26 Mayıs 2009 Salı

Parisienne?





Geçen hafta derecelerin düşmesi beni sevindirdi desem umarım bazılarınız kızmazsınız çünkü ben ceketli, coraplı.. kombinlerin yapılabildiği ara mevsimleri de birazcık olsun yaşamak istiyorum. Bere, çizgili çorap falan giyince kendimi böyle Parisli gibi hissettim, bu klişe değilse, nedir bana söyler misiniz?
  • Elbise, hırka ve çanta: H&M
  • Bere: Aldo
  • Corap ve ayakkabılar: Topshop
  • Takılar: Topshop, Agatha, Beyoğlu pasajları
  • Gözlük: Marc Jacobs

I hope you won't get angry with me when I say I was pleased with the cooler weather conditions last week because I like the transitional outfits with jackest, knee high socks..etc. I wore socks with stripes,beret and felt like a Parisienne, please tell me what's it, if it's not stereotyping?

  • Dress, cardi and bag: H&M
  • Beret: Aldo
  • Socks and oxfords: Topshop
  • Jewellery: Topshop, Agatha and local shops
  • Sunnies: Marc Jacobs

23 yorum:

Kelebek Butik dedi ki...

klişeler yok yere doğmazlar :)

çok hoş olmuş, çok beğendim mademoiselle

Adsız dedi ki...

Ben de çok beğendim.Tam tarzın olmuş diyebilirim...

ZET Fashion dedi ki...

Oh mon dieu! Pek güzell

Adsız dedi ki...

çok şeker çok cici bi o kadarda şık alımlı :D
gizem_li

turuncu dedi ki...

çok cici olmuşsun ama fotoğraflarda yabancı biri sandım :)))

Fashioncholic Girl dedi ki...

son zamanlardaki en iyi post.un diyebilirim buna // tam puan aldın cadı (; şaka bi yana cidden süper olmuş çünkü çizgili her şeye zaafım vardır ve bi de bu bere ve kolyelerle çok yakışmış :D

zivizivi dedi ki...

YİNE ACAYİP GÜZEL OLMUŞSUN CADI:D

tuguna dedi ki...

Ben bu boy corap pek giymiyorum ama sende begendim, bu model bereye de ayrica bayiliyorum. Saci toplayip icine sokunca da cok hos oluyor. Ayrica bu topuksuz oxfordlardan ben de istiyorum ve bulamiyorum cadi ve seni kiskandim:P

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Wow süper olmuşsun süper. Çok hoşuma gitti, belle :)

Adsız dedi ki...

benimde havalar ısınmadan giymek istediğim bir kombin var cadı oxfordlarımla :)
bere çok yakışmış hemde tam hava durumuna uygun bir kombin olmuş

aysegul in ny dedi ki...

ya bak Z'ye de soledım su uzun corap işini bi aşmam lazım benım... uzun corap gıyen kalın bacaklı kızlar gosterın bana gozum alıssın azcık kı bende her hafta uzun corap gıyıp gıyıp cıkarmayayım artık ayna karsısında.... bu arada kıyafetı ve sapkayı cok sevdım ama corabın rengını farklı secebılırmıssın... neyse yok sorunum var benım uzun corapla cok guzel olmus cadıcım...

yasemin dedi ki...

çorap olayı bitirmiş gerçekten:)çizgili olması da ayrı bi hava katmış

MDS* dedi ki...

This outft is great!

Nihan dedi ki...

Çok beğendim bu halini Cadı. Aynı elbiseden bende de var, annem liseden kalma düz oxfordlarımı birisine verdiğini itiraf etti geçen gün, gidip yenilerini alacağım. Hırkayı da uydurdum mu bir yerlerden bu fikrini de kendi üzerimde tatbik edebilirim. Ama bere haricinde. Şapka, bere vs. tarzı şeylerle aram hiç iyi değil. Havalar giderek ısınıyor elimi çabuk tutsam iyi olur. Yine seni referans gösteririm bu kombini denediğimde. Ha son olarak bu Cafe Nero, benim Cafe Neromsa her an karşılaşabiliriz diyorum.

Unknown dedi ki...

Sağolun hepiniz, ben de giyerken çok sevmiştim, sizin de beğenmeniz pek güzel :)

M: Thanx :)

Tuguna:Sana da oyle çorap yakısır,ince bir fiziğin var :)Oxfordlardan bulursun diye dusunuyorum ama ben de burda zor bulmuştum, ebay'e falan baksana.

Nihan: Aslında bana kalırsa bu kıyafetin can alıcı noktalarından biri bere, takabilirsen daha da hoş olacağına inanıyorum. Nero konusunda yorum yok :)))

nar dedi ki...

tarz olarak hoş olmuş ama yine aynı şeyi söyleyeceğim, fazla uyumlu...misal; elbise, çorap ve ayakkabılar aynen kalsın- hırka siyah olsun- mor, somon vb. bere- koyu yeşil vb. bir çanta... tabii bu sadece bir örnek ve ya bir öneri, üzerinde düşünülmemiş.

K. dedi ki...

harika harika elbise ve hırka ikilisii cook hos durmus yaa ben elbise giymeyi cok seviyorum kombinlemek kolay oluyorr :D

tuguna dedi ki...

Denemek lazim bi kisa corap alayim olmazsa di mi. Topshop bu sezon yine bunlardan yapmis ama cok hoslanmadim,ben siyah istiyorum, siyah olmayanlar istedigim gibi, siyah olan degil model olarak. Aslinda loafer tarzi bir sey de ayni etkiyi verebilir ama bilemiyorum. Aramaya devam:)

http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=73931&parent_category_rn=42358&productId=1203296&langId=-1


Bahsi gecen siyah:)

kılavuzum karga dedi ki...

bu bereyi çok beğendim ama niye benim başımda böyle düz durmuyo hemen kayıp düşüyo ne yapsam saçlarıma mı yapıştırsam bereyi acabaa :))

Adsız dedi ki...

sevgili tarz cadisi, yine pek guzel yakistirmissin, tebrikler. uzun zamandir merak ettigim, h&m'leri nereden buluyorsun allah askina?

Unknown dedi ki...

Nar: Ben genelde monokrom görüntüyü daha fazla seviyorum sanırım ama dediğin de uygulanabilir mesela kırmızı bir çanta falan da olabilirdi.

Karga: Bilmem bu berenin ağzı yeterince sıkı duzgun duruyor,bir benim kafama buyuk gelen sapkalara, berelere yaptığım gibisaçını toplayıp kafanı genişletebilirsin :)

Adsız: Çok teşekkürler, 3 sekilde buluyorum:
1. Yurtdısına ben gittiğimde alıyorum
2.Giden tanıdıklarım bir şeyler getiriyor
3.Beyoğlu pasajlarında Tr'de uretilen bazı parçaları bulabiliyorum.

Unknown dedi ki...

Yazmayı unuttum Tuguna ama ben pek beğenmedim ayakkabıları, daha sade bir şey daha kullanışlı olabilir.

tuguna dedi ki...

Ben de sevmedim ya sadece siyah olusunu sevdim, bekliyorum belki gelir daha basit bir sey.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...