.Kolyendeki melek misali kanatlanıp uçmuşsun resmen bu kombininle.İzinli olmanda cabası :)Bende topshop da bandage eteklerden grisini gördüm.%50 indirime rağmen bu etekte indirimin az olması üzdü beni.Yinede vazgeçebilmek mümkün değil tabi.Sende istiyordun sanırsam,hazır kanatlanmışken bakın derim :)
Saç bandın güzelmiş accessorize da bende güzel 1-2 tane gördüm ama indirimdekilerden değil maalesef.Herneyse çok yakışmış,izin de yaramış diyip bitireyim :)

Fashioncholic Girl dedi ki...

cadııı !!! elbisene bayıldım çok tatlı :) ben de zaradan mavi bi elbise almıştım görmüşsündr blogumda istanbul tatili yazısında // zara indirimine dayanamadım // 170e aldıım mavi elbisenin yeşilini 100e aldım :D

ve renkleri çok iyi ayarlamışsın cidden çok şık olmuş

ve zara indirimi daha ilk günden her yer dağılmıştı // sanki pazarda gibiydim :p ve ankaradaki tek topshop da kapandı // burukluunu yaşıyorum :( ama wow guess , dkny jeans gibi birsürü yerde indirim var ve sephora indirimi %90a kadar çıkıyo !!!

dodi dedi ki...

elbiseyi ben de çok sevdimm:)

idil dedi ki...

beymende eskiden fiyatlar daha mı bir mantıklıydı bana mı öyle geliyor? bu sene bende marc jacobs bir bileklik dışında birşey alamadım (bir ucuz o vardı zaten) güzel şeyler indirime rağmen pahalıydı, fiyatça makul olanlarda güzel değildi falan. elbise de güzel ama fazla sıcak gelmiyor mu, bana bugünlerde çok basıyorlar da:(

Stilcatcher dedi ki...

Yok yok, ilk iki sene süper geçiyor.Önceleri yoğun geçen iş hayatının dışında farklı bir hayat olduğunu keşfediyorsun.Ama sonra yavaş yavaş sıkılmaya başlıyorsun.Para vermemek için yaş olayını engel koyan İKcılar yüzünden işsiz sıfatını yiyiorsun genç yaşında, ve sonra ne yapmalıyımlar takip ediyor.:)Sonra da en iyisi kendi işim diyerek maceraya atılıyorsun.:)))Bence şu bohem hayatı geçici görmek en iyisi:)))
Bu araad elbiseyi sevdim:)

Glam dedi ki...

ayakkabılarına bayıldımm :))

Muhsine Emin dedi ki...

love this outfit, i love green!!

dyt.kelebekdiyeti dedi ki...

cadıcım elbise, kolye ve ayakkabı uyumun harika. zara daki pudra pembesi blazer benimde favorimdi. ilk gördüğümde fiyatı yüksek diye düşündüm ama acaba kalır mı kalmaz mı düşüncem beni indirimden önce almaya ikna etti. iyiki de almışım :) kalmamış çünkü...

sevgiler.

Pınar dedi ki...

elbise de çanta da çok güzel hatta çanta en güzel :) ama ayakkabıları sevmedim cadıcım.

Simge Kurban dedi ki...

Cadı, 68lerin hippi kızları gibi olmuşsun. Çok cici :)

alis dedi ki...

Ben aksesuarlarımın büyük bir kısmını erkek bölümünden alsam da erkek bölümünden saç bandı bulmak gibi bir başarı bugüne kadar gerçekleştiremedim :D

Adsız dedi ki...

Beymen tamamen bir hayal kırıklığıydı. Önce geç kaldım diye düşündüm çünkü indirim public olduktan iki gün sonra gittim. Ama dün iştekilerden Zara'nın indirime girdiğini öğrendiğim gibi Massimo Dutti'yi aradım ve sabah indirime girdiklerini söylediler. Öğle tatilinde Akmerkez MD'de hiçbişey kalmamıştı. Özellikle aklınıza bişeyi koyup da indirimde bulamazsanız acaip bir hayal kırıklığı oluyor. Akşam son bir kez şansımı deniyeyim dedim ve saat 21:30'da delice İstinyepark'takine koştum. Tam kendimi orada da olmadığı fikrine alıştırmıştım ki Voila! dünyanın en tatlı mavisi yıkanmış keten gömlek elbisesi beni bekliyordu. Hem de 38 beden. Heaven, I'm in heaven.

İmza: Sabreden Derviş

Unknown dedi ki...

Bu tarz elbiseleri çok seviyorum..Sana da çok yakışmış..Ayrıca rengine bayıldığımı söylememe gerek yok sanırım :p..Güle güle giy hepsini..(=

nesrin dedi ki...

çok hoş olmuş. ayakkabılarını pek sevmedim. ama çanta ve elbise harika.

ZET Fashion dedi ki...

Kombin tam benim sevdiğim tarz olmuş, çok güzel!
Bu arada saç bandı ne alaka Topmande?? Erkeklerin hiç taktığını görmedim, şaşırdım :)

Unknown dedi ki...

Cindrella: Tesekkürler, ayakkabılar çok rahat :).

Nihan: Teşekkürler,belki :).

Pinksugar: Duble teşekkürler :)

Valerie: Çok sağol, aslında bunu geçen cuma giymiştim, MJ'in haberini aldığımız gün, o kanatlanıp uçtu :( Ben baktım Topshop'a sonuç sıfır!

Itır: Tavsiye için sağol, çok bağlanmayayım o zaman ben bu hayata :)

Glam,Bubblegarm,Style by T: Tesekkür ederim :)

Özge: Çok iyi etmişsin, bugün ikinci bir sorti yaptım Cevahir Zara'ya sonuç hayal kırıklığı, o bir sürü bantlı ayakkabılar ne oldu onu da merak etmeyim içten içe :)

Pınar: Bsşka sevmeyenler de var, geri kalanı için sağol :)

Simge: Ara ara geliyor bana bu hippilik,teşekkürler :).

Alis: Gerçekten garip değil mi, bunun siyahını bir de kalın örgü başka bir bant daha aldım :)

Fındık: Sen sanslılardanmışsın, sans bu sefer benim yanımda değildi :(.

Nesrin: Sen de Pınar'ın yanına :)))

Z: Hala çözebildiğim bir konu değil, ancak 3 tane aldım, ara sıra kollamak lazım ;)

Nil dedi ki...

Elbisen kolyen çantan ayakkabın hepsi harika çok güzel olmuşsun canım, izninin keyfini çıkartıyo gibisin zaten o yüzden sana iyi eğlenceler :)

tuguna dedi ki...

Elbisen guzelmis, cok da yakismis, gule gule giy:)

Unknown dedi ki...

Nil ve Tuguna: Sağolun x

benden, bizden... dedi ki...

ben ayakkabı hariç çok beğendim :)tam benlik bir kreasyon olmuş sana da çok yakışmış :)

Unknown dedi ki...

Ayakkabıyı ya seviyor insanlar ya da nefret ediyor, ortası yok, teşekkürler :)

valerie dedi ki...

Cadıcığım,dün GS hamamına giderken soldaki pasajı bilirsin..Orda gördüm elbiseni,az-cok muabbet ettik..Senden açıldı konu sevmeyenin yok bunu anladım :)

Unknown dedi ki...

:))), aldın mı sen elbiseden?

valerie dedi ki...

yok cadıcıgım bakınamadım cok zamanım yoktu...ama leopar desenli tulumdan gördüm terkos da onu almadan edemedim mesela:))

Unknown dedi ki...

Tulum daha güzel bir parça zaten,iyi yapmışsın :)

valerie dedi ki...

Cadıcıgım,peki bu tulumu topukluyla denedin mi hiç?Ben karar veremedim , çok fazla ben burdayım der gibi mi olur acaba??

Unknown dedi ki...

Olabilir, kısa olması ve deseni itibariyle düzle daha sofistike durduğunu düşünüyorum ama yüksek giymek istersen dolgu topuk falan gibi daha spor seçimler daha hoş olur sanırım.

valerie dedi ki...

Değerlendirmeye alınmıştır.Teşekkürler.

piril34 dedi ki...

cadı cok güzel bir kombin olmussun.. su indus kolyene bitiyorum. :) indus'un yerini tarif edebilir misin bir de bana? :)

Adsız dedi ki...

Hello! I just want to give you a big thumbs up for your excellent info you have right here on this post. I am returning to your website for more soon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...