26 Mayıs 2009 Salı

Givenchy F/W 09-10 Campaign





Modeller /Models: Adriana Lima, Mariacarla Boscono, Leonor Scherrer,Iris Strubegger,Ranya Mordonova
Fotograflar/Photographs by: Marcus Piggott, Mert Alas
Tfs

9 yorum:

sincity dedi ki...

hahah çok tav oluyorum şu gizemli/futuristik moda ayağına kaymak gibi kızların mister spak'a benzemesi olayına.. adriana lima nerde olum burda? bakkala mı gittiydi bu arada, kendi gelemedi komşusunu mu yolladı? ne iş?..xkslcdbedjkh sakın bana ilk resimdeki bet bakışlı ucube adriana demeyin. ya da diyin yau, zaten kimse okadar güzel olamazdı bu da bunun yataktan kalmış hali heral..
neyse moda tabii, akımlar filan seviyoruz seni givenchy (yanlız organza'nın fiyatını ucuzlat biraz, tabana yayılsın millet "angel" sürmekten imtina eder de belki sabah sabah dolmuşlar kurabiye gibi kokan kızlarla dolmaz..)
ehuhe

Unknown dedi ki...

bakalım şu bolero tarzı üstler ne zaman semt pazarlarımıza düşecek zira her yerde bunlardan görüyorum, tüylüsü, şifonu vs.:))) Adriana Lima'yı bile cool yapmayı başarmışlar buarada ben onu Victoria Secret, Guess gibi seksiliği ön plana çıkaran markaların dışında düşünemezdim ama olmuş. Ayrıca 2.fotoğraftaki etek-ceket ve pantolon-cekete de bayıldım.

Unknown dedi ki...

Sincity ve Missred: Biliyordum Adriana Lima ile ilgili böyle bir şeyler denebileceğini ama beyaz kıyafetli olan o, ee high fashion insanı bu hale getiriyor zaten defilede gördüm aa ne işi var bunun burda oldum ama kıza da yazık hep bikini, iç çamasırı giyen 2. sınıf model muamelesi görsün istemem, fırsat varken genişletsin portföyünü, değil mi?Organza bana ağır geliyor ama Angel'dan ağır değil tabi :)

kılavuzum karga dedi ki...

posttan bağımsız yorumlarla bağımlı : angel süren kızları dövesim geliyor özellikle sincity nin dedigi gibi sabah minibüste o agır kokuyu duyunca hemem yüksek sesle öfleyip pöflüyorum ki anlasın utansın bidaha sürmesinler hıh :))

Unknown dedi ki...

:))Onları etkileyeceğini sanmam, bir de o kokular genelde çakma Angel olabiliyor ama bu gerçeğinin de çok iç bayıcı olduğu savını değiştirmiyor.

sincity dedi ki...

hele de çakma angel..yapmayın etmeyin allahaskına ya. orjinal angel starbucks gibi kokuyorsa çakması merdiven altı pasta imalathanesi gibi kokuyor.
bu angel ve insanlığa etkileri üzerine bir tez yazılabilir. hipotezim şu şekilde, angel süren hatunlar buna bağımlı bir hayat geliştiriyorlar ve asla kokularını değiştirmiyorlar. sanki sürdükleri çiçek kokusuymuş gibi beş dakikada bir tazelemeleri de ayrı bir mevzu. neyse sonuçta alkol ve sigara gibi bir bağımlılık bu grup terapileriyle filan çözülebilesi..
- ben leyla hede sekiz yıldır angel kullanıyorum buraya bunu sizinle beraber aşmaya geldim,
- evet arkadaşlar alkışlıyoruz leylayı..

(şimdi angel kullanan biri çakıcak bana lafı o olacak, tamam tamam sustum güzel bikere o. ..:)

aysegul in ny dedi ki...

şu Mert Alas denen adam dıcem kızcaksınız bana ama patladı adam bir anda hemen her iyi işin altından o çıkmaya başladı son zamanlarda birileri onun hakkında biraz bilgi ve diğer fotolarını toplayabilirmi acaba ki yada ben mi yapsam bu işi bak merak etmeye başladım... Adriana Lima'da high fashion işinin dışında aslında iyi bir model olduğunu kanıtlamış bence bu fotoğraflarda harcıolar kızı kutu mutu açtırıolar:))

Unknown dedi ki...

Mert Alaş evet bir 3-4 yıldır yükselişte, çektiği bir sürü kampanya ve editoryal var, sen yapmazsan ben bir şeyler yaparım belki :)

iki parmak klavye dedi ki...

adriana lima olmuş sana marilyn manson.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...