22 Mayıs 2009 Cuma

Saturday fever continues





Söylediğim gibi garip cumartesi günümün akşam bölümüyle yine başınızı şişirmek üzere burdayım ama endişe etmeyin, kısa keseceğim. Hava sıcak, ben ne giyeceğimi bilmez bir durumdaydım. Program 360 restoranda yemek sonrası The Hall'da parti durumuydu, her şeyi giydim, çıkarttım, ortalığı dağıttım en sonunda bu kıyafetle evden ayrıldım.

  • Elbise: Topshop
  • Ayakkabı: Aldo
  • Çanta: Vintage
  • Bilezikler: Claire's


As I wrote, I'm back again to bother you with part deux of my weird saturday but don't worry I'll make it short. The weather was hot and I was clueless about my outfit, it was a fashion emergency. My agenda was having dinner at 360 restaurant and partying at The Hall club. I wore everything and created a mess but I ended up with this:

  • Dress: Topshop
  • Shoes: Aldo
  • Bag: Vintage
  • Bangles: Claire's

20 yorum:

NlyStyle dedi ki...

çok şık olmuş ve çok yakışmış, bende geçen yıl aynının parlıament mavisini vakkoramadan almıştım..çok tatlı olmuşsun.

Shopaholic dedi ki...

Bu kıyafete pembeyi karıştırman çok hoş olmuş, çok sevdim :)

esra dedi ki...

oje çanta bilezik ve puantiyelerinin uyumunu sevdim saçlarda havalı daha ne olsun:)

Adsız dedi ki...

Evet bence de güzel olmuş.Gerçi sen ne giysen yakıştırmasını bildiğinden pek de birşey diyemiyorum.Pembe ayrıntı da süper.
Sevgiler.

ZET Fashion dedi ki...

Bitürlü yorumum gitmedi, bu gider umarım yoksa kendi kendime konuşuyor oluyorum. Pembe detay gerçekten çok hoş bir hava katmış, çok sevdim :) Bu ayakkabıların da yeni MJlerine benziyor birazz

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

nötr tonlar, puantiye gene moda oluyor ya - puantiyemsi desen, tek omuz, fırfır, pembe trend alarmı bilezik...

bence sıkıcı olmayan bir moda dersi gibi:) çok beğendim.

ama beyoğlu'na giderken topuklu gimekten çok çekinirim, anca moreish, mikla ve wan-na gibi arabadan iner inmez girebileceğim yerlere gideceksem giyerim. sen nasıl başardın topuklarla yürümeyi? imrendim! :)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Çok güzel olmuşsun Cadıcım :)

K. dedi ki...

Harika çok rahat ve tarz bir kombin olmuş elbise giymeye bayılıyorum pantolon ve etekten daha rahat oluyor bir şeyler uydurmakta kolay tek parca oldugu için..Güzel olmuş cadıcım:)

Cadıcım bir de yavruagzı(acık) renkte vintage elbise güpür bir elbise ona nasıl bir ayakkabı ve canta kombin edebilirim ayrıca takı ve oje ben genelde siyah lacivert ve gri tonlarda aksesuar ve makyaj yapıyorum bana yardım edermisin ufak bi bilgii versen post hazırlamana gerek yok yormak istemem senii :) Teşekkür ederim simdiden öpüldün :)

Stilcatcher dedi ki...

360'ı severim ben.Uzun zmandır gitmedim ama mürekkep balığı soslu spagetthiyi güzel yapıyorlardı.Tabii hala değişmediyse menüleri.:)

bitmişkolakutusu dedi ki...

pembeyi renk olarak bilezik yerine ruj ve ojende kullansan daha hoş olurdu bence ama geriye kalan herşey süpırr..

Adsız dedi ki...

Elbise, çanta, ayakkabı harika. Ancak bilezikleri beğenmedim.

B dedi ki...

bloguna ne oldu anlamadım ama ne zaman girmeye çalışsam blograzzi.com a yönlendiriliyorum :(

Unknown dedi ki...

Blograzzi ile ilgili bir durumdu, hallettik,artık sorun yok :)

Moda: Biliyorum o elbiseyi, o da güzeldi, güle güle giy :)

Shopaholic, Esra, Adsız1,Alışveriş cini,Adsız2: Teşekkürler :)

Z:Yorumun gitmemesi benim de en sinir olduğum durumlardan biri. Evet benziyorlar haklısın, teşekkürler :)

Seda: Haşa ben kim moda dersi vermek kim ama iltifatına teşekkür ederim :)Odakule'den 360a yurudum fazla bir yol değil,360'dan Hall'e taksiyle gittik ama bu ayakkabılar bayağı rahat, yürümek sorun değil :)

K: Çok naziksin, çok teşekkür ederim. Elbise ile ilgili güpür falan deyince böyle vintage havasında bir şeyler olabilir, mesela pump tarzı bir ayakkabı, beline bir kemer (elbisenin şeklini bilmiyorum ama..)Yine bir clutch kullanabilirsin olayı tamamlamak için. Ayakkabı ve çanta için siyah,lacivert, gri gibi renklerle kontrast yaratabilirsin, ten rengi ayakkabı secersen boyun biraz daha uzun görünür, çantanı ve aksesuarlarını daha canlı renklerde seçebilirsin. Makyajda yani gözler belirgin naturel tonlarda bir şeyler olabilir diye aklıma geliyor.

Itır: Orda hiç makarna tarzı bir şey yemediğim için hatırlamıyorum var mı dediğin ama bu sefer servis korkuntu, yemekler 2 saatte falan geldi :(((

BKK: O da bir seçenek, rujum pembe tonlarındaydı zaten, teşekkürler :)

tuguna dedi ki...

Elbisene bayildim cadi, harika. Gule gule giy.

K. dedi ki...

Çook çok teşekkür ediyorumm cadıcııımm harikaa benn hep lacivert siyah kötü olur gibi düşündüm acıkcası denemedimde ayol onca sey var bak bi giy geç ayna karsısına harikasın tekrardan tesekkürlerr Cadımm:)

Unknown dedi ki...

Tugunacığım sağol :)

K: Ben mesela aklıma bir şey geldiğinde hemen denerim çünkü bazen hiç düşünmediğin şeyler iyi durabiliyor. Bir de önceden o kıyafet kombinini dusunmek ilerde kısıtlı zamanın olduğu bir zaman çok işe yarıyor. Ortalık biraz dağılıyor ama denemeye değer :))

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

odakule ve etrafındaki park alanları olmasa zaten:) yok yok sen yürüyebiliyosundur onlarla, yani topuk yeteneğimi aştım ama dur bakalım daha o kadar aşamadım:)

Unknown dedi ki...

Seda: Practice makes it better:ppp

nar dedi ki...

bu sefer 'ben de' beğendim, çok hoş olmuşsun.

Unknown dedi ki...

Nar: Yuuppiiee :))) Teşekkür ederim ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...